Funkcionalni Trening
Online kurs

Šta je funkcionalni trening i zbog čega je fascija toliko značajna?

Ukoliko želite da budete u toku sa najsavremenijim treningom koji doživljava sve veću ekspanziju kako u svetu tako i kod nas, ova obuka je pravi izbor za Vas!

Naučite šta je fascija, zašto je toliko važna i kako se razvija kroz funkcionalni trening. Naučite bezbedno i efikasno izvođenje najrazličitijih vežbi sa  funkcionalnim rekvizitima i podignite svoj trening na viši nivo.

Funkcionalne vežbe aktiviraju mišiće celog tela, što doprinosi stvaranju boljih rezultata! Pomoći će vam da unparedite fizičku formu i funkcionalnost tako da svakodnevne poslove izvodite lakše i sa manje napora.

Šta dobijate ovim kursom?

ONLINE kurs je odličan izbor za sve one koji ne stanuju u Novom Sadu, Beogradu ili Podgorici a želeli bi da završe ovaj kurs. Online sadržaj kursa biće vam dostupan 6 meseci na digitalnoj platformi.

Šta ćete naučiti na kursu?

O nama...

Organizacija HFS Akademija je nastala kako bi objedinila sve fitnes obuke na jednom mestu. Sve što vam je potrebno da biste bili uspešan trener, da biste učili i usavršavali se na polju fitnesa možete pronaći kod nas. HFS akademija se bavi fitnes edukacijama u saradnji sa Savezom za rekreaciju i fitnes Vojvodine, kao i Fakultetom za sport Univerziteta “Union – Nikola Tesla”. Takođe je provajder za američku Nacionalnu Akademiju za Sportsku Medicinu (NASM) za region, kao i za TRX Training (online edukacije i TRX opremu).

Već dugi niz godina naši sertifikovani personalni treneri uspešno grade svoje karijere i rade sa našim sertifikatima kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

Iskustva naših polaznika

Najčešća pitanja

Kompletna literatura koja uključuje visokokvalitetne video snimke i teorijska predavanja i prikaz vežbi, priručnik sa vežbama, primere gotovih treninga, završni ispit, nalazi se online i dostupan vam je u svakom trenutku na platformi. 

Pristup sadržaju kursa imate ukupno 6 meseci od dana aktivacije.

Nije nephodno prethodno iskustvo. Sve što Vam je potrebno naučićete na edukacijama.

Možete da se prijavite na dva načina: putem sajta i putem mejla.

Kada se prijavljujete putem sajta možete da izaberete dve opcije: plaćanje platnom karticom, ukoliko plaćate kurs u celosti ili plaćanje uplatnicom ukoliko želite da uplatu izvršite na rate. U tom slučaju Vaša prijava će nam stići na mail a mi ćemo Vam potom poslati instrukcije za uplatu.

Ukoliko se prijavljujete putem mail-a, potrebno je samo da naglasite za koji kurs se prijavljujete. Mi ćemo Vam poslati obrzac za prijavu (word dokument) koji je potrebno da popunite i dan nam vratite putem mail-a, kao i instrukcije za uplatu.

Ispit polažete online u obliku testa na kojem prepoznajete tačne odgovore. Da biste položili ispit potrebno je da ostvarite rezultat od 70% ili više tačnih odgovora. Imate ukupno 3 pokušaja da položite završni ispit.

Ne brinite! Imate pravo na tri pokušaja u roku od mesec dana nakon završetka edukacije da položite završni ispit. Ako ne položite prvi put, možete da napravite pauzu, ponovo pređete oblasti  u koje niste bili sigurni i zatim pokušate ponovo. Možete da kupite i dodatne testove.

Kada uspešno položite ispit, sertifikat na srpskom jeziku će Vam biti odmah dostupan u elektronskoj formi na Vašem HFS nalogu.

Štampanu verziju, na srpskom i engleskom jeziku, ćemo Vam poslati na kućnu adresu.

Cena kursa iznosi 130 evra.

Edukacija obuhvata: video materijal, jasne smernice za planiranje treninga, primere gotovih treninga, priručnik sa vežbama i završni ispit. 

Nakon završenog kursa dobijate međunarodno priznat sertifikat!

Specijalista Funkcionalnog Treninga

CENA KURSA:

15.400 RSD (130€)

Ukoliko Vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.

No fields found, please go to settings & save/reset fields