Specijalista korektivnog vežbanja
Online kurs

Kako da postanete specijalista korektivnog vežbanja i povećate svoju stručnost?

Kao trener, često se srećete sa klijentima koji imaju bolove u leđima, kolenima, stopalima, vratu ili ramenima? Rado biste želeli da im pomognete da se kreću, osećaju i žive bolje, ali niste sigurni na koji način, kojim vežbama, kojim redosledom i koliko često.

Zašto je potrebno korektivno vežbanje?

Ko može da ima koristi od korektivnog vežbanja?

Savremen način života je doveo do toga da se ljudi manje kreću i sve više vremena provode u sedećem položaju. Dugo sedenje i umor dovode do nepravilnog položaja sedenja, pojave bolova u leđima, lošeg držanja tela a kasnije i do pojave deformiteta. Kao trener, važno je da shvatite da skoro svaki klijent sa kojim radite može biti podložan čestim povredama i bolestima, od bola u donjem delu leđa, ALC povreda do bola u ramenu.

NASM specijalizacija za korektivno vežbanje je dokazani program koji se može primeniti za smanjenje mišićne disfunkcije. Možete da primenite na svim klijentima, što će dodatno povećati vrednost vašem poslovanju. Dobijanje sertifikata Specijalista Korektivnog Vežbanja (NASM-CES) pokazuje vašu kontinuiranu strast i ulaganje u obrazovanje, pomažući vam da se bolje uspostavite kao lider u fitnes industriji.

Program Specijalista Korektivnog Vežbanja (NASM-CES) možete primeniti na klijente koji su već u dobrom fizičkom stanju ali žele više! Možda se pripremaju za trku ili se takmiče u sportu.

Imaćete znanje koje ćete moći da primenite u radu sa klijentima kako biste bili sigurni da su u stanju da učine sve što je u njihovoj moći, da održe efikasnost pokreta i da izbegnu povrede jer svakog dana izazivaju svoje telo i guraju preko granica.

Bilo da ste kondicioni, sportski trener, fitnes trener ili možda kiropraktičar ili terapeut za masažu, ovaj kurs će vam omogućiti da povećate kvalitet usluga, postanete stručniji i pomognete svojim klijentima na pravi način.

Upišite online kurs Specijalista korektivnog vežbanja, i zaslužite svetski priznat sertifikat Natonal Academy of Sports Medicine (NASM), organizacije koja iza sebe ima više od 35 godina iskustva i liderstva u fitnes industriji. (www.nasm.org).

Sa obukom možete da započnete kada želite, sadržaju možete da pristupite putem telefona, tableta ili desktop računara, gde god da se nalazite! Dobićete 100% najkvalitetnije iskustvo i vrhunski digitalni sadžaj!

Sami određujete kada ćete slušati nastavu u zavisnosti od vašeg slobodnog vremena. Možete da napravite pauzu ili da se vratite na lekciju unazad ukoliko ste nešto propustili ili niste bili dovoljno skoncentrisani.

Imate godinu dana pravo da pristupite sadržaju kursa tako da Vam ne promakne ni jedna bitna informacija.

Zahvaljujući velikom broju različitih edukacija, bez obzira na starosnu dob i interesovanje svako može pronaći odgovarajuću obuku za sebe i postati stručnjak.

Šta ćete naučiti na kursu

Na ovom kursu ćete naučiti da samostalno dizajnirate treninge, korigujete defrmitete, i na taj način sprečite povrede i otklonite bol kod klijenata. Dobićete veliki izbor vežbi kako bi Vaši klijenti ostali zadovoljni i motivisani.

NASM FACTS

Kako funkcioniše online kurs?

Prednost online kursa je što možete da slušate gde god Vi želite i kada Vi želite, u vreme koje Vama odgovara.

Imate godinu dana pravo da pristupate sadržaju kursa.

Edukacija obuhvata: digitalnu knjigu sa 18 poglavlja, više od 50 video prezentacija, skriptu sa vežbama i njihovim modifikacijama, bazu snimaka sa vežbama, primere gotovih treninga, pitanja za pripremu ispita, kao i finalni test.

Obuka je na engleskom jeziku, s tim da imate ispod svake video prezentacije transkirpt (takođe na engleskom) koji mnogo olakšava razumevanje.

Ispit je u obliku testa na kojem prepoznajete tačne odgovore.

Najčešća pitanja

1. Da li postoje uslovi da bi se upisao kurs?

Potrebno je da znate engleski jezik. Obuka je na engleskom jeziku ali postoji transkript (takođe na engleskom) koji mnogo olakšava raumevanje. Neće Vam biti porblem da pratite predavanja ukoliko ste ranije učili ovaj jezik.

2. Da li je neophodno prethodno iskustvo i znanje

Nije nephodno prethodno iskustvo. Sve što Vam je potrebno naučićete na edukacijama.

3. Kada mogu da počnem sa obukom?

Sa online obukom možete da započnete kada Vi želite. Sami određujete vreme kada ćete pratiti nastavu u zavisnosti od vašeg slobodnog vremena. Sadržaju možete da pristupite putem telefona, tablet ili desktop računara, gde god da se nalazite.

4. Šta mi je potrebno da ba bih se prijavio/la za obuku?

Potrebno je da nam pošaljete e-mail adresu sa potvrdom za koju se obuku prijavljujete, a mi ćemo Vam poslati obrazac za prijavu.

5. Kako izgleda završni ispit?

Ispit je u obliku testa na kojem prepoznajete tačne odgovore. Test sadrži ukupno 100 pitanja. Da biste položili ispit potrebno je da ostvarite rezultat od 70% ili više tačnih odgovora.  Imate 90 minuta da završite ispit.

6. Šta ako ne položim ispit?

Imate pravo na tri pokušaja u roku od godinu dana da položite završni ispit. Ako ne položite prvi put, možete da napravite pauzu, ponovo pređete oblasti  u koje niste bili sigurni i zatim pokušate ponovo.

7. Kada i kako ću dobiti sertifikat?

Kada uspešno položite ispit, sertifikat će Vam biti odmah dostupan u elektronskoj formi. Original će Vam poslati dirketno iz Amerike u roku od 4 do 6 nedelja, na adresu koju imate na svom NASM nalogu.

8. Da li je sertifikat međunarodno priznat?

Sertifikat je međunarodno priznat.

9. Da li se sertifikat obnavlja?

NASM sertifikat Specijalista korektivnog vežbanja ne ističe i nije potrebno da se obnavlja.

10. Kako da budem siguran/na da je to prava obuka za mene?

Bilo da ste početnik ili se već duže vreme bavite ovim poslom, na našim edukacijama moći ćete da učite i da se usavršavate, pratite trendove i budete u korak sa najnovijim istraživanjima.

Cena edukacije sa popustom je 719 evra, uz mogućnost plaćanja na tri mesečne rate.

Edukacija obuhvata NASM digitalnu knjigu, prezentacije, video prezentacije, primere gotovih treninga, testove znanja, pitanja za pripremu ispita, kao i NCCA akreditovani ispit.

Nakon završene obuke dobijate međunarodno priznat sretifikat!

SPECIJALISTA KOREKTIVNOG VEŽBANJA

CENA KURSA:

105.000 RSD (899€)

CENA KURSA SA POPUSTOM:

84.300 RSD (719€)

Ukoliko Vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.