Kako da postanete Sertifikovani Instruktor Grupnog Fitnesa?

Razmišljate o novoj karijeri ili Vam je potreban dodatni posao? Obožavate grupne fitnes treninge i želeli biste da naučite da ih sami kreirate i vodite? Bilo da već držite grupne treninge ili želite tek da uđete u svet fitnesa ovo je odlična prilika za Vas da naučite nešto novo i da steknete priznat sertifikat!

Potreba za kvalifikovanim fitnes trenerima raste u skladu sa potrebama savremenog društva. Osim toga, karijera u fitnesu, za razliku od drugih profesija, nudi slobodu. Uživate u aktivnom načinu života dok pomažete drugima da postignu svoje ciljeve.

Prijavite se za obuku koju možete pratiti uživo u Novom Sadu.

Kurs obuhvata 120 časova teorijske i praktične nastave (10 nedelja).

Predavanja se održavaju vikendima tako da su prilagođena studentima, kao i zaposlenima.

Nastavu izvode vrhunski stručnjaci iz ove oblasti uz maksimalnu posvećenost.

Teorijski i praktični deo obuke će vas osposobiti da uspešno primenite stečena znanja u vođenju i osmišljavanju treninga.

Dobijate međunarodno priznat sertifikat – Sertifikovani Instruktor Grupnog Fitnesa

”Završila sam kurs za fitnes instruktora grupnih programa. Ovaj kurs mi je dosta pomogao u mom daljem napredovanju. Stečeno znanje svakodnevno primenjujem. Moram da pohvalim i tim koji nas je obučavao, treneri koji su uložili mnogo volje i truda da nam pomognu i prenesu znanje. Topla preporuka kako već izgrađenim fitnes trenerima, koji žele da unaprede znanje, tako i rekreativcima i zaljubljenicima u fitnes. Hvala”

Anja Bjelica

Instruktor grupnog fitnesa

”Na kursu instruktor grupnog fitnesa sam dobila sva potrebna znanja koja će mi pomoći u daljem radu. Iskustva koja sam stekla su i više nego pozitivna jer sam, pre svega imala priliku da naučim mnogo novih stvari, da se još više usavršim u oblasti koju volim i to pod vođstvom fenomenalnih i najprofesionalnijih trenera koje poznajem. Oni su učinili ovaj kurs poučnim i neverovatno zanimljivim. Pohađanje kursa bih preporučila svakome ko se vidi u oblasti fitnesa, ali i ljudima koji žele da steknu znanje i da se oprobaju u istom.“

Daniela Damjanovski

Instruktor grupnog fitnesa

 

Kao sertifikovanom instruktoru grupnog fitnesa, otvaraju se veće mogućnosti za zaposlenje. Treninzi su pristupačniji većem broju populacije, imate priliku da proširite bazu klijenata i unapredite svoje znanje i stručnost. Takođe, kurs će vam pomoći da zdržite već postojeće klijente tako što ćete naučiti veštine komunikacije i motivacije.

NA KURSU ĆETE NAUČITI:

  • Da sami pravite različite vrste grupnih treninga (kardio, snaga,body and mind..),
  • Da izgradite odnos i poverenje sa velikim brojem klijenata,
  • Da vodite treninge velikim grupama i poboljšate svoje performanse tako da svakom pojedincu to bude jedinstveno i nezaboravno iskustvo.
EARLY BIRD POPUST za sve uplate do 15. Avgusta cena kursa je 250€
Redovna cena kursa : 299€

Mogućnost plaćanja na 3 rate.

Načini plaćanja:

1. Uplata na račun (preuzmi instrukcije za upatu)

2. Uplata kreditnom karticom putem sajta (link za plaćanje)

3. Uplata preko firme (preuzmi instrukcije)

Ukoliko ne budete zadovoljni obukom nakon prvog vikenda, novac će Vam biti vraćen.