Specijalista online treninga
Online kurs

Želite da trenirate klijente iz celog sveta, bilo gde i bilo kada?

Želite da vodite online treninge i da naučite sve trikove online trenera?

Povećajte broj klijenata, i unapredite karijeru tako što ćete naučiti sve o virtualnom vođenju treninga!

Interesantno online iskustvo NASM specijalizacija za online treninge pružiće Vam veštine, alate i strategije neophodne za pokretanje, rad ili prelazak Vašeg trenutnog fitnes preduzeća u uspešno online poslovanje.

Takođe ćete moći da pomognete klijentima iz celog sveta bilo gde.

Kao deo ove specijalizacije naučićete veštine i znanja neophodna za sprovođenje procene telesnog statusa i kondicije preko interneta, kako da usmerite klijente u virtuelnom okruženju, kako da  digitalno vodite posao, efikasne prodajne i marketinške strategije i još mnogo toga!

Upišite online kurs jedne od vodećih organizacija u svetu iz oblasti fitnes edukacija – NASM (National Academy of Sports Medicine). Organizacija koja iza sebe ima više od 35 godina iskustva i liderstva u fitnes industriji (www.nasm.org).

Već dugi niz godina se bavimo obukama iz oblasti fitnesa i zdravlja. Pružamo vam sistematska znanja podeljena na teorijski i praktični deo. Od aprila meseca 2019. godine smo provajderi i za sve NASM obuke na teritoriji Balkana i imamo veliki broj zadovoljnih klijenata, koji rade u inostranstvu i kod nas!

NASM FACTS

Prednosti online obuke:

Šta ćete sve naučiti na kursu:

Kako funkcioniše online kurs?

Prednost online kursa je što možete da slušate gde god Vi želite i kada Vi želite, u vreme koje Vama odgovara.

Imate godinu dana pravo da pristupate sadržaju kursu.

Edukacija obuhvata: video lekcije, priručnike koje možete da sačuvate na računar, 34 infografike, bazu snimaka sa vežbama, pitanja za pripremu ispita, kao i finalni test. 

Obuka je na engleskom jeziku, s tim da imate ispod svake video prezentacije transkirpt (takođe na engleskom) koji mnogo olakšava razumevanje.

Ispit je u obliku testa na kojem prepoznajete tačne odgovore.

Najčešća pitanja

Potrebno je da znate engleski jezik. Obuka je na engleskom ali postoji transkript koji mnogo olakšava raumevanje. Neće Vam biti problem da pratite predavanja ukoliko ste ranije učili ovaj jezik.

Nije nephodno prethodno iskustvo. Sve što Vam je potrebno naučićete na edukacijama.

Potrebno je da nam pošaljete e-mail adresu sa potvrdom za koju se obuku prijavljujete, a mi ćemo Vam poslati obrazac za prijavu.

Sa online obukom možete da započnete kada Vi želite. Sami određujete vreme kada ćete pratiti nastavu u zavisnosti od vašeg slobodnog vremena. Sadržaju možete da pristupite putem telefona, tableta ili desktop računara, gde god da se nalazite.

Ispit je u obliku testa na kojem prepoznajete tačne odgovore. Test sadrži ukupno 100 pitanja, Da biste položili ispit potrebno je da ostvarite rezultat od 70% ili više tačnih odgovora.  Imate 90 minuta da završite ispit.

Imate pravo na tri pokušaja u roku od godinu dana da položite završni ispit. Ako ne položite prvi put, možete da napravite pauzu, ponovo pređete oblasti  u koje niste bili sigurni i zatim pokušate ponovo.

Kada uspešno položite ispit, sertifikat će Vam biti odmah dostupan u elektronskoj formi na Vašem NASM nalogu.

Sertifikat je međunarodno priznat.

NASM sertifikat Specijalista online treninga ne ističe i nije potrebno da se obnavlja.

Bilo da ste početnik ili se već duže vreme bavite ovim poslom, na našim edukacijama moći ćete da učite i da se usavršavate. Pratite trendove i budete u korak sa najnovijim istraživanjima.

Cena edukacije sa popustom je 399 evra, uz mogućnost plaćanja na 3 mesečne rate.

Edukacija obuhvata video lekcije, priručnike koje možete da sačuvate na računar, 34 infografike, bazu snimaka sa vežbama, pitanja za pripremu ispita, kao i finalni test. 

Nakon završene obuke dobijate međunarodno priznat sretifikat!

SPECIJALISTA ONLINE TRENINGA

CENA KURSA:

58.300 RSD (499€)

CENA KURSA SA POPUSTOM:

46.800 RSD (399€)

Ukoliko vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.