Operativni trener u oblasti fitnesa i rekreacije III nivo - Uživo kurs

Želite da postanete fitnes trener? Ovo je prava obuka za vas!

Odlučivanje o karijeri može biti veoma izazovno jer morate uzeti u obzir ono što vas zanima, u čemu uživate i gajite veliku strast. Takođe, morate da razmotrite dugoročne prednosti ove profesije i da li je to pravi izbor za vas. 

Prvi korak ka vašoj novoj karijeri je da započnete svoje putovanje u obrazovanju. Kako budete širili svoje znanje, bićete na putu ka razvoju veština neophodnih za postizanje zagarantovanog uspeha.

Stalni porast broja ljudi koji imaju prekomernu težinu ili gojaznost doveo je do toga da se poveća svest o važnosti fizičkog vežbanja kao i potreba za trenerima u različiti oblastima fitnesa.

Treneri koji mogu pomoći klijentima da smanje telesnu težinu i postignu svoje ciljeve bezbedno i efikasno su trenutno veoma traženi i predviđa se da će se broj radnih mesta u narednih nekoliko godina udvostručiti.

Volite da provodite vreme u teretani i redovno trenirate? Razmišljate o tome da napravite korak više i postanete fitnes trener?

Zahvaljujući ovom kursu možete da se profilišete u trenera. Ukoliko nemate završen sportski fakultet, u sklopu ove edukacije dobićete i dozvolu za rad u oblasti fitnesa.

Na ovoj edukaciji steći ćete sveobuhvatno znanje iz oblasti fitnesa. Ućićete o anatomiji, fiziologiji, spotskoj medicini, psihologiji u sportu, metodici treninga, započinjanju sopstvenog posla.. 

Šta ćete naučiti na ovom kursu?

Najčešća pitanja

1. Da li postoje uslovi da bi se upisao kurs?

Potrebno je da imate završenu srednju školu.

2. Da li je neophodno prethodno iskustvo i znanje

Nije nephodno prethodno iskustvo. Sve što vam je potrebno naučićete na edukacijama.

3. Šta mi je potrebno da ba bih se prijavio/la za obuku?

Potrebno je da nam pošaljete e-mail adresu sa potvrdom za koju se obuku prijavljujete, a mi ćem Vam poslati obrazac za prijavu.

4. Da li sam previše star/stara za vaše kurseve?

Naši studenti su svih uzrasnih dobi i veoma smo ponosni na sve. U ponudi imamo različite obuke, gde svako može pronaći nešto za sebe.

5. Da li je sertifikat priznat u inostranstvu?

Sertifikat je međunarodno priznat.

6. Da li moram da budem posebno fizički spreman/a da bih upisao/la ovaj kurs?

Nije potrebno da imate zavidan nivo fizičke forme ali je bitno da volite i rado trenirate.

7. Kada mogu da počnem sa obukom?

Obuka se održava jednom godišnje, prijave su otvorene tokom cele godine.

8. Kako da budem siguran/na da je to prava obuka za mene?

Bilo da ste početnik ili se već duže vreme bavite ovim poslom, na našim edukacijama moći ćete da učite i da se usavršavate. Pratite trendove i budete u korak sa najnovijim istraživanjima. 

Cena edukacije je 660 evra, mogućnost plaćanja na tri mesečne rate.

Literaturu dobijate u elektronskoj formi i imate konstantu podršku tokom i nakon završene edukacije. Sva dodatna pitanja možete postaviti putem mail-a i u najkraćem roku možete očekivati odgovor.

Operativni trener u oblasti fitnesa i rekreacije III nivo

CENA KURSA:

78.000 RSD (660€)

Ukoliko vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.