Specijalista Online Treninga
Online kurs

Želite da trenirate klijente iz celog sveta, bilo gde i bilo kada?

Želite da vodite online treninge i da naučite sve trikove online trenera?

Povećajte broj klijenata, i unapredite karijeru tako što ćete naučiti sve o virtualnom vođenju treninga!

Interesantno online iskustvo NASM specijalizacija za online treninge pružiće Vam veštine, alate i strategije neophodne za pokretanje, rad ili prelazak Vašeg trenutnog fitnes preduzeća u uspešno online poslovanje.

Takođe ćete moći da pomognete klijentima iz celog sveta bilo gde.

Kao deo ove specijalizacije naučićete veštine i znanja neophodna za sprovođenje procene telesnog statusa i kondicije preko interneta, kako da usmerite klijente u virtuelnom okruženju, kako da  digitalno vodite posao, efikasne prodajne i marketinške strategije i još mnogo toga!

Šta dobijate završavanjem ovog kursa?

Upišite online kurs jedne od vodećih organizacija u svetu iz oblasti fitnes edukacija – NASM (National Academy of Sports Medicine). Organizacija koja iza sebe ima više od 35 godina iskustva i liderstva u fitnes industriji (www.nasm.org).

Prednosti online obuke:

Šta ćete sve naučiti na kursu:

Sadržaj kursa

Poglavlje 1: Uvod u virtuelni koučing

Online treninzi vam pružaju mogućnost da radite sa većim brojem klijenata, izbegnete geografska ograničenja i povećate prihode, međutim dolazi i sa određenim izazovima. Ovaj kurs vam pruža neophodna znanja o načinu poslovanja, vođenju treninga, ponašanju i tehnološkom znanju neophodnom za izgradnju uspešnog online treninga.

Poglavlje 2: Izgradnja biznisa

Ovo poglavlje će vam pružiti informacije o finansijskim predviđanjima, budžetiranju, knjigovodstvu, prodaji i marketingu, i kako da se istaknete na konkurentnom tržištu.

Poglavlje 3: Tehnološka razmatranja

Od snimanja visokokvalitetnih video zapisa do odabira pravog softvera za video konferencije, ovo poglavlje će vam pružiti sva neophodna znanja kako biste vodili i razvijali uspešan virtuelni trening.

Poglavlje 4: Komunikacija i koučing

Komunikacija je neophodna da bi se uspostavio i održao odnos poverenja između trenera i klijenta. Ovo poglavlje će dati pregled najbolje prakse za online komunikaciju od prvog razgovora i upoznavanja do objašnjavanja programa i održavanja usklađenosti.


Poglavlje 5: Online dijagnostika

Na osnovu cilja vašeg klijenta, sporta ili prethodnih povreda, važno je raditi početnu i kontrolnu dijagnostiku kako biste postigli rezultate na najbezbedniji i najefikasniji mogući način. Ovo poglavlje će razmotriti kako da radite sveobuhvatne procene online koristeći tehnologiju i druge resurse.


Poglavlje 6: Vođenje treniga

U ovom poglavlju dobićete preporuke i uputstva za odgovarajući prostor, podove, osvetljenje, uglove kamere, opremu kao i davanje isntrukcija klijentima tokom treninga.

Poglavlje 7: Integracija nosivih uređaja u virtuelni trening

Ovo poglavlje će se fokusirati na obrazovanje i validaciju zdravlja i performansi uobičajene prenosive biometrije. Razvoj programa zasnovanih na podacima i kako iskoristiti podatke za praćenje napretka klijenata kako biste održali motivaciju i zadržali klijenta.


Poglavlje 8: Prodaja virtuelnog treninga

Razumevanje ličnih ciljeva i nivoa stručnosti će pomoći fitnes profesionalcima da razviju jedinstvenu ponudu i model cena kako bi se razlikovali od konkurencije i povećali prodaju. 


Poglavlje 9: Marketing virtuelnog koučinga

Ovo poglavlje će razmotriti marketinške resurse, 4 P marketing i kako iskoristiti društvene medije i preporuke da biste privukli nove klijente.

Kada završite kurs, ispit polažete online iz udobnosti svoga doma. Završni ispit se sastoji od 100 pitanja na kojima prepoznajete tačne odgovore. Da biste položili potrebno je da ostvarite rezultat od 70% ili više tačnih odgovora.  Imate 90 minuta da završite ispit.

Kako funkcioniše online kurs?

Prednost online kursa je što možete da slušate gde god Vi želite i kada Vi želite, u vreme koje Vama odgovara.

Imate godinu dana pravo da pristupate sadržaju kursu.

Edukacija obuhvata: video lekcije, priručnike koje možete da sačuvate na računar, 34 infografike, bazu snimaka sa vežbama, pitanja za pripremu ispita, kao i finalni test. 

Obuka je na engleskom jeziku, s tim da imate ispod svake video prezentacije transkirpt (takođe na engleskom) koji mnogo olakšava razumevanje.

Ispit je u obliku testa na kojem prepoznajete tačne odgovore.

Edukacija obuhvata:​

Najčešća pitanja

Kurs Specijalista online treninga (NASM-VCS) vredi  1.5 NASM i 15 AFAA CEU bodova.

NASM Provider logo    AFAA Provider Logo

Potrebno je da znate engleski jezik. Obuka je na engleskom ali postoji transkript (takođe na engleskom) koji mnogo olakšava raumevanje. Neće Vam biti problem da pratite predavanja ukoliko ste ranije učili ovaj jezik.

Sa online obukom možete da započnete kada Vi želite. Sami određujete vreme kada ćete pratiti nastavu u zavisnosti od Vašeg slobodnog vremena. Sadržaju možete da pristupite putem telefona, tableta ili desktop računara, gde god da se nalazite.

Imate ukupno godinu dana pravo da pristupate sadržaju kursa od dana aktivacije. Pristup ispitu dobijate odvojeno od sadržaja i takođe imate godinu dana pravo da pristupate ispitu od dana aktivacije i imate ukupno 3 pokušaja da položite ispit

Ispit polažete online u obliku testa na kojem prepoznajete tačne odgovore. Test sadrži 100 pitanja i imate ukupno 90 minuta da završite ispit. Da biste položili ispit potrebno je da ostvarite rezultat od 70% ili više tačnih odgovora. 

Ne brinite! Imate pravo na tri pokušaja u roku od godinu dana da položite završni ispit. Ako ne položite prvi put, možete da napravite pauzu, ponovo pređete oblasti  u koje niste bili sigurni i zatim pokušate ponovo. Možete da kupite i dodatne testove po ceni od 149 evra.

Kada uspešno položite ispit, sertifikat će Vam biti odmah dostupan u elektronskoj formi na Vašem NASM nalogu.

NASM Sertifikat Specijalista online treninga ne ističe i nije potrebno da ga obnavljate.

Cena edukacije je 425 evra, uz mogućnost plaćanja na 3 mesečne rate.

Edukacija obuhvata video lekcije, priručnike koje možete da sačuvate na računar, 34 infografike, bazu snimaka sa vežbama, pitanja za pripremu ispita, kao i finalni test. 

Nakon završene obuke dobijate međunarodno priznat sretifikat!

SPECIJALISTA ONLINE TRENINGA

CENA KURSA:

58.300 RSD (499€)

CENA KURSA SA POPUSTOM:

49.700 RSD (425€)

Ukoliko vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.

No fields found, please go to settings & save/reset fields