Sertifikovani personalni trener - Uživo kurs

Želite da postanete personalni trener? Želite da steknete međunarodno priznat sertifikat i mogućnost zaposlenja u inostranstvu?

Ako ste zaljubljenik u fitnes i zdrav život, ovo je idelna prilika da ljubav prema fitnesu transformišete u posao. Zbog čega?
Personalni trener je jedno od najtraženijih zanimanja današnjice! Užurban način života, dugo sedenje u kancelariji, svakodnevni stresovi ostavljaju dugoročno velike posledice na zdravlje. U značajnoj meri se proširila svest o tome koliko je bitna redovna fizička aktivnost za očuvanje zdravlja.
Sve više ljudi se okreće zdravom načinu života, uključujući fitnes i pravilnu ishranu. Značajno ali nedovoljno! I dalje je jedan od najvećih uzročnika bolesti srca gojaznost i sedentarni način života. Budite među onim koji menjaju životne navike na bolje.
Pomozite sebi, i drugim ljudima na putu ka očuvanju zdravlja i lepšem i kvalitetnijem stilu života.

Šta dobijate ovim kursom?

Na ovom kursu ćete naučiti:

Organizacija HFS Akademija je nastala kako bi objedinila sve fitnes obuke na jednom mestu. Sve što vam je potrebno da biste bili uspešan trener, da biste učili i usavršavali se na polju fitnesa možete pronaći kod nas. 

HFS sertifikat- Sertifikovani Personalni Trener ima punu akreditaciju od EREPS (Evropski registar profesionalaca u vežbanju) za 4. nivo.

Kurs obuhvata  teorijsku i praktičnu nastavu koja se održava na tri lokacije: Sertifikovani personalni trener Beograd, Novi Sad i Podgorica.

Kurs uživo je odličan izbor za sve one koji unapred znaju da mogu da usklade svoje obaveze da bi dolazili da slušaju redovno predavanja. Predavanja su interaktivna, možete da postavljate pitanja. Radite u grupi sa kolegama, sa kojima možete praktično da isprobate sve vežbe uz nadzor i smernice predavača.

Iskustva naših polaznika

Najčešća pitanja

Potrebno je da imate završenu srednju školu.

Nije nephodno prethodno iskustvo. Sve što vam je potrebno naučićete na edukacijama.

Potrebno je da nam pošaljete e-mail adresu sa potvrdom za koju se obuku prijavljujete, a mi ćem Vam poslati obrazac za prijavu.

Naši studenti su svih uzrasnih dobi i veoma smo ponosni na sve. U ponudi imamo različite obuke, gde svako može pronaći nešto za sebe.

Sertifikat je međunarodno priznat.

Nije potrebno da imate zavidan nivo fizičke forme ali je bitno da volite i rado trenirate.

Obuka se održava dva puta godišnje, prijave su otvorene tokom cele godine.

Bilo da ste početnik ili se već duže vreme bavite ovim poslom, na našim edukacijama moći ćete da učite i da se usavršavate. Pratite trendove i budete u korak sa najnovijim istraživanjima. .

Cena edukacije je 699 evra za Novi Sad i Beograd (mogućnost plaćanja na tri rate), a 799 evra za kurs u Podgorici (mogućnost plaćanja na dve rate). 

Literaturu dobijate u elektronskoj formi i imate konstantu podršku tokom i nakon završene edukacije. Sva dodatna pitanja možete postaviti putem mail-a i u najkraćem roku možete očekivati odgovor.

Sertifikovani personalni trener

Novi Sad i Beograd

CENA KURSA:

82.000 RSD (699€)

Ukoliko vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.

Sertifikovani personalni trener

Podgorica

CENA KURSA:

93.800 RSD (799€)

Ukoliko vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.