Online kursevi

Prednosti online obuke

Online kurs je odličan izbor za prezauzete osobe, koje ne mogu da isplaniraju unapred svoje vreme. To znači da možete da pohađate kurs kada god poželite, sami određujete kada ćete slušati nastavu u zavisnosti od vašeg slobodnog vremena. Sami pravite pauze kada Vama odgovara.
Neće se desiti da Vam promaknu bitne informacije jer imate mogućnost neograničen broj puta da pogledate svaki segment kursa, dok vam ne bude u potpunosti sve jasno.
Online obuka je odličan način da savladate sve teme iz željenih oblasti. Sva dodatna pitanja možete postaviti putem maila i u najkraćem roku možete očekivati odgovor.
1

Fleksibilnost

Predavanja slušate u vreme koje Vama odgovara.
2

Dostupnost

Možete uvek da se vratite na lekciju unazad ukoliko nešto niste razumli ili niste bili dovoljni skoncentrisani.
3

Otvoren pristup

Predavanja možete da pratite sa telefona, tableta ili računara bilo gde da se nalazite.
4

Interakcija

Postavljanje dodatnih pitanja putem maila.
Već 30 godina NASM organizacija je poznata po kvalitetnim edukacijama i profesionalnim, uspešnim trenerima. Svi NASM kursevi su razvijeni na osnovu sveobuhvatnih naučnih istraživanja koja su sprovedena na Istraživačkom Institutu na Univerzitetu Severna Karolina, Chapel Hill.
U okviru svoje kompanije, NASM ima ogranak AFAA; organizaciju koja se već 30 godina bavi edukacijama iz oblasti grupnog fitnesa. Naša vizija nije samo promena tela, već i unapeđenje kvaliteta života, kako instruktora tako i njihovih vežbača.
Sa NASM i AFAA setifikatima ćete dobiti kvalitetno znanje, sertifikat priznat svuda u svetu kao i mogućnost lakšeg zaposlenja.

Online kursevi

Online kurs

Potpuno nova NASM specijalizacija – NASM-PBC pružiće vam priliku da unapredite znanje o programiranju treninga kako biste zadovoljili potrebe klijenata koji vole da dižu tegove ili da se takmiče u bodibildingu.

Online kurs
Nezaposleni ste, želite da sami kreirate svoje radno vreme i na taj način da povećate mogućnost zarade. Niste za osmočasovno sedenje na kancelarijskoj stolici ili možda želite dodatni posao.
Online kurs

Želite da radite sa sportistima unapređenju njihovih performansi? Trenirate ceo život, vezani ste za određeni sport, i oduvek Vam je želja da postanete kondicioni trener?

Online kurs

NASM specijalizacija za CORRECTIVE EXERCISE je dokazani program koji se može primeniti za smanjenje mišićne disfunkcije i pomoći klijentima da se kreću, osećaju i žive bolje.

Online kurs
Privucite i zadržite nove klijente! Kao INSTRUKTOR GRUPNOG FITNESA naučićete kako da planirate i pripremate grupni trening, prilagodite program klijentima različitog nivoa fizičke forme, i kako da ih motivišete.
Online kurs
Napravite moćan i efikasan cycling program. Koristite naučno ispravne i sigurne tehnike. Naučite da koristite snagu muzike kako bi probudili pozitivnu energiju na treningu! Postanite INDOOR CYCLING instruktor!
Online kurs

Želite da trenirate klijente iz celog sveta, bilo gde i bilo kada? Povećajte broj klijenata, i unapredite karijeru tako što ćete naučiti sve o virtualnom vodjenju treninga!

Online kurs

Žene imaju različite potrebe za vežbanjem u različitim životnim fazama! Pomozite klijentkinjama da se uspešno kreću kroz životne faze pomoću NASM -ove specijalizacije za ženski fitnes!

Online kurs
Kao SAVETNIK U ISHRANI (Nutrition Coach) možete da utičete na zdravlje svojih klijenata! Ovo uključuje razumevanje metabolizma, kalorijskih potreba, čitanje deklaracija, odabir odgovarajućih veličina porcija…
Online kurs
Naučite tajnu dugoročnog uspeha u treningu za mršavljenje – pomozite sebi i svojim klijentima da izgube kilograme i što je najvažnije, da održavaju željenu telesnu težinu. Postanite specijalista za mršavljenje.
Online Live kurs

Na kursu Pravilna ishrana i suplemetacija, dobićete potrebne informacije koji idu u korak sa najsavremenijom naukom. 

 

Online kurs

Naučite osnove prve pomoći iz udobnosti svog doma uz CPR/AED kurs Američkog Instituta za Obuku o Bezbednosti (ASTI- American Safety Training Institute).

 

Online kurs
Kurs za INSTRUKTORE PILATESA je online program koji je zasnovan na originalnoj metodi Josepha H. Pilatesa na kom ćete usavršiti tehnike stabilizacije kora, ravnoteže, pravilnog držanja tela…
Online kurs
Naučite kako da vodite siguran i izazovan čas joge na više načina (nivoa). Ovaj online program kombinuje AFAA-ove tradicionalne metode podučavanja grupnih treninga sa ”Sunrise Yoga Format ™” pristupom jogi.
Online kurs

Uz NASM-ov kurs za istezanje i fleksibilnost, savladaćete tehnike i strategije potrebne kako biste poboljšali fleksibilnost Vaših klijenata.


Online kurs

Naučite šta je fascija, zašto je toliko važna i kako se razvija kroz funkcionalni trening. Naučite bezbedno i efikasno izvođenje najrazličitijih vežbi sa  funkcionalnim rekvizitima.

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.