Trzaj i nabačaj – Seminar

Neizostavne vežbe svakog funkcionalnog treninga!

Nekad i najsitniji detalj tehnike može da utiče na efikasnost treninga, aktivaciju i izolaciju mišića. Na ovom kursu ćete naučiti sve o pravilnoj i bezbednoj tehnici izvođenja vežbi. Kurs je namenjen za trenere i vežbače koji žele da podignu svoj trening na viši nivo.
Prijavite se za obuku uživo koja traje jedan dan. Nastava se odvija u fitnes klubu Fitness Zone na Spensu, u Novom Sadu. Kurs obuhvata teorijski deo predavanja i praktični rad uz smernice i nadzor predavača.
Predavanje se odvija vikendom tako da je prilagođeno studentima, kao i zaposlenima. Dobijate međunarodno priznat sertifikat na srpskom i engleskom jeziku, kojim ostvarujete 8 bodova koji važe za produženje nacionalne licence u rekreaciji i fitnesu.
Naši sertifikati su međunarodno priznati. Veliki broj zadovoljnih klijenata rade u inostranstvu i kod nas.

Organizacija Health and Fitness System (HFS) je nastala kako bi objedinila sve fitnes obuke na jednom mestu. Sve što vam je potrebno da biste bili uspešan trener, da biste učili i usavršavali se na polju fitnesa možete pronaći kod nas.

Pružamo vam sistematska znanja podeljena na teorijski i praktični deo. HFS se bavi fitnes edukacijama u saradnji sa Savezom za rekreaciju i fitnes Vojvodine, kao i Fakultetom Sporta i Fizičkog Vaspitanje iz Novog Sada.

Takođe je provajder za američku Nacionalnu Akademiju za Sportsku Medicinu (NASM) za region.

Kurs uživo je odličan izbor za sve one koji unapred znaju da mogu da usklade svoje obaveze da bi dolazili da slušaju redovno predavanja. Predavanja su interaktivna. Radite u grupi sa kolegama, sa kojima možete praktično da isprobate sve vežbe uz nadzor i smernice predavača.

Pogledajte termine održavanja kurseva i prijavite se na vreme!

Najčešća pitanja

Potrebno je da imate završenu srednju školu.

Nije nephodno prethodno iskustvo. Sve što vam je potrebno naučićete na edukacijama.

Potrebno je da nam pošaljete e-mail adresu sa potvrdom za koju se obuku prijavljujete, a mi ćem Vam poslati obrazac za prijavu.

Naši studenti su svih uzrasnih dobi i veoma smo ponosni na sve. U ponudi imamo različite obuke, gde svako može pronaći nešto za sebe.

Sertifikat je međunarodno priznat.

Nije potrebno da imate zavidan nivo fizičke forme ali je bitno da volite i rado trenirate.

Obuka se održava dva puta godišnje, prijave su otvorene tokom cele godine.

Bilo da ste početnik ili se već duže vreme bavite ovim poslom, na našim edukacijama moći ćete da učite i da se usavršavate. Pratite trendove i budete u korak sa najnovijim istraživanjima. Ukoliko niste zadovoljni obukom u prvih 15 dana, vraćamo Vam novac koji ste uplatili.

Edukacija će se održati 27. juna u Novom sadu. Cena obuke je 80 evra, mogućnost plaćanja na dve rate (do datuma obuke). Ukoliko ste već pohađali neki od naših kurseva ostvarujete popust 10%.
Za Vas smo pripremili još jednu pogodnost. 28. juna će se održati i kurs Benč, čučanj, mrtvo dizanje u Novom Sadu. Ukoliko se prijavite za obe edukacije ostvarujete popust, u tom slučaju cena je 120 evra umesto 160 evra.

TRZAJ I NABAČAJ

CENA KURSA:

9.400 RSD (80€)

Ukoliko vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.