Specijalista za mršavljenje
Online kurs

Želite da postanete specijalista za mršavljenje?

Kako izgubiti višak kilograma i održavati željenu telesnu težinu?

Kako treba da se hranimo? Koji trening je najefikasniji?

Želite da saznate sve o gojaznosti i strategijama pravilne ishrane za gubitak i održavanje telesne težine? Ovim kursem dobićete odgovor i na pitanje zašto se ljudi goje i teško gube na težini.
Povećajte broj klijenata, i unapredite karijeru tako što ćete naučiti sve o fiziološkim i psihološkim izazovima mršavljenja. Uložite u svoju budućnost, kao i budućnost svojih klijenata.

Pored zdravlja glavni razlog koji motiviše osobe da se odluče za personalnog trenera i redovnu fizičku aktivnost jeste gubitak telesne težine i lepši fizički izgled.

Naučite tajnu dugoročnog uspeha u treningu za mršavljenje – pomozite sebi i svojim klijentima da izgube kilograme i što je najvažnije, da održavaju željenu telesnu težinu.

Primenite najsavremenije smernice i pokažite ljudima kako da prihvate zdraviji način života. Dizajnirajte programe vežbanja za mršavljenje koristeći model Optimum Performance Training ™ (OPT ™).

Prijavite se za online obuku jedne od vodećih organizacija u svetu iz oblasti fitnes edukacija – NASM (National Academy of Sports Medicine). Organizacija koja iza sebe ima više od 35 godina iskustva i liderstva u fitnes industriji (www.nasm.org). 

Sertifikat je međunarodno priznat i u svetu prepoznat kao najbolji!

Šta ćete naučiti na ovom kursu?

Sa obukom možete da započnete kada želite, sadržaju možete da pristupite putem telefona, tableta ili desktop računara, gde god da se nalazite! Dobićete 100% najkvalitetnije iskustvo i vrhunski digitalni sadžaj! Sami određujete kada ćete slušati nastavu u zavisnosti od Vašeg slobodnog vremena. Možete da napravite pauzu ili da se vratite na lekciju unazad ukoliko ste nešto propustili ili niste bili dovoljno skoncentrisani. Imate godinu dana pravo da pristupate sadržaju kursa tako da Vam ne promakne ni jedna bitna informacija.

Već dugi niz godina se bavimo obukama u oblasti fitnesa i zdravlja. Pružamo vam sistematska znanja podeljena na teorijski i praktični deo.

Od prošle godine smo provajderi i za sve NASM obuke na teritoriji Balkana i imamo veliki broj zadovoljnih klijenata, koji rade u inostranstvu i kod nas. Zahvaljujući velikom broju različitih edukacija, bez obzira na starosnu dob i interesovanje svako može pronaći odgovarajuću obuku za sebe i postati stručnjak.

Iskustva naših polaznika

Kako funkcioniše online kurs?

Prednost online kursa je što možete da slušate gde god Vi želite i kada Vi želite, u vreme koje Vama odgovara.

Imate godinu dana pravo da pristupate sadržaju kursa.

Edukacija obuhvata: narativne video lekcije, priručnik koji možete da sačuvate na računar, biblioteku sa vežbama, video demonstracije, priručnik za programiranje treninga, kao i finalni ispit.

Obuka je na engleskom jeziku, s tim da imate ispod svake video prezentacije transkirpt (takođe na engleskom) koji mnogo olakšava razumevanje.

Ispit je u obliku testa na kojem prepoznajete tačne odgovore.

Najčešća pitanja

1. Da li postoje uslovi da bi se upisao kurs?

Potrebno je da znate engleski jezik. Obuka je na engleskom ali postoji transkript (takođe na engleskom) koji mnogo olakšava raumevanje. Neće Vam biti problem da pratite predavanja ukoliko ste ranije učili ovaj jezik.

2. Da li je neophodno prethodno iskustvo i znanje

Nije neophodno prethodno iskustvo. Sve što Vam je potrebno naučićete na edukacijama.

3. Šta mi je potrebno da ba bih se prijavio/la za obuku?

Potrebno je da nam pošaljete e-mail adresu sa potvrdom za koju se obuku prijavljujete, a mi ćemo Vam poslati obrazac za prijavu.

4. Kada mogu da počnem sa obukom?

Sa online obukom možete da započnete kada Vi želite. Sami određujete vreme kada ćete pratiti nastavu u zavisnosti od vašeg slobodnog vremena. Sadržaju možete da pristupite putem telefona, tablet ili desktop računara, gde god da se nalazite.

5. Kako izgleda završni ispit?

Ispit je u obliku testa na kojem prepoznajete tačne odgovore. Test sadrži ukupno 100 pitanja. Da biste položili ispit potrebno je da ostvarite rezultat od 70% ili više tačnih odgovora.  Imate 90 minuta da završite ispit.

6. Šta ako ne položim ispit?

Imate pravo na tri pokušaja u roku od godinu dana da položite završni ispit. Ako ne položite prvi put, možete da napravite pauzu, ponovo pređete oblasti  u koje niste bili sigurni i zatim pokušate ponovo.

7. Kada i kako ću dobiti sertifikat?

Kada uspešno položite ispit, sertifikat će Vam biti odmah dostupan u elektronskoj formi. Original će Vam poslati dirketno iz Amerike u roku od 4 do 6 nedelja, na adresu koju imate na svom NASM nalogu.

8. Da li je sertifikat međunarodno priznat?

Sertifikat je međunarodno priznat.

9. Da li se sertifikat obnavlja?

NASM sertifikat Specijalista za mršavljenje ne ističe i nije potrebno da se obnavlja.

10. Kako da budem siguran/na da je to prava obuka za mene?

Bilo da ste početnik ili se već duže vreme bavite ovim poslom, na našim edukacijama moći ćete da učite i da se usavršavate, pratite trendove i budete u korak sa najnovijim istraživanjima.

Cena edukacije iznosi 899 evra, uz mogućnost plaćanja na tri mesečne rate.

NASM specijalizacija za mršavljenje obuhvata priručnik koji možete da sačuvate na računar, biblioteku sa vežbama, video demonstracije, priručnik za programiranje treninga, testove znanja, kao i CEU akreditovani ispit. Nakon završene obuke dobijate međunarodno priznat sretifikat!

Počnite da ostvarujete ono što ste oduvek želeli!

SPECIJALISTA ZA MRŠAVLJENJE

CENA KURSA:

105.000 RSD (899€)

Ukoliko Vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.