Specijalista za ženski fitnes - Online kurs

Žene imaju različite potrebe za vežbanjem u različitim životnim fazama! Pomozite svojim klijentkinjama da se uspešno kreću kroz životne faze pomoću NASM -ove specijalizacije za ženski fitnes!

Specijalizacija za ženski fitnes (WFS -Women’s Fitness Specialization) daje Vam mogućnost da osmislite i prilagodite fitnes programe za svoje ženske klijente.

Osim očiglednih polnih razlika poput trudnoće i nekih stanja povezanih sa starenjem (npr. Promene u menopauzi), koliko se generalno razmišlja o anatomskim i fiziološkim razlikama između muškaraca i žena pri kreiranju programa za klijentkinje?

Od adolescencije do prenatalnog i postnatalnog perioda, od užurbanih rasporeda do fizičkih ograničenja, sve žene su različite, a njihove potrebe su jedinstvene. Zato smo kreirali program koji je savršeno usklađen sa zahtevima Vaših klijentkinja i njihovim individualnim potrebama.

 

Redovan i odgovarajuće osmišljen program treninga važan je deo zdravog načina života za žene svih uzrasta i životnih doba.

Na ovom online kursu, naučićete o vežbama i njihovim modifikacijama za treninge fleksibilnosti, snage, kora, ravnoteže, pliometrije i kardiorespiratorne treninge. Osim toga, saznaćete sve što Vam je potrebno o procenama u fitnesu, psihološkim razmatranjima, ishrani i o tome kako da unapredite svoje poslovanje radeći sa ženama.

Zašto da postanete Specijalista za ženski fitnes?

DSC05647

Program je dizajniran prema anatomskim i fizioliškim potrebama žena. Ovaj online kurs ima za cilj da personalnim trenerima omogući da razviju programe usmerene na rezultate.

Naučičete kako da primenite  NASM Optimum Performance Training (OPT) model kako bi ispunili sve ciljeve Vaših klijentkinja.

Kroz NASM Specijalizaciju za ženski fitnes doći ćete do potpuno novog broja klijenata kojima je potreban personalizovaniji pristup.

Unapredićete svoju karijeru, zaradu i bazu klijenata obučavanjem žena svih uzrasta i različitih tipova tela.

 

 Prijavite se za kurs Specijalista za ženski fitnes, i zaslužite svetski priznat sertifikat National Academy of Sports Medicine (NASM) , organizacije koja iza sebe ima 35 godina iskustva i liderstva u fitness industriji. (www.nasm.org).

 

 

Kako funkcioniše online kurs?

fafsa

Prednost online kursa je što možete da slušate gde god vi želite i kada vi želite, u vreme koje vama odgovara.

Imate godinu dana pravo da pristupate kursu.

 Edukacija obuhvata: teorijski priručnik, prezentacije, video prezentacije, skriptu sa vežbama i njihovim modifikacijama, bazu snimaka sa vežbama,  pitanja za pripremu ispita, kao i finalni test.

Obuka je na engleskom jeziku, s tim da imate ispod svake video prezentacija transkirpt (takođe na engleskom) koji mnogo olakšava razumevanje.

Ispit je u obliku testa na kojem prepoznajete tačne odgovore.

Šta ćete naučiti na kursu?

Najčešća pitanja

Potrebno je da znate engleski jezik. Obuka je na engleskom ali postoji transkript koji mnogo olakšava raumevanje. Neće vam biti porblem da pratite predavanja ukoliko ste ranije učili ovaj jezik.

Nije nephodno prethodno iskustvo. Sve što vam je potrebno naučićete na edukacijama.

Potrebno je da nam pošaljete e-mail adresu sa potvrdom za koju se obuku prijavljujete, a mi ćemo Vam poslati obrazac za prijavu.

Naši studenti su svih uzrasnih dobi i veoma smo ponosni na sve. U ponudi imamo različite obuke, gde svako može pronaći nešto za sebe.

Sertifikat je međunarodno priznat.

Nije potrebno da imate zavidan nivo fizičke forme ali je bitno da volite i rado trenirate.

Sa online obukom možete da započnete kada Vi želite. Sami određujete vreme kada ćete pratiti nastavu u zavisnosti od vašeg slobodnog vremena. Sadržaju možete da pristupite putem telefona, tableta ili desktop računara, gde god da se nalazite.

Bilo da ste početnik ili se već duže vreme bavite ovim poslom, na našim edukacijama moći ćete da učite i da se usavršavate, pratite trendove i budete u korak sa najnovijim istraživanjima.

Cena sa popustom iznosi 200 evra. Akcija važi do 31. maja.

Literaturu dobijate u elektronskoj formi i imate konstantu podršku tokom i nakon završene edukacije. Sva dodatna pitanja možete postaviti putem mail-a i u najkraćem roku možete očekivati odgovor.

NASM Specijalista za Ženski Fitnes

CENA KURSA:

29.500 RSD (250€)

CENA KURSA SA POPUSTOM:

23.600 RSD (200€)

Ukoliko vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.