Specijalista online treninga - Online kurs

Želite da trenirate klijente iz celog sveta, bilo gde i bilo kada?

Želite da vodite online treninge i da naučite sve trikove online trenera?

Povećajte broj klijenata, i unapredite karijeru tako što ćete naučiti sve o virtualnom vodjenju treninga!

Interesantno online iskustvo NASM virtual coaching specialisation pružiće Vam veštine, alate i strategije neophodne za pokretanje, rad ili prelazak Vašeg trenutnog fitnes preduzeća u uspešno online poslovanje.

Takođe ćete moći da pomognete klijentima iz celog sveta bilo gde.

Kao deo ove specijalizacije naučićete veštine i znanja neophodna za sprovođenje procene telesnog statusa i kondicije preko interneta, kako da usmerite klijente u virtuelnom okruženju, kako da  digitalno vodite posao, efikasne prodajne i marketinške strategije i još mnogo toga!

Upišite online kurs jedne od vodećih organizacija u svetu iz oblasti fitnes edukacija – NASM (National Academy of Sports Medicine). Organizacija koja iza sebe ima 35 godina iskustva i liderstva u fitnes industriji (www.nasm.org).

Već dugi niz godina se bavimo obukama iz oblasti fitnesa i zdravlja. Pružamo vam sistematska znanja podeljena na teorijski i praktični deo.

Od aprila meseca 2019. godine smo provajderi i za sve NASM obuke na teritoriji Balkana i imamo veliki broj zadovoljnih klijenata, koji rade u inostranstvu i kod nas!

U poslednjih 10 godina NASM akademija je sertifikovala 190.000 personalnih trenera.

Zahvaljujući velikom broju različitih edukacija , bez obzira na starosnu dob i interesovanje svako može pronaći odgovarajuću obuku za sebe i postati stručnjak.

Prednosti online obuke:

Šta ćete sve naučiti na kursu:

Najčešća pitanja

Cena edukacije je 413 evra.

Edukacija obuhvata video prezentacije, skriptu koja prati video lekcije, pitanja za pripremu ispita, kao i završni test.

Nakon završene obuke dobijate međunarodno priznat sretifikat!

SPECIJALISTA ONLINE TRENINGA

CENA KURSA:

48.500 RSD (413€)

CENA SA POPUSTOM:

33.900 RSD (289€)

Ukoliko vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.