Instruktor grupnog fitnesa - Online kurs

Želite da izgradite odnos i poverenje sa velikim brojem klijenata?

Nezadovoljni ste trenutnim poslom i razmišljate o novoj karijeri?

Imate strast prema fitnesu, ali niste sigurni da li je to pravi izbor za vas?

Zahvaljujući našim edukacijama možete da se profilišete u fitnes trenera. Nije Vam neophodno prethodno iskustvo! Sve što je potrebno, da biste bili uspešan instruktor grupnog fitnesa, naučićete na samom kursu. Ako ste već trener naši kursevi će vam razjasniti sve nejasnoće i unaprediti postojeća znanja.

Ukoliko želite da naučite da sami napravite koreografiju, da prilagodite trening različitoj populaciji kao što su trudnice, starija populacija, kao i da držite čas velikoj grupi ljudi nudeći raznoliko, sigurno i efikasno iskustvo, ova obuka je pravi izbor za vas!

Upišite online kurs Sertifikovani Instruktor Grupnog Fitnesa, i zaslušite svetski priznat sertifikat Natonal Academy of Sports Medicine (NASM), organizacije koja iza sebe ima 35 godina iskustva i liderstva u fitness industriji. (www.nasm.org).

Sa obukom možete da započnete kada želite, sadržaju možete da pristupite putem telefona, tableta ili desktop računara, gde god da se nalazite! Dobićete 100% najkvalitetnije iskustvo i vrhunski digitalni sadžaj!

Sami određujete kada ćete slušati nastavu u zavisnosti od vašeg slobodnog vremena. Možete da napravite pauzu ili da se vratite na lekciju u nazad ukoliko ste nešto propustili ili niste bili dovoljno skoncentrisani.

Imate godinu dana pravo da pristupite kursu tako da Vam ne promakne ni jedna bitna informacija..

Šta ćete naučiti na kursu

Na ovom kursu ćete naučiti:

NASM FACTS

Iskustva naših polaznika

Kako funkcioniše online kurs?

HFS blog (Facebook Cover)

Prednost online kursa je što možete da slušate gde god vi želite i kada vi želite, u vreme koje vama odgovara.

Imate godinu dana pravo da pristupate kursu.

 Edukacija obuhvata: digitalnu knjigu, prezentacije, video prezentacije, skriptu sa vežbama i njihovim modifikacijama, bazu snimaka sa vežbama, primere gotovih treninga, pitanja za pripremu ispita, kao i finalni test.

Obuka je na engleskom jeziku, s tim da imate ispod svake video prezentacija transkirpt (takođe na engleskom) koji mnogo olakšava razumevanje.

Ispit je u obliku testa na kojem prepoznajete tačne odgovore.

Najčešća pitanja

Potrebno je da znate engleski jezik. Obuka je na engleskom ali postoji transkript koji mnogo olakšava raumevanje. Neće vam biti problem da pratite predavanja ukoliko ste ranije učili ovaj jezik.

Nije nephodno prethodno iskustvo. Sve što vam je potrebno naučićete na edukacijama.

Potrebno je da nam pošaljete e-mail adresu sa potvrdom za koju se obuku prijavljujete, a mi ćem Vam poslati obrazac za prijavu.

Naši student su svih uzrasnih dobi i veoma smo ponosni na sve. U ponudi imamo različite obuke, gde svako može pronaći nešto za sebe.

Sertifikat je međunarodno priznat.

Nije potrebno da imate zavidan nivo fizičke forme ali je bitno da volite i rado trenirate.

Sa online obukom možete da započnete kada Vi želite. Sami određujete vreme kada ćete pratiti nastavu u zavisnosti od vašeg slobodnog vremena. Sadržaju možete da pristupite putem telefona, tablet ili desktop računara, gde god da se nalazite.

Bilo da ste početnik ili se već duže vreme bavite ovim poslom, na našim edukacijama moći ćete da učite i da se usavršavate. Pratite trendove i budete u korak sa najnovijim istraživanjima.

Cena edukacije sa popustom je 280 evra, uz mogućnost plaćanja na tri mesečne rate. Akcija važi do 31. maja.

Edukacija obuhvata NASM digitalnu knjigu, prezentacije, video prezentacije, video i skriptu sa vežbama i njihovim modifikacijama, primere gotovih treninga, testove znanja, pitanja za pripremu ispita, kao i NCCA akreditovani ispit.

Nakon završene obuke dobijate međunarodno priznat sretifikat!

INSTRUKTOR GRUPNOG FITNESA

CENA KURSA:

41.300 RSD (350€)

CENA KURSA SA POPUSTOM:

33.000 RSD (280€)

Ukoliko vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.