Osnove TRX-a: Zašto je važna TRX edukacija?

Mi verujemo u transformativnu moć pokreta. Naša misija je da vas naučimo kako da se bolje krećete, postignete bolju funkcionalnost, i unapredite vaše celokupno zdravlje.

Naši edukativni kursevi kombinuju teorijska znanja i praktičnu primenu kako biste mogli uspešno da naučite kako da se pravilno krećete, pravilne obrazce pokreta u radu sa TRX-om, kao i kako da podučavate druge da postignu isto.

Sa edukacije odlazite sa jasnim razumevanjem pravilnog položaja tela, procedura i principa progresije koji su jedinstveni za svaki TRX rekvizit.

Zajedno radimo na sužavanju stotina vežbi na 7 osnovnih funkcionalnih pokreta koji su neophodni u svakodnevnom životu: plank, hinge, povlačenje, čučanj, guranje, iskorak i rotacija.

Fokusiranje na ove osnovne pokrete može pomoći u izgradnji snažne osnove za opštu funkcionalnu kondiciju i svakodnevno kretanje. Svakia od ovih vežbi cilja različite mišićne grupe i pokrete, osiguravajući sveobuhvatan pristup fizičkoj aktivnosti. Osim toga, svođenje vežbi na ove ključne pokrete pojednostavljuje kompleksnost izbora vežbi i programiranja, čineći ih pristupačnijim za ljude svih nivoa kondicije.

Cilj je da se krećemo u dobroj formi i pravilnom tehnikom kako bismo ostvarili željene rezultate.

Kada imate dobro razumevanje kako treba da se osećate u sopstvenom telu dok izvodite vežbe dobrom formom i tehnikom izvođenja, možete lakše da naučite kako da to prenesete i svojim klijentima.

Na edukaciji ćete naučićete i sistematski pristup za davanje instrukcija I postavljanje svake vežbe koji je razvio TRX. U pitanju je sistematski pristup (akronim – NAPS-MR) davanja jasnih, konciznih i standardizovanih saveta prilikom izvođenja vežbe, kako bi tehnika uvek bila bezbedna i efikasna. Davanje saveta na ovaj način pomaže da se izgradi kinestetička svest kod vaših klijenata i navede ih da se kreću bezbedno i efikasno.

Celokupno obrazovno putovanje je podeljeno na manje i pojednostavljene sisteme koje možete odmah primeniti u svom treningu, kao i sa svojim klijentima.

Pogledajte primere TRX edukacije u kratkim video snimcima kroz neke od osnovnih vežbi na TRX-u.

Razbijte svakodnevnu rutinu i uvrstite ovaj sjajan rekviziti u svoje trening ili u radu sa klijentima. Prijavite se na edukaciju koja počinje 18. maja u Novom Sadu i 16. juna u Beogradu.

Prijavite se da biste dobijali nove sadržaje, ekskluzivne ponude i još mnogo toga od HFS-a.

Pogledajte i ostale članke

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.

No fields found, please go to settings & save/reset fields