TRX za razvoj ekspozivne snage

Mislimo da je TRX vrhunski rekvizit i dovoljan za održavanje odlične fizičke forme. Međutim, često se postavlja pitanje kako integrisati druge funkcionalne rekvizite u trening sa TRX-om. U ovom blogu ćemo podeliti sa Vama video sa TRX internacionalnim master trenerom i šefom tima koji je zadužen za unapređenje sportskih performansi, Chris Frankel-om, koji pokazuje kako možete da kombinujete TRX sa girjama i kako Vam to može pomoći da izgradite eksplozivnu snagu.

U ovom videu, Kris počinje sa laganim zagrevanjem koristeći osnovni pokret, kettlebell swing, a zatim kombinuje girju sa tri TRX vežbe (TRX Lunge, TRX Side Lunge i TRX Power Pull) kako bi povećao intenzitet i podstakao unapređenje stabilnosti i fleksibilnosti, ali i poboljšanje snage i eksplozivne snagu donjeg dela tela. Kris ubacuje i rotacione pokrete u ovaj trening, što je veliki fokus u skoro svim terenskim sportovima. Takođe, pokazuje progresije za svaku vežbu kako biste mogli da prilagodite trening svom trenutnom nivou kondicije. Kombinovanje TRX-a sa girjama vam omogućava da trenirate nekoliko motoričkih sposobnosti odjednom (fleksibilnost, pokretljivost, snaga, eksplozivna snaga, rotacija, itd.), otvarajući Vam nove mogućnosti za  unapređenje performansi. Ove vežbe će osvežiti vaš trening i garantovano podići vaš trenutni nivo fizičke forme na jedan potpuno novi nivo!

Ukoliko želite da naučite kako da programirate treninge na TRX-u i funkcionalnom fitnesu prijavite se za naše predstojeće edukacije:

Prijavite se da biste dobijali nove sadržaje, ekskluzivne ponude i još mnogo toga od HFS-a.

Pogledajte i ostale članke

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.

No fields found, please go to settings & save/reset fields