Specijalista za istezanje i fleksibilnost - Online kurs

Istezanje je popularnije nego ikad. Uz NASM-ov kurs za istezanje i fleksibilnost, savladaćete tehnike i strategije potrebne kako biste poboljšali fleksibilnost Vaših klijenata.

Započnite karijeru u fitnesu ili dodajte još jednu specijalizaciju koja će Vam pomoći da proširite bazu klijenata!

NASM je razvio ovaj kurs sa vodećim stručnjacima u industriji, Stretch to Win Institute ™, koji je više od 20 godina radio na istraživanjima vezanim za primenu istezanja u fitnesu. 

Na ovom kursu naučićete tehnike i metode istezanja koje će pomoći Vašim klijentima da poboljšaju funkcionalnu mobilnost u teretani ili tokom svakodnevnih aktivnosti.

Ovaj revolucionarni program zasnovan je na naučnim istraživanjima i metodama kako bi Vas pripremio za obuku klijenata, procenu i planiranje programa istezanja koji je prilagođen njihovim specifičnim potrebama.

Fleksibilnost i oporavak su važni delovi svakog fitnes programa. Upotpunite Vaše veštine najnovijim saznanjima u oblasti treninga fleksibilnosti.

Šta dobijate ovim kursom?

Prijavite se za kurs Spacijalista za Istezanje i Fleksibilnost, i zaslužite svetski priznat sertifikat National Academy of Sports Medicine (NASM) , organizacije koja iza sebe ima 35 godina iskustva i liderstva u fitness industriji. (www.nasm.org).

NASM FACTS

  • U poslednjih 10 godina NASM akademija je sertifikovala 190.000 personalnih trenera.
  • Zahvaljujući velikom broju različitih edukacija , bez obzira na starosnu dob i interesovanje svako može pronaći odgovarajuću obuku za sebe i postati stručnjak.
  • Model po kome se uči (Optimal Performermance Training) je zasnovan na najnovijim naučnim istraživanjima i dokazima.

Šta ćete naučiti na kursu?

Kako funkcioniše online kurs?

Prednost online kursa je što možete da slušate gde god vi želite i kada vi želite, u vreme koje vama odgovara.

Imate godinu dana pravo da pristupate kursu.

 Edukacija obuhvata: video prezentacije, skriptu koja prati video lekcije, pitanja za pripremu ispita kao i finalni test.

Obuka je na engleskom jeziku, s tim da imate ispod svake video prezentacija transkirpt (takođe na engleskom) koji mnogo olakšava razumevanje.

Ispit je u obliku testa na kojem prepoznajete tačne odgovore.

Najčešća pitanja

Potrebno je da imate završenu srednju školu.

Nije nephodno prethodno iskustvo. Sve što vam je potrebno naučićete na edukacijama.

Potrebno je da nam pošaljete e-mail adresu sa potvrdom za koju se obuku prijavljujete, a mi ćem Vam poslati obrazac za prijavu.

Naši studenti su svih uzrasnih dobi i veoma smo ponosni na sve. U ponudi imamo različite obuke, gde svako može pronaći nešto za sebe.

Sertifikat je priznat u celom svetu.

Nije potrebno da imate zavidan nivo fizičke forme ali je bitno da volite i rado trenirate.

Obuka se održava dva puta godišnje, prijave su otvorene tokom cele godine.

Bilo da ste početnik ili se već duže vreme bavite ovim poslom, na našim edukacijama moći ćete da učite i da se usavršavate. Pratite trendove i budete u korak sa najnovijim istraživanjima. Ukoliko niste zadovoljni obukom u prvih 15 dana, vraćamo Vam novac koji ste uplatili.

Cena edukacije sa popustom je 350 evra, uz mogućnost plaćanja na 3 mesečne rate. Akcija važi do 31. maja.

Literaturu dobijate u elektronskoj formi i imate konstantu podršku tokom i nakon završene edukacije. Sva dodatna pitanja možete postaviti putem mail-a i u najkraćem roku možete očekivati odgovor.

NASM Specijalista za Istezanje i Fleksibilnost

CENA KURSA:

52.000 RSD (440€)

CENA KURSA SA POPUSTOM:

41.600 RSD (350€)

Mogućnost plaćanja na 3 rate. 

Ukoliko vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.