FIT TRUDNICA - Online Program

Da li je vežbanje dozvoljeno u trudnoći? Koja ishrana je najbolja za mene i za pravilan razvoj bebe?

Pusti video zapis

Vežbanje i pravilna ishrana vam mogu pomoći da ostanete u formi i održite je tokom cele trudnoće.

Najbolja stvar koju možete uraditi za sebe i za svoju bebu tokom trudnoće, jeste da se pravilno hranite. Adekvatna ishrana vam može pomoći da se nosite sa dodatnim zahtevima koje vaše telo ima u toku trudnoće. Glavni cilj je da dobijate dovoljno hranljivih materija za rast fetusa, kao i održavanje zdrave težine.

 Savremene žene razumeju i prihvataju važnost vežbanja u trudnoći. Da bi se trudnicama omogućilo da donosu najbolje i najefikasnije odluke za vežbanje, potrebne su informacije i preporuke savremenih istraživanja i iskustava iz prakse.

Najčešće nedoumice koje trudnice imaju:

Pored odgovora na ova i mnoga druga pitanja koja zanimaju svaku trudnicu, na našem online programu FIT TRUDNICA dobićete i savete ginekologa i babice koje će otkloniti sve vaše sumnje.

Program za trudnice u okviru naše Fit Akademije  namenjen je svim trudnicama koje žele da na efikasan i bezbedan način pripreme svoje telo, mišiće i zglobove da lakše podnesu trudnoću i sve izazove koje ona nosi. Vaš trener Maja Dimitrijević (@maja.dimitrijevic) će vas voditi pažljivo kroz video treninge, pokazujući detaljno svaku vežbu i pokret. 

Koja je cena i šta obuhvata progam:

FIT TRUDNICA - Online Program

CENA PROGRAMA:

10.560 RSD (90€)

Klikom na dugme KUPI PRORGAM, potvrđujem da sam obavila sve neophodne preglede i da imam saglasnost svog lekara da se bavim fizičkom aktivnošću.
Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.

No fields found, please go to settings & save/reset fields