Instruktor pilatesa
Online kurs

Kako da postanete odličan instruktor pilatesa i u najkraćem roku dobijete sertifikat koji je priznat svuda u svetu?

Želite dodatnu edukaciju kako biste unapredili svoje časove pilatesa i ponudili bolji kvalitet svojim klijentima? Ili ste možda zaljubljenik u body and mind programe i želite se profilisati u instruktora pilatesa?

Bilo da ste početnik ili već držite časove pilatesa, na ovoj edukaciji steći ćete novo znanje, unaprediti postojeće i biti u toku sa trendovima koje zadaje fitnes industrija.

Zahvaljujući pilatesu učite različite tehnike disanja koje vam pomažu da se lakše opustite i oslobodite od napetosti. Utiču na snižavanje krvnog pritiska i na bolju aktivaciju određenih mišića koji obezbeđuju pravilno držanje tela.

Učite važnost stabilizacije core-a (mišića središnjeg dela tela), ravnoteže mišića, snage i fleksibilnosti, integrišući koncepte pažljivosti, fluidnosti i gracioznosti.

Kurs je zasnovan na originalnoj metodi Josepha H. Pilatesa koja objedinjuje istočnu i zapadnu filozofiju i tradiciju. Program obuvata 28 praktičnih vežbi Mat pilatesa koje imaju u fokusu kondicioniranje tela iznutra ka spolja.

Upišite online kurs Praktični Pilates, i zaslužite svetski priznat sertifikat američke Nacionalne Akademije za Sportsku Medicinu (NASM), organizacije koja iza sebe ima više od 35 godina iskustva i liderstva u fitnes industriji. (www.nasm.org).

Sa obukom možete da započnete kada želite, sadržaju možete da pristupite putem telefona, tableta ili desktop računara, gde god da se nalazite! Dobićete 100% najkvalitetnije iskustvo i vrhunski digitalni sadžaj!

Sami određujete kada ćete slušati nastavu u zavisnosti od Vašeg slobodnog vremena. Možete da napravite pauzu ili da se vratite na lekciju unazad ukoliko ste nešto propustili ili niste bili dovoljno skoncentrisani.

Imate godinu dana pravo da pristupate sadržaju kursa tako da Vam ne promakne ni jedna bitna informacija.

Šta ćete naučiti na kursu

Na ovom kursu ćete naučiti:

Kako funkcioniše online kurs?

Prednost online kursa je što možete da slušate gde god Vi želite i kada Vi želite, u vreme koje Vama odgovara.

Imate godinu dana pravo da pristupate sadržaju kursa.

Edukacija obuhvata:  video prezentacije, skriptu sa vežbama i njihovim modifikacijama, bazu snimaka sa vežbama, pitanja za pripremu ispita, kao i finalni test.

Obuka je na engleskom jeziku, s tim da imate ispod svake video prezentacije transkirpt (takođe na engleskom) koji mnogo olakšava razumevanje.

Ispit je u obliku testa na kojem prepoznajete tačne odgovore.

NASM FACTS

Iskustva naših polaznika

Najčešća pitanja

1. Da li postoje uslovi da bi se upisao kurs?

Potrebno je da znate engleski jezik. Obuka je na engleskom ali postoji transkript koji mnogo olakšava razumevanje. Neće Vam biti problem da pratite predavanja ukoliko ste ranije učili ovaj jezik.

2. Da li je neophodno prethodno iskustvo i znanje

Nije nephodno prethodno iskustvo. Sve što Vam je potrebno naučićete na edukacijama.

3. Da li moram da budem posebno fizički spreman/a da bih upisao/la ovaj kurs?

Nije potrebno da imate zavidan nivo fizičke forme ali je bitno da volite i rado trenirate.

4. Šta mi je potrebno da bih se prijavio/la za obuku?

Potrebno je da nam pošaljete e-mail adresu sa potvrdom za koju se obuku prijavljujete, a mi ćemo Vam poslati obrazac za prijavu.

5. Da li sam previše star/stara za vaše kurseve?

Naši polaznici su svih uzrasnih dobi i veoma smo ponosni na sve. U ponudi imamo različite obuke, gde svako može pronaći nešto za sebe.

6. Da li je sertifikat međunarodno priznat?

Sertifikat je međunarodno priznat.

7. Kada i kako ću dobiti sertifikat?

Kada uspešno položite ispit, sertifikat će Vam biti odmah dostupan u elektronskoj formi na Vašem AFAA nalogu.

8. Kada mogu da počnem sa obukom?

Sa online obukom možete da započnete kada Vi želite. Sami određujete vreme kada ćete pratiti nastavu u zavisnosti od vašeg slobodnog vremena. Sadržaju možete da pristupite putem telefona, tableta ili desktop računara, gde god da se nalazite.

9. Kako da budem siguran/na da je to prava obuka za mene?

Bilo da ste početnik ili se već duže vreme bavite ovim poslom, na našim edukacijama moći ćete da učite i da se usavršavate. Pratite trendove i budete u korak sa najnovijim istraživanjima.

Cena edukacije je 150 evra.

Edukacija obuhvata video prezentacije, skriptu koja prati video lekcije, pitanja za pripremu ispita, kao i finalni ispit.

Nakon završene obuke dobijate sretifikat koji je međunarodno priznat!

Instruktor pilatesa

CENA KURSA:

17.700 RSD (150€)

Ukoliko Vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.