Instruktor grupnog fitnesa
Online kurs

Želite da izgradite odnos i poverenje sa velikim brojem klijenata?

Nezadovoljni ste trenutnim poslom i razmišljate o novoj karijeri?

Imate strast prema fitnesu, ali niste sigurni da li je to pravi izbor za vas?

Zahvaljujući našim edukacijama možete da se profilišete u fitnes trenera. Nije Vam neophodno prethodno iskustvo! Sve što je potrebno, da biste bili uspešan instruktor grupnog fitnesa, naučićete na samom kursu. Ako ste već trener naši kursevi će Vam razjasniti sve nejasnoće i unaprediti postojeća znanja.

Ukoliko želite da naučite da sami napravite koreografiju, da prilagodite trening različitoj populaciji kao što su trudnice, starija populacija, kao i da držite čas velikoj grupi ljudi nudeći raznoliko, sigurno i efikasno iskustvo, ova obuka je pravi izbor za Vas!

Upišite online kurs Sertifikovani Instruktor Grupnog Fitnesa, i zaslušite svetski priznat sertifikat Natonal Academy of Sports Medicine (NASM), organizacije koja iza sebe ima više od 35 godina iskustva i liderstva u fitnes industriji. (www.nasm.org).

Sa obukom možete da započnete kada želite, sadržaju možete da pristupite putem telefona, tableta ili desktop računara, gde god da se nalazite! Dobićete 100% najkvalitetnije iskustvo i vrhunski digitalni sadžaj!

Sami određujete kada ćete slušati nastavu u zavisnosti od Vašeg slobodnog vremena. Možete da napravite pauzu ili da se vratite na lekciju unazad ukoliko ste nešto propustili ili niste bili dovoljno skoncentrisani.

Imate godinu dana pravo da pristupite kursu tako da Vam ne promakne ni jedna bitna informacija.

Šta ćete naučiti na kursu

Na ovom kursu ćete naučiti:

NASM FACTS

Iskustva naših polaznika

Kako funkcioniše online kurs?

HFS blog (Facebook Cover)

Prednost online kursa je što možete da slušate gde god Vi želite i kada Vi želite, u vreme koje Vama odgovara.

Imate godinu dana pravo da pristupate kursu.

 Edukacija obuhvata: digitalnu knjigu, prezentacije, video prezentacije, skriptu sa vežbama i njihovim modifikacijama, bazu snimaka sa vežbama, primere gotovih treninga, kao i finalni test.

Obuka je na engleskom jeziku, s tim da ispod svake video prezentacija imate  transkirpt (takođe na engleskom) koji mnogo olakšava razumevanje.

Ispit je u obliku testa na kojem prepoznajete tačne odgovore. 

Najčešća pitanja

1. Da li postoje uslovi da bi se upisao kurs?

Potrebno je da znate engleski jezik. Obuka je na engleskom ali postoji transkript (takođe na engleskom) koji mnogo olakšava raumevanje. Neće Vam biti problem da pratite predavanja ukoliko ste ranije učili ovaj jezik.

2. Da li je neophodno prethodno iskustvo i znanje

Nije nephodno prethodno iskustvo. Sve što Vam je potrebno naučićete na edukacijama.

3. Šta mi je potrebno da ba bih se prijavio/la za obuku?

Potrebno je da nam pošaljete e-mail adresu sa potvrdom za koju se obuku prijavljujete, a mi ćem Vam poslati obrazac za prijavu.

4. Da li sam previše star/stara za vaše kurseve?

Naši student su svih uzrasnih dobi i veoma smo ponosni na sve. U ponudi imamo različite obuke, gde svako može pronaći nešto za sebe.

5. Da li moram da budem posebno fizički spreman/a da bih upisao/la ovaj kurs?

Nije potrebno da imate zavidan nivo fizičke forme ali je bitno da volite i rado trenirate.

6. Kada mogu da počnem sa obukom?

Sa online obukom možete da započnete kada Vi želite. Sami određujete vreme kada ćete pratiti nastavu u zavisnosti od vašeg slobodnog vremena. Sadržaju možete da pristupite putem telefona, tablet ili desktop računara, gde god da se nalazite.

7. Kako izgleda završni ispit?

Ispit je u obliku testa na kojem prepoznajete tačne odgovore. Test sadrži ukupno 120 pitanja. Da biste položili ispit potrebno je da ostvarite rezultat od 70% ili više tačnih odgovora.  Imate 120 minuta da završite ispit.

8. Šta ako ne položim ispit?

Imate pravo na tri pokušaja u roku od godinu dana da položite završni ispit. Ako ne položite prvi put, možete da napravite pauzu, ponovo pređete oblasti  u koje niste bili sigurni i zatim pokušate ponovo.

9. Kada i kako ću dobiti sertifikat?

Kada uspešno položite ispit, sertifikat će Vam biti odmah dostupan u elektronskoj formi. Original će Vam poslati dirketno iz Amerike u roku od 4 do 6 nedelja, na adresu koju imate na svom nalogu.

10. Da li je sertifikat međunarodno priznat?

Sertifikat je međunarodno priznat.

11. Da li se sertifikat obnavlja?

Sertifikat se obnavlja svake 2 godine. 

12. Kako da budem siguran/na da je to prava obuka za mene?

Bilo da ste početnik ili se već duže vreme bavite ovim poslom, na našim edukacijama moći ćete da učite i da se usavršavate. Pratite trendove i budete u korak sa najnovijim istraživanjima.

Cena edukacije je 399 evra, uz mogućnost plaćanja na tri mesečne rate.

Edukacija obuhvata NASM digitalnu knjigu, prezentacije, video prezentacije, video i skriptu sa vežbama i njihovim modifikacijama, primere gotovih treninga, testove znanja, pitanja za pripremu ispita, kao i NCCA akreditovani ispit.

Nakon završene obuke dobijate međunarodno priznat sretifikat!

INSTRUKTOR GRUPNOG FITNESA

CENA KURSA:

46.600 RSD (399€)

Ukoliko Vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.