Benč, čučanj, mrtvo dizanje – Seminar

Isprobajte praktično sve vežbe pod nadzorom profesionalnih predavača

Naučite sve o pravilnoj i bezbednoj tehnici osnovnih vežbi snage! Kurs je namenjen trenerima i vežbačima koji žele da se usavršavaju i da podignu svoj trening na viši nivo.

Osećate često bol u donjem delu leđa ili u kolenima, plašite se povrede i niste sigurni da li je način na koji izvodite osnovne vežbe snage najpravilniji? Ovo je idealna prilika da se usavršite, steknete samopouzdanje i bezbedno nastavite da trenirate. Bilo da ste trener ili vežbač koji voli izazove i uživa u treningu snage, odgovarajuća tehnika će vam pomoći da savladate veće opterećenje i nadmašite sebe. Prijavite se za obuku koja se odvija uživo u Novom Sadu i traje 1 dan. Kurs obuhvata teorijski deo predavanja i praktični rad uz smernice i nadzor predavača.

Predavač na kursu je evropski prvak u powerliftingu Vladimir Bulatović. Predavanje se odvija vikendom tako da je prilagođeno studentima, kao i zaposlenima. Dobijate međunarodno priznat sertifikat na srpskom i engleskom jeziku, kojim ostvarujete 8 bodova koji važe za produženje nacionalne licence u rekreaciji i fitnesu.
Uz interaktivnu nastavu i rad u grupi sa kolegama, moći ćete praktično da isprobate sve vežbe pod nadzorom predavača.

Pogledajte termine održavanja kurseva i prijavite se na vreme!

Najčešća pitanja

Potrebno je da imate završenu srednju školu.

Nije nephodno prethodno iskustvo. Sve što vam je potrebno naučićete na edukacijama.

Potrebno je da nam pošaljete e-mail adresu sa potvrdom za koju se obuku prijavljujete, a mi ćem Vam poslati obrazac za prijavu.

Naši studenti su svih uzrasnih dobi i veoma smo ponosni na sve. U ponudi imamo različite obuke, gde svako može pronaći nešto za sebe.

Sertifikat je međunarodno priznat.

Nije potrebno da imate zavidan nivo fizičke forme ali je bitno da volite i rado trenirate.

Obuka se održava dva puta godišnje, prijave su otvorene tokom cele godine.

Bilo da ste početnik ili se već duže vreme bavite ovim poslom, na našim edukacijama moći ćete da učite i da se usavršavate. Pratite trendove i budete u korak sa najnovijim istraživanjima. Ukoliko niste zadovoljni obukom u prvih 15 dana, vraćamo Vam novac koji ste uplatili.

Edukacija će se održati 28. juna u Novom Sadu. Cena obuke je 80 evra, mogućnost plaćanja na dve rate (do datuma obuke). Ukoliko ste već pohađali neki od naših kurseva ostvarujete popust 10%. Za Vas smo pripremili još jednu pogodnost. 27. juna će se održati i kurs Trzaj i nabačaj u Novom Sadu. Ukoliko se prijavite za obe edukacije ostvarujete popust, u tom slučaju cena je 120 evra umesto 160 evra.

BENČ, ČUČANJ, MRTVO DIZANJE

CENA KURSA:

9.400 RSD (80€)

Ukoliko vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.