Pravilna ishrana i suplementacija - Uživo kurs

Kako da postanete Savetnik u ishrani i suplementaciji i pomognete ljudima da se hrane zdravo?

Nutricionizam, smernice i saveti o ishrani su zadnjih godina sve popularnija tema koja pruža mogućnost lakšeg zaposlenja. Na kursu Pravilna ishrana i suplemetacija, dobićete potrebna znanja i informacije koji idu u korak sa najsavremenijom naukom. Predavači na kursu su: profesori, lekari, nutricionisti, master treneri, detoks eksperti…  Stečeno znanje ćete moći uspešno da primenite kod sebe ili u radu sa vašim klijentima. 

Da bi vaši klijenti postigli željene rezultate, i da bi treninzi imali većeg efekta, adekvatna ishrana ima veoma važnu ulogu. Nakon pet nedelja obuke bićete osposobljeni da dajete savete i smernice o dijetetskoj ishrani i suplementskim proizvodima.

Prijavite se za obuku koja se odvija uživo u Novom Sadu i Beogradu i traje ukupno 5 nedelja.

Organizacija HFS Akademija je nastala kako bi objedinila sve fitnes obuke na jednom mestu. Sve što vam je potrebno da biste bili uspešan Savetnik u ishrani i suplementaciji ili fitnes trener možete pronaći kod nas. HFS se bavi edukacijama u saradnji sa Savezom za rekreaciju i fitnes Vojvodine, kao i Fakultetom za sport Univerziteta „Union – Nikola Tesla“. Takođe je provajder za američku Nacionalnu Akademiju za Sportsku Medicinu (NASM) za region.

Naši sertifikati su međunarodno priznati. Veliki broj zadovoljnih klijenata rade u inostranstvu i kod nas.

Šta ćete naučiti na kursu?

Na ovom kursu ćete naučiti:
Kurs uživo je odličan izbor za sve one koji unapred znaju da mogu da usklade svoje obaveze da bi dolazili da slušaju redovno predavanja. Predavanja su interaktivna. Radite u grupi sa kolegama, sa kojima možete da razmenjujete ideje i iskustva uz nadzor i smernice predavača.

Iskustva naših polaznika

Najčešća pitanja

Potrebno je da imate završenu srednju školu.

Nije nephodno prethodno iskustvo. Sve što vam je potrebno naučićete na edukacijama.

Potrebno je da nam pošaljete e-mail adresu sa potvrdom za koju se obuku prijavljujete, a mi ćem Vam poslati obrazac za prijavu.

Naši studenti su svih uzrasnih dobi i veoma smo ponosni na sve. U ponudi imamo različite obuke, gde svako može pronaći nešto za sebe.

Sertifikat je međunarodno priznat.

Nije potrebno da imate zavidan nivo fizičke forme ali je bitno da volite i rado trenirate.

Obuka se održava dva puta godišnje, prijave su otvorene tokom cele godine.

Bilo da ste početnik ili se već duže vreme bavite ovim poslom, na našim edukacijama moći ćete da učite i da se usavršavate. Pratite trendove i budete u korak sa najnovijim istraživanjima.

Cena edukacije je 490 evra. Mogućnost plaćanja na tri rate.

Literaturu dobijate u elektronskoj formi i imate konstantu podršku tokom i nakon završene edukacije. Sva dodatna pitanja možete postaviti putem mail-a i u najkraćem roku možete očekivati odgovor.

PRAVILNA ISHRANA I SUPLEMENTACIJA ​

COURSE PRICE:

57.500 RSD (490€)

Ukoliko vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.