Sertifikovani personalni trener - Uživo kurs

Želite da postanete personalni trener? Želite da steknete međunarodno priznat sertifikat i mogućnost zaposlenja u inostranstvu?

Ako ste zaljubljenik u fitnes i zdrav život, ovo je idelna prilika da ljubav prema fitnesu transformišete u posao. Zbog čega?
Personalni trener je jedno od najtraženijih zanimanja današnjice! Užurban način života, dugo sedenje u kancelariji, svakodnevni stresovi ostavljaju dugoročno velike posledice na zdravlje. U značajnoj meri se proširila svest o tome koliko je bitna redovna fizička aktivnost za očuvanje zdravlja.
Sve više ljudi se okreće zdravom načinu života, uključujući fitnes i pravilnu ishranu. Značajno ali nedovoljno! I dalje je jedan od najvećih uzročnika bolesti srca gojaznost i sedentarni način života. Budite među onim koji menjaju životne navike na bolje.
Pomozite sebi, i drugim ljudima na putu ka očuvanju zdravlja i lepšem i kvalitetnijem stilu života.

Šta dobijate ovim kursom?

Na ovom kursu ćete naučiti:

Kurs obuhvata  teorijsku i praktičnu nastavu koja se održava na tri lokacije: Sertifikovani personalni trener Beograd, Novi Sad i Podgorica.

HFS sertifikat- Sertifikovani Personalni Trener ima punu akreditaciju od EREPS (Evropski registar profesionalaca u vežbanju) za 4. nivo.

Kurs uživo je odličan izbor za sve one koji unapred znaju da mogu da usklade svoje obaveze da bi dolazili da slušaju redovno predavanja. Predavanja su interaktivna, možete da postavljate pitanja. Radite u grupi sa kolegama, sa kojima možete praktično da isprobate sve vežbe uz nadzor i smernice predavača.

Organizacija HFS Akademija je nastala kako bi objedinila sve fitnes obuke na jednom mestu. Sve što vam je potrebno da biste bili uspešan trener, da biste učili i usavršavali se na polju fitnesa možete pronaći kod nas. HFS se bavi fitnes edukacijama u saradnji sa Savezom za rekreaciju i fitnes Vojvodine, kao i Fakultetom za sport Univerziteta “Union – Nikola Tesla”. Takođe je provajder za američku Nacionalnu Akademiju za Sportsku Medicinu (NASM) za region.

Naši sertifikovani treneri rade sa našim sertifikatima kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

Iskustva naših polaznika

Najčešća pitanja

1. Da li postoje uslovi da bi se upisao kurs?

Potrebno je da imate završenu srednju školu.

2. Da li je neophodno prethodno iskustvo i znanje

Nije nephodno prethodno iskustvo. Sve što vam je potrebno naučićete na edukacijama.

3. Šta mi je potrebno da ba bih se prijavio/la za obuku?

Potrebno je da nam pošaljete e-mail adresu sa potvrdom za koju se obuku prijavljujete, a mi ćem Vam poslati obrazac za prijavu.

4. Da li sam previše star/stara za vaše kurseve?

Naši studenti su svih uzrasnih dobi i veoma smo ponosni na sve. U ponudi imamo različite obuke, gde svako može pronaći nešto za sebe.

5. Da li je sertifikat priznat u inostranstvu?

Sertifikat je međunarodno priznat.

6. Da li moram da budem posebno fizički spreman/a da bih upisao/la ovaj kurs?

Nije potrebno da imate zavidan nivo fizičke forme ali je bitno da volite i rado trenirate.

7. Kada mogu da počnem sa obukom?

Obuka se održava dva puta godišnje, prijave su otvorene tokom cele godine.

8. Kako da budem siguran/na da je to prava obuka za mene?

Bilo da ste početnik ili se već duže vreme bavite ovim poslom, na našim edukacijama moći ćete da učite i da se usavršavate. Pratite trendove i budete u korak sa najnovijim istraživanjima. .

Cena edukacije je 699 evra za Novi Sad i Beograd (mogućnost plaćanja na tri rate), a 799 evra za kurs u Podgorici (mogućnost plaćanja na dve rate). 

Literaturu dobijate u elektronskoj formi i imate konstantu podršku tokom i nakon završene edukacije. Sva dodatna pitanja možete postaviti putem mail-a i u najkraćem roku možete očekivati odgovor.

Sertifikovani personalni trener

Novi Sad i Beograd

CENA KURSA:

82.000 RSD (699€)

Ukoliko vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.

Sertifikovani personalni trener

Podgorica

CENA KURSA:

93.800 RSD (799€)

Ukoliko vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.