HFS Sertifikovani Personalni Trener
Uživo kurs

Želite da postanete personalni trener? Želite da steknete međunarodno priznat sertifikat i mogućnost zaposlenja u inostranstvu?

Ako ste zaljubljenik u fitnes i zdrav život, ovo je idelna prilika da ljubav prema fitnesu transformišete u posao. Zbog čega?
Personalni trener je jedno od najtraženijih zanimanja današnjice! Užurban način života, dugo sedenje u kancelariji, svakodnevni stresovi ostavljaju dugoročno velike posledice na zdravlje. U značajnoj meri se proširila svest o tome koliko je bitna redovna fizička aktivnost za očuvanje zdravlja.
Sve više ljudi se okreće zdravom načinu života, uključujući fitnes i pravilnu ishranu. Značajno ali nedovoljno! I dalje je jedan od najvećih uzročnika bolesti srca gojaznost i sedentarni način života. Budite među onim koji menjaju životne navike na bolje.
Pomozite sebi, i drugim ljudima na putu ka očuvanju zdravlja i lepšem i kvalitetnijem stilu života.

Šta ćete naučiti na kursu?

Na ovom kursu ćete naučiti:

Kako funkcioniše kurs?

Šta dobijate ovim kursom?

HFS sertifikat- Sertifikovani Personalni Trener ima punu akreditaciju od EREPS (Evropski registar profesionalaca u vežbanju) za 4. nivo što predstavlja najviši nivo.

Kurs uživo je odličan izbor za sve one koji unapred znaju da mogu da usklade svoje obaveze da bi dolazili da slušaju redovno predavanja. Predavanja su interaktivna, možete da postavljate pitanja. Radite u grupi sa kolegama, sa kojima možete praktično da isprobate sve vežbe uz nadzor i smernice predavača.

O nama...

Organizacija HFS Akademija je nastala kako bi objedinila sve fitnes obuke na jednom mestu. Sve što vam je potrebno da biste bili uspešan trener, da biste učili i usavršavali se na polju fitnesa možete pronaći kod nas. HFS akademija se bavi fitnes edukacijama u saradnji sa Savezom za rekreaciju i fitnes Vojvodine, kao i Fakultetom za sport Univerziteta “Union – Nikola Tesla”. Takođe je provajder za američku Nacionalnu Akademiju za Sportsku Medicinu (NASM) za region, kao i za TRX Training (online edukacije i TRX opremu).

Već dugi niz godina naši sertifikovani personalni treneri uspešno grade svoje karijere i rade sa našim sertifikatima kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

Iskustva naših polaznika

Najčešća pitanja

Potrebno je da imate završenu srednju školu kako biste upisali ovaj kurs.

Nije nephodno prethodno iskustvo. Sve što Vam je potrebno naučićete na edukacijama.

Nije potrebno da imate zavidan nivo fizičke forme ali je bitno da volite i rado trenirate.

Možete da se prijavite na dva načina: putem sajta i putem mejla.

Kada se prijavljujete putem sajta možete da izaberete dve opcije: plaćanje platnom karticom, ukoliko plaćate kurs u celosti ili plaćanje uplatnicom ukoliko želite da uplatu izvršite na rate. U tom slučaju Vaša prijava će nam stići na mail a mi ćemo Vam potom poslati instrukcije za uplatu.

Ukoliko se prijavljujete putem mail-a, potrebno je samo da naglasite za koji kurs se prijavljujete. Mi ćemo Vam poslati obrzac za prijavu (word dokument) koji je potrebno da popunite i dan nam vratite putem mail-a, kao i instrukcije za uplatu.

Ipit polažete iz dva dela: teprijski deo u formi testa i praktični deo gde treba da prikažete znanja i veštine stečene na kursu.

Kada položite ispit u roku od 7 do 10 dana šaljemo Vam sertifikat na kućnu adresu, ili ga možete preuzeti lično na adresi: Sutjeska 2, Spens, Novi Sad.

Sertifikat je međunarodno priznat i ima punu akreditaciju od strane EREPSa za 4. nivo.

Sertifikan HFS Sertifikovani personalni trener ne ističe i nije ga potrebno obnavljati.

Bilo da ste početnik ili se već duže vreme bavite ovim poslom, na našim edukacijama moći ćete da učite i da se usavršavate. Pratite trendove i budete u korak sa najnovijim istraživanjima.

Cena edukacije je 699 evra za Novi Sad i Beograd (mogućnost plaćanja na tri rate), a 799 evra za kurs u Podgorici (mogućnost plaćanja na dve rate). 

Literaturu dobijate u elektronskoj formi i imate konstantu podršku tokom i nakon završene edukacije. Sva dodatna pitanja možete postaviti putem mail-a i u najkraćem roku možete očekivati odgovor.

Sertifikovani personalni trener

Novi Sad i Beograd

CENA KURSA:

82.000 RSD (699€)

Ukoliko vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.

Sertifikovani personalni trener

Podgorica

CENA KURSA:

93.800 RSD (799€)

Ukoliko vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.

No fields found, please go to settings & save/reset fields