Pravilna Ishrana i Suplementacija
Uživo kurs

Kako da postanete Savetnik u ishrani i suplementaciji i pomognete ljudima da se hrane zdravo?

Nutricionizam, smernice i saveti o ishrani su zadnjih godina sve popularnija tema koja pruža mogućnost lakšeg zaposlenja. Na kursu Pravilna ishrana i suplemetacija, dobićete potrebna znanja i informacije koji idu u korak sa najsavremenijom naukom. Predavači na kursu su: profesori, lekari, nutricionisti, master treneri, detoks eksperti…  Stečeno znanje ćete moći uspešno da primenite kod sebe ili u radu sa vašim klijentima. 

Da bi vaši klijenti postigli željene rezultate, i da bi treninzi imali većeg efekta, adekvatna ishrana ima veoma važnu ulogu. Nakon pet nedelja obuke bićete osposobljeni da dajete savete i smernice o dijetetskoj ishrani i suplementskim proizvodima.

Kako funkcioniše kurs?

Šta ćete naučiti na kursu?

Kurs uživo je odličan izbor za sve one koji unapred znaju da mogu da usklade svoje obaveze da bi dolazili da slušaju redovno predavanja. Predavanja su interaktivna. Radite u grupi sa kolegama, sa kojima možete da razmenjujete ideje i iskustva uz nadzor i smernice predavača.

O nama...

Organizacija HFS Akademija je nastala kako bi objedinila sve fitnes obuke na jednom mestu. Sve što vam je potrebno da biste bili uspešan trener, da biste učili i usavršavali se na polju fitnesa možete pronaći kod nas. HFS akademija se bavi fitnes edukacijama u saradnji sa Savezom za rekreaciju i fitnes Vojvodine, kao i Fakultetom za sport Univerziteta “Union – Nikola Tesla”. Takođe je provajder za američku Nacionalnu Akademiju za Sportsku Medicinu (NASM) za region, kao i za TRX Training (online edukacije i TRX opremu).

Već dugi niz godina naši sertifikovani personalni treneri uspešno grade svoje karijere i rade sa našim sertifikatima kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

Iskustva naših polaznika

Najčešća pitanja

Potrebno je da imate završenu srednju školu kako biste upisali ovaj kurs.

Nije nephodno prethodno iskustvo. Sve što Vam je potrebno naučićete na edukacijama.

Možete da se prijavite na dva načina: putem sajta i putem mejla.

Kada se prijavljujete putem sajta možete da izaberete dve opcije: plaćanje platnom karticom, ukoliko plaćate kurs u celosti ili plaćanje uplatnicom ukoliko želite da uplatu izvršite na rate. U tom slučaju Vaša prijava će nam stići na mail a mi ćemo Vam potom poslati instrukcije za uplatu.

Ukoliko se prijavljujete putem mail-a, potrebno je samo da naglasite za koji kurs se prijavljujete. Mi ćemo Vam poslati obrzac za prijavu (word dokument) koji je potrebno da popunite i dan nam vratite putem mail-a, kao i instrukcije za uplatu.

Ipit polažete uživo u formi testa.

Kada položite ispit u roku od 7 do 10 dana šaljemo Vam sertifikat na kućnu adresu, ili ga možete preuzeti lično na adresi: Sutjeska 2, Spens, Novi Sad.

Sertifikat je međunarodno priznat.

Sertifikan HFS Savetnik u ishrani i suplementaciji ne ističe i nije ga potrebno obnavljati.

Bilo da ste početnik ili se već duže vreme bavite ovim poslom, na našim edukacijama moći ćete da učite i da se usavršavate. Pratite trendove i budete u korak sa najnovijim istraživanjima.

Cena edukacije je 490 evra. Mogućnost plaćanja na tri rate.

Literaturu dobijate u elektronskoj formi i imate konstantu podršku tokom i nakon završene edukacije. Sva dodatna pitanja možete postaviti putem mail-a i u najkraćem roku možete očekivati odgovor.

PRAVILNA ISHRANA I SUPLEMENTACIJA ​

COURSE PRICE:

57.500 RSD (490€)

Ukoliko vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.

No fields found, please go to settings & save/reset fields