Sertifikovani TRX instruktor - Uživo kurs

Želite da postanete Sertifikovani TRX instruktor i zaslužite svetski priznat sertifikat?

TRX suspenzivni trenažer ima široku primenu i može se efikasno koristiti u treningu kako sa rekreativcima tako i sa profesionalnim sportistima.

Bilo da ste personalni trener, instruktor grupnih treninga ili tek započinjete svoje fitnes putovanje, ovom edukacijom možete dopuniti svoje znanje, i svojim klijentima ponuditi veći kvalitet.

Ove funkcionalne trake utiču na razvoj svih mišića, kombinujući stabilnost, pokretljivost, snagu i fleksibilnost u jedinstvenu celinu. Glavni aspekt ove vrste treninga je akcenat na skladnom i efikasnom razvoju mišića koji stabilizuju core.

Uz svestranost TRX SUSPENSION TRAINER ®-a, imaćete odličan,lako prenosiv rekvizit, za rad u bilo kom okruženju.

Na ovom kursu ćete naučiti pravilno izvođenje vežbi i modifikacije kako biste vežbe prilagodili različitim nivoima vežbača.

Prijavite se za obuku koja se odvija uživo i traje dva dana.

Za koga je ovaj kurs namenjen:

Iskustva naših polaznika

Najčešća pitanja

1. Da li je neophodno prethodno iskustvo i znanje

Nije nephodno prethodno iskustvo. Sve što vam je potrebno naučićete na edukacijama.

2. Šta mi je potrebno da ba bih se prijavio/la za obuku?

Potrebno je da nam pošaljete e-mail adresu sa potvrdom za koju se obuku prijavljujete, a mi ćem Vam poslati obrazac za prijavu.

3. Da li sam previše star/stara za vaše kurseve?

Naši studenti su svih uzrasnih dobi i veoma smo ponosni na sve. U ponudi imamo različite obuke, gde svako može pronaći nešto za sebe.

4. Da li je sertifikat priznat u inostranstvu?

Sertifikat je međunarodno priznat.

5. Kada mogu da počnem sa obukom?

Obuka se održava dva puta godišnje, prijave su otvorene tokom cele godine.

6. Kako da budem siguran/na da je to prava obuka za mene?

Bilo da ste početnik ili se već duže vreme bavite ovim poslom, na našim edukacijama moći ćete da učite i da se usavršavate. Pratite trendove i budete u korak sa najnovijim istraživanjima.

Cena obuke je 249 evra, uz mogućnost plaćanja na dve rate.

Literaturu dobijate u elektronskoj formi i imate konstantu podršku tokom i nakon završene edukacije. Sva dodatna pitanja možete postaviti putem mail-a i u najkraćem roku možete očekivati odgovor.

Sertifikovani TRX instruktor

CENA KURSA:

29.200 RSD (249€)

Ukoliko vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.