Online kursevi

Prednosti online obuke

Online kurs je odličan izbor za prezauzete osobe, koje ne mogu da isplaniraju unapred svoje vreme. To znači da možete da pohađate kurs kada god poželite, sami određujete kada ćete slušati nastavu u zavisnosti od vašeg slobodnog vremena. Sami pravite pauze kada Vama odgovara.
Neće se desiti da Vam promaknu bitne informacije jer imate mogućnost neograničen broj puta da pogledate svaki segment kursa, dok vam ne bude u potpunosti sve jasno.
Online obuka je odličan način da savladate sve teme iz željenih oblasti. Sva dodatna pitanja možete postaviti putem maila i u najkraćem roku možete očekivati odgovor.
1

Fleksibilnost

Predavanja slušate u vreme koje Vama odgovara.
2

Dostupnost

Možete uvek da se vratite na lekciju unazad ukoliko nešto niste razumli ili niste bili dovoljni skoncentrisani.
3

Otvoren pristup

Predavanja možete da pratite sa telefona, tableta ili računara bilo gde da se nalazite.
4

Interakcija

Postavljanje dodatnih pitanja putem maila.
Već 30 godina NASM organizacija je poznata po kvalitetnim edukacijama i profesionalnim, uspešnim trenerima. Svi NASM kursevi su razvijeni na osnovu sveobuhvatnih naučnih istraživanja koja su sprovedena na Istraživačkom Institutu na Univerzitetu Severna Karolina, Chapel Hill.
U okviru svoje kompanije, NASM ima ogranak AFAA; organizaciju koja se već 30 godina bavi edukacijama iz oblasti grupnog fitnesa. Naša vizija nije samo promena tela, već i unapeđenje kvaliteta života, kako instruktora tako i njihovih vežbača.
Sa NASM i AFAA setifikatima ćete dobiti kvalitetno znanje, sertifikat priznat svuda u svetu kao i mogućnost lakšeg zaposlenja.

Online kursevi

Online kurs

Želite da trenirate klijente iz celog sveta, bilo gde i bilo kada? Povećajte broj klijenata, i unapredite karijeru tako što ćete naučiti sve o virtualnom vodjenju treninga!

Online kurs

Naučite sve o fiziologiji i anatomiji trudnoće, o hormonalnim i kardiorespiratornim promenama. O metabolizmu i pravilnoj ishrani u prenatalnom periodu. Kako da dizajnirate trening i odaberete adekvatne vežbe.

Online kurs

Želite da radite sa sportistima ili sportski orjentisanim rekreativcima na unapređenju njihovih performansi? Trenirate ceo život, vezani ste za određeni sport, i oduvek Vam je želja da postanete kondicioni trener?

Online kurs
Prijavite se za online obuku na srpskom jeziku i zaslužite međunarodno priznat sertifikat. Sadržaju možete pristupiti putem mobilnog telefona, tableta ili desktop računara, gde god da se nalazite, u vreme koje Vama odgovara.
Online kurs
Nezaposleni ste, želite da sami kreirate svoje radno vreme i na taj način da povećate mogućnost zarade. Niste za osmočasovno sedenje na kancelarijskoj stolici ili možda želite dodatni posao.
Online kurs
NASM specijalizacija za CORRECTIVE EXERCISE (NASM-CES) je dokazani program koji se može primeniti za smanjenje mišićne disfunkcije i pomoći klijentima da se kreću, osećaju i žive bolje.
Online kurs
Kao SAVETNIK U ISHRANI (Nutrition Coach) možete da utičete na zdravlje svojih klijenata! Ovo uključuje razumevanje metabolizma, kalorijskih potreba, čitanje deklaracija, odabir odgovarajućih veličina porcija…
Online kurs
Privucite i zadržite nove klijente! Kao INSTRUKTOR GRUPNOG FITNESA naučićete kako da planirate i pripremate grupni trening, prilagodite program klijentima različitog nivoa fizičke forme, i kako da ih motivišete.
Online kurs
Napravite moćan i efikasan cycling program. Koristite naučno ispravne i sigurne tehnike. Naučite da koristite snagu muzike kako bi probudili pozitivnu energiju na treningu! Postanite INDOOR CYCLING instruktor!
Online kurs
Kurs za INSTRUKTORE PILATESA je online program koji je zasnovan na originalnoj metodi Josepha H. Pilatesa na kom ćete usavršiti tehnike stabilizacije kora, ravnoteže, pravilnog držanja tela…
Online kurs
Naučite kako da vodite siguran i izazovan čas joge na više načina (nivoa). Ovaj online program kombinuje AFAA-ove tradicionalne metode podučavanja grupnih treninga sa ”Sunrise Yoga Format ™” pristupom jogi.
Online kurs
Naučite tajnu dugoročnog uspeha u treningu za mršavljenje – pomozite sebi i svojim klijentima da izgube kilograme i što je najvažnije, da održavaju željenu telesnu težinu. Postanite specijalista za mršavljenje.