Instruktor joge uživo – Kurs

Zakoračite u joga avanturu!

Yoga vam pruža trajan osećaj smirenosti i blagostanja – nešto što je neprocenjivo u današnjem brzom i stresnom načinu života!

Želite da naučite da sami osmislite bezbedan i izazovan čas joge? Želite da postanete sertifikovani instruktor joge i naučite da držite čas većoj grupi ljudi?

Ukoliko uživate u body and mind treninzima ovo je idealna prilika da pretvoriti svoj hobi u profesiju.

Prijavite se za obuku koja se odvija uživo u Novom Sadu. Kurs obuhvata 240 časova kontaktne i bezkontaknte nastave, kroz teoriju i praksu.

Mentor:

Do završetka kursa, polaznici će dobiti dobru osnovu iz teorije i prakse joge, asana, pranajama, meditacija i biće osposobljeni za samostalno vođenje časa. Nakon završene obuke stiču se uslovi za dobijanje LICENCE ZA RAD. Polaganjem ispita dobićete zvanje i sertifikat Joga instruktor koji je priznat u sistemu  formalnog obrazovanja i kvalifikaciju trećeg stepena koja može da se upiše u radnu knjižicu.

Organizacija Health and Fitness System (HFS) je nastala kako bi objedinila sve fitnes obuke na jednom mestu. Sve što vam je potrebno da biste bili uspešan Savetnik u ishrani i suplementaciji ili fitnes trener možete pronaći kod nas. HFS se bavi edukacijama u saradnji sa Savezom za rekreaciju i fitnes Vojvodine, kao i Fakultetom Sporta i Fizičkog Vaspitanje iz Novog Sada. Takođe je provajder za američku Nacionalnu Akademiju za Sportsku Medicinu (NASM) za region.

Naši sertifikati su međunarodno priznati. Veliki broj zadovoljnih klijenata rade u inostranstvu i kod nas.

Šta ćete naučiti na ovom kursu?

Kurs uživo je odličan izbor za sve one koji unapred znaju da mogu da usklade svoje obaveze da bi dolazili da slušaju redovno predavanja. Predavanja su interaktivna. Radite u grupi sa kolegama, sa kojima možete praktično da isprobate sve vežbe uz nadzor i smernice predavača.

Na kursu ćete steći sva potrebna znanja i veštine da uspešno i samostalno držite časove joge. Kurs obuhvata ukupno 240 časova teorijske i praktične nastave.

Na ovom kursu ćete naučiti:

Pogledajte termine održavanja kurseva i prijavite se na vreme!

Najčešća pitanja

Potrebno je da imate završenu srednju školu.

Nije nephodno prethodno iskustvo. Sve što vam je potrebno naučićete na edukacijama.

Potrebno je da nam pošaljete e-mail adresu sa potvrdom za koju se obuku prijavljujete, a mi ćem Vam poslati obrazac za prijavu.

Naši studenti su svih uzrasnih dobi i veoma smo ponosni na sve. U ponudi imamo različite obuke, gde svako može pronaći nešto za sebe.

Sertifikat je međunarodno priznat.

Obuka se održava dva puta godišnje, prijave su otvorene tokom cele godine.

Bilo da ste početnik ili se već duže vreme bavite ovim poslom, na našim edukacijama moći ćete da učite i da se usavršavate. Pratite trendove i budete u korak sa najnovijim istraživanjima.

Ukoliko niste zadovoljni obukom u prvih 15 dana, vraćamo Vam novac. 

Cena edukacije je 66.000  dinara, mogućnost plaćanja na rate.

Literaturu dobijate u elektronskoj formi i imate konstantu podršku tokom i nakon završene edukacije. Sva dodatna pitanja možete postaviti putem mail-a i u najkraćem roku možete očekivati odgovor.

Instruktor joge obuka uživo

NOVI SAD

CENA KURSA:

66.000 RSD (560€)

Ukoliko vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.