Funkcionalni trening - Online kurs

Šta je funkcionalni trening i zbog čega je fascija toliko značajna?

Ukoliko želite da budete u toku sa najsavremenijim treningom koji doživljava sve veću ekspanziju kako u svetu tako i kod nas, ova obuka je pravi izbor za Vas!

Naučite šta je fascija, zašto je toliko važna i kako se razvija kroz funkcionalni trening. Naučite bezbedno i efikasno izvođenje najrazličitijih vežbi sa  funkcionalnim rekvizitima i podignite svoj trening na viši nivo.

Funkcionalne vežbe aktiviraju mišiće celog tela, što doprinosi stvaranju boljih rezultata! Pomoći će vam da unparedite fizičku formu i funkcionalnost tako da svakodnevne poslove izvodite lakše i sa manje napora.

Prijavite se za online obuku na srpskom jeziku i zaslužite međunarodno priznat sertifikat. Sadržaju možete pristupiti putem mobilnog telefona, tableta ili desktop računara, gde god da se nalazite, u vreme koje Vama odgovara. Pristup kursu imate 6 meseci od trenutka aktivacije.

Kurs obuhvata video materijal, jasne smernice za planiranje treninga, primere gotovih treninga, priručnik sa vežbama, završni ispit.

Ova obuka će vam pružiti znanja koja možete uspešno da primenite pri planiranju sopstvenih treninga ili u radu sa vašim klijentima.


Dobijate sertifikat Specijalista Funkcionalnog Treninga.

Organizacija HFS Akademija je nastala kako bi objedinila sve fitnes obuke na jednom mestu. Sve što vam je potrebno da biste bili uspešan trener, da biste učili i usavršavali se na polju fitnesa možete pronaći kod nas. HFS se bavi fitnes edukacijama u saradnji sa Savezom za rekreaciju i fitnes Vojvodine, kao i Fakultetom za sport Univerziteta „Union – Nikola Tesla“. Takođe je provajder za američku Nacionalnu Akademiju za Sportsku Medicinu (NASM) za region.

Naši sertifikovani treneri rade sa našim sertifikatima kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

DSC00027

Šta dobijate sa ovom obukom?

Iskustva naših polaznika

Najčešća pitanja

1. Da li je neophodno prethodno iskustvo i znanje?

Nije nephodno prethodno iskustvo. Sve što vam je potrebno naučićete na edukacijama.

2. Da li sam previše star/stara za vaše kurseve?

Naši studenti su svih uzrasnih dobi i veoma smo ponosni na sve. U ponudi imamo različite obuke, gde svako može pronaći nešto za sebe.

3. Da li je sertifikat priznat u inostranstvu?

Sertifikat je međunarodno priznat.

4. Da li moram da budem posebno fizički spreman/a da bih upisao/la ovaj kurs?

Nije potrebno da imate zavidan nivo fizičke forme ali je bitno da volite i rado trenirate.

5. Kada mogu da počnem sa obukom?

Prijave su otvorene tokom cele godine. Možete da počnete sa edukacijom kada Vi želite.

Cena kursa iznosi 130 evra.

Edukacija obuhvata: video materijal, jasne smernice za planiranje treninga, primere gotovih treninga, priručnik sa vežbama i završni ispit. 

Nakon završenog kursa dobijate međunarodno priznat sertifikat!

SPECIJALISTA FUNKCIONALNOG TRENINGA

CENA KURSA:

15.400 RSD(130€)

 

Ukoliko Vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.