Program Ishrane za Mršavljenje - Online

Transformišite svoje telo uz online program mršavljenja

Ako se pitate kako da se rešite viška kilograma na jednostavan, brz i i zdrav način, rešenje je ispred vas. Ovaj program vam pruža uravnoteženu ishranu koja je lako održiva.  Umesto ekstremnih dijeta i gladovanja, fokus je na izbalansiranoj ishrani koja će se uklapati u vaš dnevni ritam i postati deo vaše svakodnevnice.

Šta dobijate ovim programom:

Za sve koji žele da se reše suvišnih kilograma, i da istraju u tome!

Priključite se našem Online Programu Mršavljenja i krenite ka ostvarenju svojih ciljeva!  Vaše snove možete ostvariti iz udobnosti svog doma, uz podršku stručnjaka i motivaciju zajednice.

Ne čekajte više – promenite svoj život sada!

  1. Prijavite se: Jednostavno se prijavite za naš online program mršavljenja i dobićete pristup svim resursima koji vam trebaju.
  2. Personalizacija:  Najpre ćete elektronski odrediti kolike su vaše kalorijske potrebe na dnevnom nivou. Kada dobijete rezultat, automatski će se generisati jelovnik koji odgovara vašim potrebama.  
  3. Započnite Transformaciju: Pratite vaš plan ishrane koristeći našu online platformu i uživajte u podršci naše zajednice.
  4. Postignite Ciljeve: Gledajte kako se vaša transformacija odvija, korak po korak. Mršavljenje nikada nije bilo tako lako i motivišuće.
  5. Kako dalje? Po završetku programa uz stečeno znanje dobićete i smernice kako da nastavite da uživate u rezultatima i zdravoj ishrani.

Šta možete očekivati od našeg programa:​

Autori programa

Kome je namenjen ovaj program?

Ovaj program je namenjen svima koji žele da:

Program ishrane ua mršavljenje u okviru naše HFS Akademije  namenjen je svima koji žele da na efikasan i bezbedan način izgube kilograme i lakše podnesu sve izazove koje mršavljenje i održavanje željene težine nosi sa sobom.

Nema više odlaganja! Počnite svoje putovanje ka zdravlju i boljem fizičkom izgledu već danas uz naš Online Program Ihrane za Mršavljenje. Promenite svoj život na bolje, a mi ćemo biti uz vas na svakom koraku. Prijavite se sada i započnite put ka svojoj najboljoj verziji!

Program Ishrane za Mršavljenje

CENA PROGRAMA:

7000 RSD (60€)

Ukoliko vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.

No fields found, please go to settings & save/reset fields