Specijalista za istezanje i fleksibilnost
Online kurs

Istezanje je popularnije nego ikad. Uz NASM-ov kurs za istezanje i fleksibilnost, savladaćete tehnike i strategije potrebne kako biste poboljšali fleksibilnost Vaših klijenata.

Započnite karijeru u fitnesu ili dodajte još jednu specijalizaciju koja će Vam pomoći da proširite bazu klijenata!

NASM je razvio ovaj kurs sa vodećim stručnjacima u industriji, Stretch to Win Institute ™, koji je više od 20 godina radio na istraživanjima vezanim za primenu istezanja u fitnesu. 

Na ovom kursu naučićete tehnike i metode istezanja koje će pomoći Vašim klijentima da poboljšaju funkcionalnu mobilnost na treningu ili tokom svakodnevnih aktivnosti.

Ovaj revolucionarni program zasnovan je na naučnim istraživanjima i metodama kako bi Vas pripremio za obuku klijenata, procenu i planiranje programa istezanja koji je prilagođen njihovim specifičnim potrebama.

Fleksibilnost i oporavak su važni delovi svakog fitnes programa. Upotpunite Vaše veštine najnovijim saznanjima u oblasti treninga fleksibilnosti.

Šta dobijate ovim kursom?

Prijavite se za kurs Spacijalista za Istezanje i Fleksibilnost, i zaslužite svetski priznat sertifikat National Academy of Sports Medicine (NASM) , organizacije koja iza sebe ima više od 35 godina iskustva i liderstva u fitnes industriji. (www.nasm.org).

NASM FACTS

Kako funkcioniše online kurs?

Prednost online kursa je što možete da slušate gde god Vi želite i kada Vi želite, u vreme koje Vama odgovara.

Imate godinu dana pravo da pristupate sadržaju kursa.

Edukacija obuhvata: video prezentacije, skriptu koja prati video lekcije, pitanja za pripremu ispita kao i finalni test.

Obuka je na engleskom jeziku, s tim da imate ispod svake video prezentacije transkirpt (takođe na engleskom) koji mnogo olakšava razumevanje.

Ispit je u obliku testa na kojem prepoznajete tačne odgovore.

Šta ćete naučiti na kursu?

Najčešća pitanja

1. Da li postoje uslovi da bi se upisao kurs?

Potrebno je da znate engleski jezik. Obuka je na engleskom ali postoji transkript (takođe na engleskom) koji mnogo olakšava raumevanje. Neće Vam biti problem da pratite predavanja ukoliko ste ranije učili ovaj jezik.

2. Da li je neophodno prethodno iskustvo i znanje

Nije neophodno prethodno iskustvo. Sve što Vam je potrebno naučićete na edukacijama.

3. Šta mi je potrebno da ba bih se prijavio/la za obuku?

Potrebno je da nam pošaljete e-mail adresu sa potvrdom za koju se obuku prijavljujete, a mi ćemo Vam poslati obrazac za prijavu.

4. Kada mogu da počnem sa obukom?

Sa online obukom možete da započnete kada Vi želite. Sami određujete vreme kada ćete pratiti nastavu u zavisnosti od Vašeg slobodnog vremena. Sadržaju možete da pristupite putem telefona, tableta ili desktop računara, gde god da se nalazite.

5. Kako izgleda završni ispit?

Ispit je u obliku testa na kojem prepoznajete tačne odgovore. Test sadrži ukupno 100 pitanja. Da biste položili ispit potrebno je da ostvarite rezultat od 70% ili više tačnih odgovora.  Imate 90 minuta da završite ispit.

6. Šta ako ne položim ispit?

Imate pravo na tri pokušaja u roku od godinu dana da položite završni ispit. Ako ne položite prvi put, možete da napravite pauzu, ponovo pređete oblasti  u koje niste bili sigurni i zatim pokušate ponovo.

7. Kada i kako ću dobiti sertifikat?

Kada uspešno položite ispit, sertifikat će Vam biti odmah dostupan u elektronskoj formi na Vašem NASM nalogu.

8. Da li je sertifikat međunarodno priznat?

Sertifikat je međunarodno priznat.

9. Da li se sertifikat obnavlja?

NASM sertifikat Specijalista za istezanje i fleksibilnost ne ističe i nije potrebno da se obnavlja.

10. Kako da budem siguran/na da je to prava obuka za mene?

Bilo da ste početnik ili se već duže vreme bavite ovim poslom, na našim edukacijama moći ćete da učite i da se usavršavate. Pratite trendove i budete u korak sa najnovijim istraživanjima. 

Cena edukacije je 499 evra, uz mogućnost plaćanja na 3 mesečne rate.

Edukacija obuhvata: video prezentacije, skriptu koja prati video lekcije, pitanja za pripremu ispita kao i finalni test. 

Nakon završene obuke dobijate međunarodno priznat sretifikat!

SPECIJALISTA ZA ISTEZANJE I FLEKSIBILNOST

CENA KURSA:

58.300 RSD (499€)

Mogućnost plaćanja na 3 rate. 

Ukoliko Vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.