Specijalista za Istezanje i Fleksibilnost
Online kurs

Istezanje je popularnije nego ikad. Uz NASM-ov kurs za istezanje i fleksibilnost, savladaćete tehnike i strategije potrebne kako biste poboljšali fleksibilnost Vaših klijenata.

Započnite karijeru u fitnesu ili dodajte još jednu specijalizaciju koja će Vam pomoći da proširite bazu klijenata!

NASM je razvio ovaj kurs sa vodećim stručnjacima u industriji, Stretch to Win Institute ™, koji je više od 20 godina radio na istraživanjima vezanim za primenu istezanja u fitnesu. 

Na ovom kursu naučićete tehnike i metode istezanja koje će pomoći Vašim klijentima da poboljšaju funkcionalnu mobilnost na treningu ili tokom svakodnevnih aktivnosti.

Ovaj revolucionarni program zasnovan je na naučnim istraživanjima i metodama kako bi Vas pripremio za obuku klijenata, procenu i planiranje programa istezanja koji je prilagođen njihovim specifičnim potrebama.

Fleksibilnost i oporavak su važni delovi svakog fitnes programa. Upotpunite Vaše veštine najnovijim saznanjima u oblasti treninga fleksibilnosti.

Šta dobijate ovim kursom?

Dobijate svetski priznat sertifikat National Academy of Sports Medicine (NASM) , organizacije koja iza sebe ima više od 35 godina iskustva i liderstva u fitnes industriji. (www.nasm.org).

Kako funkcioniše online kurs?

Prednost online kursa je što možete da slušate gde god Vi želite i kada Vi želite, u vreme koje Vama odgovara.

Imate godinu dana pravo da pristupate sadržaju kursa.

Edukacija obuhvata: video prezentacije, skriptu koja prati video lekcije, pitanja za pripremu ispita kao i finalni test.

Obuka je na engleskom jeziku, s tim da imate ispod svake video prezentacije transkirpt (takođe na engleskom) koji mnogo olakšava razumevanje.

Ispit je u obliku testa na kojem prepoznajete tačne odgovore.

Šta ćete naučiti na kursu?

Sadržaj kursa

Poglavlje 1: Uvod u integrisanu fleksibilnost

Razumećete razloge za uključivanje integrisanog istezanja u program treninga i prepoznate kome ono pruža najveću korist.

Poglavlje 2: Obim prakse

Pregled odgovarajućeg i etičkog ponašanja u pogledu primene integrisanog istezanja.

     

3 Video zapisa

Poglavlje 3: Nauka o fleksibilnosti i istezanju

Naučićete spektar fleksibilnosti koji se odnosi na različite tipove tkiva i sistema i opišete motoričko ponašanje koje se odnosi na istezanje.

Poglavlje 4: Anatomija i kineziologija fascije

Naučićete osnovne koncepte fascijalne anatomije i prepoznate lokacije fascijalnih mreža.

     

21 Video zapis

Poglavlje 5: Komunikacija

Naučićete da primenite vodeće tehnike za uspostavljanje odnosa i poverenja sa klijentima. Prenesete klijentima različite pogodnosti i procedure vezane za integrisane planove istezanja.

Poglavlje 6: Dijagnostika

Naučićete rutinske procedure skrininga i procene koje se koriste za integrisano programiranje istezanja. Takođe, naučićete proces kontrolne procene nakon primene integrisanih tehnika istezanja.

 

                                   

4 Video zapisa    2 brošure za štampanje

Poglavlje 7: Integrisane tehnike istezanja

U ovom poglavlju se tumači odgovor klijenata, fizički i emocionalni, na integrisane tehnike istezanja.

Poglavlje 8: Tehnike samoistezanja

Razumećete koja je uloga samoistezanja u integrisanom programu istezanja. Naučićete da opišete opcije samorastezanja koje odgovaraju većini klijenata.

Poglavlje 9: Dizajn programa fleksibilnosti

Naučićete da odredite odgovarajuće tehnike istezanja i njihovu učestalost na osnovu rezultata dijagnostike.

2 Videos

Kada završite kurs, ispit polažete online iz udobnosti svoga doma. Završni ispit se sastoji od 100 pitanja na kojima prepoznajete tačne odgovore. Da biste položili potrebno je da ostvarite rezultat od 70% ili više tačnih odgovora.  Imate 90 minuta da završite ispit.

Edukacija obuhvata

NASM FACTS

Najčešća pitanja

Kurs Specijalista za istezanje i fleksibilnost (NASM-SFC) vredi  1.6 NASM CEU bodova i 16 AFAA CEU bodova.

NASM Provider logoAFAA Provider Logo

Potrebno je da znate engleski jezik. Obuka je na engleskom ali postoji transkript (takođe na engleskom) koji mnogo olakšava raumevanje. Neće Vam biti problem da pratite predavanja ukoliko ste ranije učili ovaj jezik.

Sa online obukom možete da započnete kada Vi želite. Sami određujete vreme kada ćete pratiti nastavu u zavisnosti od Vašeg slobodnog vremena. Sadržaju možete da pristupite putem telefona, tableta ili desktop računara, gde god da se nalazite.

Imate ukupno godinu dana pravo da pristupate sadržaju kursa od dana aktivacije. Pristup ispitu dobijate odvojeno od sadržaja i takođe imate godinu dana pravo da pristupate ispitu od dana aktivacije i imate ukupno 3 pokušaja da položite ispit

Ispit polažete online u obliku testa na kojem prepoznajete tačne odgovore. Test sadrži 100 pitanja i imate ukupno 90 minuta da završite ispit. Da biste položili ispit potrebno je da ostvarite rezultat od 70% ili više tačnih odgovora. 

Ne brinite! Imate pravo na tri pokušaja u roku od godinu dana da položite završni ispit. Ako ne položite prvi put, možete da napravite pauzu, ponovo pređete oblasti  u koje niste bili sigurni i zatim pokušate ponovo. Možete da kupite i dodatne testove po ceni od 149 evra.

Kada uspešno položite ispit, sertifikat će Vam biti odmah dostupan u elektronskoj formi na Vašem NASM nalogu.

NASM Sertifikat Specijalista za istezanje i fleksibilnost (NASM-SFC) ne ističe i nije potrebno da ga obnavljate.

Cena edukacije je 499 evra, uz mogućnost plaćanja na 3 mesečne rate.

Edukacija obuhvata: video prezentacije, skriptu koja prati video lekcije, pitanja za pripremu ispita kao i finalni test. 

Nakon završene obuke dobijate međunarodno priznat sretifikat!

SPECIJALISTA ZA ISTEZANJE I FLEKSIBILNOST

CENA KURSA:

58.300 RSD (499€)

Mogućnost plaćanja na 3 rate. 

Ukoliko Vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.

No fields found, please go to settings & save/reset fields