Specijalista za mršavljenje - Online kurs

Želite da postanete specijalista za mršavljenje?

Kako izgubiti višak kilograma i održavati željenu telesnu težinu?

Kako treba da se hranimo? Koji trening je najefikasniji?

Želite da saznate sve o gojaznosti i strategijama pravilne ishrane za gubitak i održavanje telesne težine? Ovim kursem dobićete odgovor i na pitanje zašto se ljudi goje i teško gube na težini.
Povećajte broj klijenata, i unapredite karijeru tako što ćete naučiti sve o fiziološkim i psihološkim izazovima mršavljenja. Uložite u svoju budućnost, kao i budućnost svojih klijenata.

Pored zdravlja glavni razlog koji motiviše osobe da se odluče za personalnog trenera i redovnu fizičku aktivnost jeste gubitak telesne težine i lepši fizički izgled.

Naučite tajnu dugoročnog uspeha u treningu za mršavljenje – pomozite sebi i svojim klijentima da izgube kilograme i što je najvažnije, da održavaju željenu telesnu težinu.

Primenite najsavremenije smernice i pokažite ljudima kako da prihvate zdraviji način života. Dizajnirajte programe vežbanja za mršavljenje koristeći model Optimum Performance Training ™ (OPT ™).

Prijavite se za online obuku jedne od vodećih organizacija u svetu iz oblasti fitnes edukacija – NASM (National Academy of Sports Medicine). Organizacija koja iza sebe ima 35 godina iskustva i liderstva u fitnes industriji (www.nasm.org). Sertifikat je međunarodno priznat i u svetu prepoznat kao najbolji!

Šta ćete naučiti na ovom kursu?

Sa obukom možete da započnete kada želite, sadržaju možete da pristupite putem telefona, tableta ili desktop računara, gde god da se nalazite! Dobićete 100% najkvalitetnije iskustvo i vrhunski digitalni sadžaj! Sami određujete kada ćete slušati nastavu u zavisnosti od vašeg slobodnog vremena. Možete da napravite pauzu ili da se vratite na lekciju unazad ukoliko ste nešto propustili ili niste bili dovoljno skoncentrisani. Imate godinu dana pravo da pristupite kursu tako da Vam ne promakne ni jedna bitna informacija..

Već dugi niz godina se bavimo obukama u oblasti fitnesa i zdravlja. Pružamo vam sistematska znanja podeljena na teorijski i praktični deo.

Od prošle godine smo provajderi i za sve NASM obuke na teritoriji Balkana i imamo veliki broj zadovoljnih klijenata, koji rade u inostranstvu i kod nas. Zahvaljujući velikom broju različitih edukacija, bez obzira na starosnu dob i interesovanje svako može pronaći odgovarajuću obuku za sebe i postati stručnjak.

Iskustva naših polaznika

Najčešća pitanja

Potrebno je da znate engleski jezik. Obuka je na engleskom ali postoji transkript koji mnogo olakšava raumevanje. Neće vam biti porblem da pratite predavanja ukoliko ste ranije učili ovaj jezik.

Nije neophodno prethodno iskustvo. Sve što vam je potrebno naučićete na edukacijama.

Potrebno je da nam pošaljete e-mail adresu sa potvrdom za koju se obuku prijavljujete, a mi ćemo Vam poslati obrazac za prijavu.

Naši studenti su svih uzrasnih dobi i veoma smo ponosni na sve. U ponudi imamo različite obuke, gde svako može pronaći nešto za sebe.

Sertifikat je međunarodno priznat.

Nije potrebno da imate zavidan nivo fizičke forme ali je bitno da volite i rado trenirate.

Sa online obukom možete da započnete kada Vi želite. Sami određujete vreme kada ćete pratiti nastavu u zavisnosti od vašeg slobodnog vremena. Sadržaju možete da pristupite putem telefona, tablet ili desktop računara, gde god da se nalazite.

Bilo da ste početnik ili se već duže vreme bavite ovim poslom, na našim edukacijama moći ćete da učite i da se usavršavate, pratite trendove i budete u korak sa najnovijim istraživanjima.

Cena edukacije  iznosi 740 evra, mogućnost plaćanja na tri mesečne rate.

NASM specijalizacija za mršavljenje obuhvata priručnik koji možete da sačuvate na računar, biblioteku sa vežbama, video demonstracije, priručnik za programiranje treninga, testove znanja, kao i CEU akreditovani ispit. Nakon završene obuke dobijate međunarodno priznat sretifikat!

Počnite da ostvarujete ono što ste oduvek želeli!

Specijalista za mršavljenje

CENA KURSA:

 87.320RSD (740€)

Ukoliko vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.