Instruktor Pilatesa
Online kurs

Kako da postanete odličan instruktor pilatesa i u najkraćem roku dobijete sertifikat koji je priznat svuda u svetu?

Želite dodatnu edukaciju kako biste unapredili svoje časove pilatesa i ponudili bolji kvalitet svojim klijentima? Ili ste možda zaljubljenik u body and mind programe i želite se profilisati u instruktora pilatesa?

Bilo da ste početnik ili već držite časove pilatesa, na ovoj edukaciji steći ćete novo znanje, unaprediti postojeće i biti u toku sa trendovima koje zadaje fitnes industrija.

Zahvaljujući pilatesu učite različite tehnike disanja koje vam pomažu da se lakše opustite i oslobodite od napetosti. Utiču na snižavanje krvnog pritiska i na bolju aktivaciju određenih mišića koji obezbeđuju pravilno držanje tela.

Učite važnost stabilizacije core-a (mišića središnjeg dela tela), ravnoteže mišića, snage i fleksibilnosti, integrišući koncepte pažljivosti, fluidnosti i gracioznosti.

Kurs je zasnovan na originalnoj metodi Josepha H. Pilatesa koja objedinjuje istočnu i zapadnu filozofiju i tradiciju. Program obuvata 28 praktičnih vežbi Mat pilatesa koje imaju u fokusu kondicioniranje tela iznutra ka spolja.

Šta dobijate završavanjem ovog kursa?

Upišite online kurs Praktični Pilates, i zaslužite svetski priznat sertifikat jedne od vodećih organizacija u svetu iz oblasti fitnes edukacija – AFAA (Athletics and Fitness Association of America). Organizacija koja iza sebe ima 35 godina iskustva i liderstva u fitnes industriji (www.afaa.com) i predstavlja zlatni standard u sertifikaciji instruktora grupnog fitnesa.

Kako funkcioniše online kurs?

Prednost online kursa je što možete da slušate gde god Vi želite i kada Vi želite, u vreme koje Vama odgovara.

Imate godinu dana pravo da pristupate sadržaju kursa.

Edukacija obuhvata:  video prezentacije, skriptu sa vežbama i njihovim modifikacijama, kao i finalni test.

Obuka je na engleskom jeziku, s tim da imate ispod svake video prezentacije transkirpt (takođe na engleskom) koji mnogo olakšava razumevanje.

Ispit je u obliku testa na kojem prepoznajete tačne odgovor.

Šta ćete naučiti na kursu

Iskustva naših polaznika

Najčešća pitanja

Kurs Instruktor pilatesa vredi  7 AFAA CEU boda.

AFAA Provider Logo

Potrebno je da znate engleski jezik. Obuka je na engleskom ali postoji transkript (takođe na engleskom) koji mnogo olakšava raumevanje. Neće Vam biti problem da pratite predavanja ukoliko ste ranije učili ovaj jezik.

Sa online obukom možete da započnete kada Vi želite. Sami određujete vreme kada ćete pratiti nastavu u zavisnosti od Vašeg slobodnog vremena. Sadržaju možete da pristupite putem telefona, tableta ili desktop računara, gde god da se nalazite.

Imate ukupno godinu dana pravo da pristupate sadržaju kursa od dana aktivacije i imate ukupno 3 pokušaja da položite ispit.

Ispit polažete online u obliku testa na kojem prepoznajete tačne odgovore. 

Ne brinite! Imate pravo na tri pokušaja u roku od godinu dana da položite završni ispit. Ako ne položite prvi put, možete da napravite pauzu, ponovo pređete oblasti  u koje niste bili sigurni i zatim pokušate ponovo. Možete da kupite i dodatne testove po ceni od 149 evra.

Kada uspešno položite ispit, sertifikat će Vam biti odmah dostupan u elektronskoj formi na Vašem AFAA nalogu.

AFAA Sertifikat za instruktora pilatesa ne ističe i nije potrebno da ga obnavljate.

Cena edukacije sa popustom je 127 evra.

Edukacija obuhvata video prezentacije, skriptu koja prati video lekcije, pitanja za pripremu ispita, kao i finalni ispit.

Nakon završene obuke dobijate sretifikat koji je međunarodno priznat!

Instruktor pilatesa

CENA KURSA:

17.700 RSD (150€)

CENA KURSA SA POPUSTOM:

14.900 RSD (127€)

Ukoliko Vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.

No fields found, please go to settings & save/reset fields