Instruktor pilatesa - Online kurs

Kako da postanete odličan instruktor pilatesa i u najkraćem roku dobijete sertifikat koji je priznat svuda u svetu?

Želite dodatnu edukaciju kako biste unapredili svoje časove pilatesa i ponudili bolji kvalitet svojim klijentima? Ili ste možda zaljubljenik u body and mind programe i želite se profilisati u instruktora pilatesa?

Bilo da ste početnik ili već držite časove pilatesa, na ovoj edukaciji steći ćete novo znanje, unaprediti postojeće i biti u toku sa trendovima koje zadaje fitnes industrija.

Zahvaljujući pilatesu učite različite tehnike disanja koje vam pomažu da se lakše opustite i oslobodite od napetosti. Utiču na snižavanje krvnog pritiska i na bolju aktivaciju određenih mišića koji obezbeđuju pravilno držanje tela.

Učite važnost stabilizacije core-a (mišića središnjeg dela tela), ravnoteže mišića, snage i fleksibilnosti, integrišući koncepte pažljivosti, fluidnosti i gracioznosti.

Kurs je zasnovan na originalnoj metodi Josepha H. Pilatesa koja objedinjuje istočnu i zapadnu filozofiju i tradiciju. Program obuvata 28 praktičnih vežbi Mat pilatesa koje imaju u fokusu kondicioniranje tela iznutra ka spolja.

Instruktor pilatesa

Upišite online kurs Praktični Pilates, i zaslužite svetski priznat sertifikat američke Nacionalne Akademije za Sportsku Medicinu (NASM), organizacije koja iza sebe ima 35 godina iskustva i liderstva u fitness industriji. (www.nasm.org).

Sa obukom možete da započnete kada želite, sadržaju možete da pristupite putem telefona, tableta ili desktop računara, gde god da se nalazite! Dobićete 100% najkvalitetnije iskustvo i vrhunski digitalni sadžaj!

Sami određujete kada ćete slušati nastavu u zavisnosti od vašeg slobodnog vremena. Možete da napravite pauzu ili da se vratite na lekciju u nazad ukoliko ste nešto propustili ili niste bili dovoljno skoncentrisani.

Imate godinu dana pravo da pristupite kursu tako da Vam ne promakne ni jedna bitna informacija.

Šta ćete naučiti na kursu

Na ovom kursu ćete naučiti:

NASM FACTS

Iskustva naših polaznika

Najčešća pitanja

Potrebno je da znate engleski jezik. Obuka je na engleskom ali postoji transkript koji mnogo olakšava raumevanje. Neće vam biti porblem da pratite predavanja ukoliko ste ranije učili ovaj jezik.

Nije nephodno prethodno iskustvo. Sve što vam je potrebno naučićete na edukacijama.

Potrebno je da nam pošaljete e-mail adresu sa potvrdom za koju se obuku prijavljujete, a mi ćem Vam poslati obrazac za prijavu.

Naši studenti su svih uzrasnih dobi i veoma smo ponosni na sve. U ponudi imamo različite obuke, gde svako može pronaći nešto za sebe.

Sertifikat je međunarodno priznat.

Nije potrebno da imate zavidan nivo fizičke forme ali je bitno da volite i rado trenirate.

Sa online obukom možete da započnete kada Vi želite. Sami određujete vreme kada ćete pratiti nastavu u zavisnosti od vašeg slobodnog vremena. Sadržaju možete da pristupite putem telefona, tablet ili desktop računara, gde god da se nalazite.

Bilo da ste početnik ili se već duže vreme bavite ovim poslom, na našim edukacijama moći ćete da učite i da se usavršavate. Pratite trendove i budete u korak sa najnovijim istraživanjima.

Cena edukacije je 149 evra.

Edukacija obuhvata video prezentacije, skriptu koja prati video lekcije, pitanja za pripremu ispita, kao i finalni ispit.

Nakon završene obuke dobijate sretifikat koji je međunarodno priznat!

Instruktor pilatesa

CENA KURSA:

17.500RSD (149€)

Ukoliko vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.