Specijalista online treninga - Online kurs

Želite da trenirate klijente iz celog sveta, bilo gde i bilo kada?

Želite da vodite online treninge i da naučite sve trikove online trenera?

Povećajte broj klijenata, i unapredite karijeru tako što ćete naučiti sve o virtualnom vodjenju treninga!

Interesantno online iskustvo NASM virtual coaching specialisation pružiće Vam veštine, alate i strategije neophodne za pokretanje, rad ili prelazak Vašeg trenutnog fitnes preduzeća u uspešno online poslovanje.

Takođe ćete moći da pomognete klijentima iz celog sveta bilo gde.

Kao deo ove specijalizacije naučićete veštine i znanja neophodna za sprovođenje procene telesnog statusa i kondicije preko interneta, kako da usmerite klijente u virtuelnom okruženju, kako da  digitalno vodite posao, efikasne prodajne i marketinške strategije i još mnogo toga!

Upišite online kurs jedne od vodećih organizacija u svetu iz oblasti fitnes edukacija – NASM (National Academy of Sports Medicine). Organizacija koja iza sebe ima 35 godina iskustva i liderstva u fitnes industriji (www.nasm.org).

Već dugi niz godina se bavimo obukama iz oblasti fitnesa i zdravlja. Pružamo vam sistematska znanja podeljena na teorijski i praktični deo.

Od aprila meseca 2019. godine smo provajderi i za sve NASM obuke na teritoriji Balkana i imamo veliki broj zadovoljnih klijenata, koji rade u inostranstvu i kod nas!

U poslednjih 10 godina NASM akademija je sertifikovala 190.000 personalnih trenera.

Zahvaljujući velikom broju različitih edukacija , bez obzira na starosnu dob i interesovanje svako može pronaći odgovarajuću obuku za sebe i postati stručnjak.

Prednosti online obuke:

Šta ćete sve naučiti na kursu:

Kako funkcioniše online kurs?

Prednost online kursa je što možete da slušate gde god vi želite i kada vi želite, u vreme koje vama odgovara.

Imate godinu dana pravo da pristupate kursu.

 Edukacija obuhvata: video lekcije, priručnike koje možete da sačuvate na računar, 34 infografike, bazu snimaka sa vežbama, pitanja za pripremu ispita, kao i finalni test. 

Obuka je na engleskom jeziku, s tim da imate ispod svake video prezentacija transkirpt (takođe na engleskom) koji mnogo olakšava razumevanje.

Ispit je u obliku testa na kojem prepoznajete tačne odgovore.

Najčešća pitanja

Potrebno je da znate engleski jezik. Obuka je na engleskom ali postoji transkript koji mnogo olakšava raumevanje. Neće vam biti porblem da pratite predavanja ukoliko ste ranije učili ovaj jezik.

Nije nephodno prethodno iskustvo. Sve što vam je potrebno naučićete na edukacijama.

Potrebno je da nam pošaljete e-mail adresu sa potvrdom za koju se obuku prijavljujete, a mi ćemo Vam poslati obrazac za prijavu.

Naši studenti su svih uzrasnih dobi i veoma smo ponosni na sve. U ponudi imamo različite obuke, gde svako može pronaći nešto za sebe.

Svi sertifikati su međenarodno priznati i u svetu prepoznati kao najbolji.

Nije potrebno da imate zavidan nivo fizičke forme ali je bitno da volite i rado trenirate.

Sa online obukom možete da započnete kada Vi želite. Sami određujete vreme kada ćete pratiti nastavu u zavisnosti od vašeg slobodnog vremena. Sadržaju možete da pristupite putem telefona, tableta ili desktop računara, gde god da se nalazite.

Bilo da ste početnik ili se već duže vreme bavite ovim poslom, na našim edukacijama moći ćete da učite i da se usavršavate. Pratite trendove i budete u korak sa najnovijim istraživanjima.

Cena edukacije  sa popustom je 350 evra, uz mogućnost plaćanja na 3 mesečne rate. Akcija važi do 31. maja

Edukacija obuhvata video prezentacije, skriptu koja prati video lekcije, pitanja za pripremu ispita, kao i završni test.

Nakon završene obuke dobijate međunarodno priznat sretifikat!

SPECIJALISTA ONLINE TRENINGA

CENA KURSA:

52.000 RSD (440€)

CENA KURSA SA POPUSTOM:

41.600 RSD (350€)

Ukoliko vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.