Savetnik u ishrani - Online kurs

Postanite savetnik u ishrani - upišite kurs

Želite posao koji će vam doneti više zarade ali i više slobodnog vremena?

Želite da se dodatno edukujete i da unapredite kvalitet života?

Budite u toku sa najsavremenijim činjenicama i aktuelnim temama iz oblasti nutricionizma!

Kao NASM sertifikovani savetnik u ishrani (NASM-CNC) poboljšaćete svoje zdravlje i pomoći ljudima da promene životne navike na bolje! Umerena i raznovrsna ishrana predstavljaju preduslov dobrog zdravlja. Pravilna ishrana treba da pokriva dnevne energetske potrebe individualno prilagođene pojedincu. Jedan od najboljih načina da poboljšate svoje zdravlje, kao i ishranu jeste da unapredite svoje znanje.

U ovom najsavremenijem interaktivnom programu naučićete kako da svoje klijente usmerite na put ka postizanju najbolje verzije sebe. Dobićete relevantna znanja i sposobnosti koja su vam neophodna kako bi pružili svojim klijentima prave informacije i savetovanje iz ove oblasti. Moći ćete da koristite svoje komunikacijske veštine kako bi unapredili njihovo zdravlje, motivisali ih da ostanu istrajni i pomogli pri postizanje ciljeva povezanih sa fitnesom.

Prijavite se za online obuku jedne od vodećih organizacija u svetu iz oblasti fitnes edukacija – NASM (National Academy of Sports Medicine). Organizacija koja iza sebe ima 35 godina iskustva i liderstva u fitnes industriji (www.nasm.org). Sertifikat je međunarodno priznat i u svetu prepoznat kao najbolji!

Već dugi niz godina se bavimo obukama u oblasti fitnesa i zdravlja. Pružamo vam sistematska znanja podeljena na teorijski i praktični deo.

Od aprila meseca ove godine smo provajderi i za sve NASM obuke na teritoriji Balkana i ima veliki broj zadovoljnih klijenata, koji rade u inostranstvu i kod nas.

U poslednjih 10 godina NASM akademija je sertifikovala 190.000 personalnih trenera.

Zahvaljujući velikom broju različitih edukacija, bez obzira na starosnu dob i interesovanje svako može pronaći odgovarajuću obuku za sebe i postati stručnjak.

Šta ćete naučiti na kursu

Sa NASM sertifikatom za savetnika u ishrani, vi ćete:

Kako funkcioniše online kurs?

Prednost online kursa je što možete da slušate gde god vi želite i kada vi želite, u vreme koje vama odgovara.

Imate godinu dana pravo da pristupate kursu.

 Edukacija obuhvata: interaktivnu knjigu sa infografikom i kratkim video snimcima, testove znanja, pitanja za pripremu ispita, kao i finalni test.

Obuka je na engleskom jeziku, s tim da imate ispod svake video prezentacija transkirpt (takođe na engleskom) koji mnogo olakšava razumevanje.

Ispit je u obliku testa na kojem prepoznajete tačne odgovore.

Najčešća pitanja

Potrebno je da znate engleski jezik. Obuka je na engleskom ali postoji transkript koji mnogo olakšava raumevanje. Neće vam biti porblem da pratite predavanja ukoliko ste ranije učili ovaj jezik.

Nije nephodno prethodno iskustvo. Sve što vam je potrebno naučićete na edukacijama.

Potrebno je da nam pošaljete e-mail adresu sa potvrdom za koju se obuku prijavljujete, a mi ćemo Vam poslati obrazac za prijavu.

Naši studenti su svih uzrasnih dobi i veoma smo ponosni na sve. U ponudi imamo različite obuke, gde svako može pronaći nešto za sebe.

Sertifikat je međunarodno priznat.

Nije potrebno da imate zavidan nivo fizičke forme ali je bitno da volite i rado trenirate.

Sa online obukom možete da započnete kada Vi želite. Sami određujete vreme kada ćete pratiti nastavu u zavisnosti od vašeg slobodnog vremena. Sadržaju možete da pristupite putem telefona, tablet ili desktop računara, gde god da se nalazite.

Bilo da ste početnik ili se već duže vreme bavite ovim poslom, na našim edukacijama moći ćete da učite i da se usavršavate, pratite trendove i budete u korak sa najnovijim istraživanjima.

Cena edukacije sa popustom iznosi 625 evra, uz mogućnost plaćanja na tri rate. Akcija važi do 31. maja.

Edukacija obuhvata NASM interaktivnu digitalnu knjigu sa infografikom i kratkim video snimcima, testove znanja, pitanja za pripremu ispita, kao i NCCA akreditovani ispit.

Nakon završene obuke dobijate međunarodno priznat sretifikat!

SAVETNIK U ISHRANI

CENA KURSA:

92.000 RSD (780€)

CENA KURSA SA POPUSTOM:

73.750 RSD (625€)

Ukoliko vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.