HFS Akademija

O nama
HFS Akademija je izrasla u međunarodnu organizaciju koja ima višegodišnje iskustvo u obučavanju perspektivnih trenera u celom regionu. Pružamo vam sistematska znanja podeljena na teorijski i praktični deo.
Nudimo mogućnost usavršavanja putem tradicionalne nastave i “na daljinu” kroz online kurseve.  U ponudi imamo različite obuke, gde svako može pronaći nešto za sebe.

 

Želite da postanete personalni trener?

nasm international kursevi
afaa international kursevi
zuti logo

Mi smo provajderi za NASM i AFAA edukacije za region, kao i za TRX edukacije i proizvode.

Više od 30 godina NASM organizacija poznata je po kvalitetnim edukacijama i profesionalnim, uspešnim trenerima. 

TRX pruža edukacije svetske klase koje su namenjene svima. Razvili su svetsku zajednicu nudeći jednostavnu opremu, efikasne vežbe i obrazovanje koje može da dovede vašu karijeru na viši nivo.

https://www.nasm.org    https://www.afaa.com   https://www.trxtraining.com/  

Šta dobijate na kraju obuka?

Ukoliko želite da budete u toku sa svim novostima i akcijama upišite u polje ispod svoju mail adresu ⬇

Neke od naših najpoznatijih edukacija su: Sertifikovani Personalni Trener, Instruktor Grupnog Fitnesa, Sertifikovani Savetnik za Ishranu i Suplementaciju, Instruktor Pilatesa, Sertifikovani TRX Instruktor, Specijalista Kondicionog Vežbanja…

Naše fitnes obuke će Vam omogućiti da savladate sve što vas interesuje na polju fitnesa i da se osposobite da budete treneri koji će uspešno voditi druge da bezbedno treniraju i da ostvare željene rezultate.

Kompletnu ponudu naših kurseva možete pogledati klikom na dugmiće ispod. 🙂

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.

No fields found, please go to settings & save/reset fields