Operativni Trener u Oblasti Fitnesa i Rekreacije III Nivo - Uživo kurs

Želite da postanete fitnes trener? Ovo je prava obuka za vas!

Odlučivanje o karijeri može biti veoma izazovno jer morate uzeti u obzir ono što vas zanima, u čemu uživate i gajite veliku strast. Takođe, morate da razmotrite dugoročne prednosti ove profesije i da li je to pravi izbor za vas. 

Prvi korak ka vašoj novoj karijeri je da započnete svoje putovanje u obrazovanju. Kako budete širili svoje znanje, bićete na putu ka razvoju veština neophodnih za postizanje zagarantovanog uspeha.

Stalni porast broja ljudi koji imaju prekomernu težinu ili gojaznost doveo je do toga da se poveća svest o važnosti fizičkog vežbanja kao i potreba za trenerima u različiti oblastima fitnesa.

Treneri koji mogu pomoći klijentima da smanje telesnu težinu i postignu svoje ciljeve bezbedno i efikasno su trenutno veoma traženi i predviđa se da će se broj radnih mesta u narednih nekoliko godina udvostručiti.

Šta dobijate ovim kursom?

Kako funkcioniše online kurs?

Oblasti koje ćete izučavati na ovom kursu:

O nama...

Organizacija HFS Akademija je nastala kako bi objedinila sve fitnes obuke na jednom mestu. Sve što vam je potrebno da biste bili uspešan trener, da biste učili i usavršavali se na polju fitnesa možete pronaći kod nas. HFS akademija se bavi fitnes edukacijama u saradnji sa Savezom za rekreaciju i fitnes Vojvodine, kao i Fakultetom za sport Univerziteta “Union – Nikola Tesla”. Takođe je provajder za američku Nacionalnu Akademiju za Sportsku Medicinu (NASM) za region, kao i za TRX Training (online edukacije i TRX opremu).

Već dugi niz godina naši sertifikovani personalni treneri uspešno grade svoje karijere i rade sa našim sertifikatima kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

Najčešća pitanja

Potrebno je da imate završenu srednju školu kako biste upisali ovaj kurs.

Nije nephodno prethodno iskustvo. Sve što Vam je potrebno naučićete na edukacijama.

Nije potrebno da imate zavidan nivo fizičke forme ali je bitno da volite i rado trenirate.

Možete da se prijavite na dva načina: putem sajta i putem mejla.

Kada se prijavljujete putem sajta možete da izaberete dve opcije: plaćanje platnom karticom, ukoliko plaćate kurs u celosti ili plaćanje uplatnicom ukoliko želite da uplatu izvršite na rate. U tom slučaju Vaša prijava će nam stići na mail a mi ćemo Vam potom poslati instrukcije za uplatu.

Ukoliko se prijavljujete putem mail-a, potrebno je samo da naglasite za koji kurs se prijavljujete. Mi ćemo Vam poslati obrzac za prijavu (word dokument) koji je potrebno da popunite i dan nam vratite putem mail-a, kao i instrukcije za uplatu.

Kada položite ispit u roku od 7 do 10 dana šaljemo Vam sertifikat na kućnu adresu, ili ga možete preuzeti lično na adresi: Sutjeska 2, Spens, Novi Sad.

Bilo da ste početnik ili se već duže vreme bavite ovim poslom, na našim edukacijama moći ćete da učite i da se usavršavate. Pratite trendove i budete u korak sa najnovijim istraživanjima.

Cena edukacije je 660 evra, mogućnost plaćanja na tri mesečne rate.

Literaturu dobijate u elektronskoj formi i imate konstantu podršku tokom i nakon završene edukacije. Sva dodatna pitanja možete postaviti putem mail-a i u najkraćem roku možete očekivati odgovor.

Operativni trener u oblasti fitnesa i rekreacije III nivo

CENA KURSA:

78.000 RSD (660€)

Ukoliko vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.

No fields found, please go to settings & save/reset fields