Instruktor joge - Online kurs

Želite da postanete instruktor joge?

Želite da naučite kako da samostalno osmislite i samouvereno vodite siguran i izazovan čas joge?

Želite međunarodno priznat sertifikat i mogućnost zaposlenja u inostranstvu?

Ostvarite ono što ste oduvek želeli!

Naučite različite položaje tela – asane, kao i njihovo povezivanje u celine, vežbe disanja – pranayama, koje blagotvorno deluju na respiratorni sistem, kao i vežbe relaksacije i opuštanja – pratyahara, koje utiču na redukciju stresa.
Unapredite fizičko zdravlje, razvijajte samopouzdanje, snagu volje i sposobnost koncentracije uz pomoć Joge! Kroz Jogu se stimulišu svi delovi našeg tela da bi kao celina funkcionisali u najboljem zdravlju, smireno i opušteno.
Upišite online kurs jedne od vodećih organizacija u svetu iz oblasti fitnes edukacija – NASM (National Academy of Sports Medicine). Organizacija koja iza sebe ima 35 godina iskustva i liderstva u fitnes industriji (www.nasm.org).

Već dugi niz godina se bavimo obukama iz oblasti fitnesa i zdravlja. Pružamo vam sistematska znanja podeljena na teorijski i praktični deo.

Od aprila meseca 2019. godine smo provajderi i za sve NASM obuke na teritoriji Balkana i imamo veliki broj zadovoljnih klijenata, koji rade u inostranstvu i kod nas!

U poslednjih 10 godina NASM akademija je sertifikovala 190.000 personalnih trenera.

Zahvaljujući velikom broju različitih edukacija , bez obzira na starosnu dob i interesovanje svako može pronaći odgovarajuću obuku za sebe i postati stručnjak.

Šta ćete naučiti na kursu

Na ovom kursu ćete naučiti:
I Još mnogo toga…

Iskustva naših polaznika

Najčešća pitanja

Potrebno je da znate engleski jezik. Obuka je na engleskom ali postoji transkript koji mnogo olakšava raumevanje. Neće vam biti porblem da pratite predavanja ukoliko ste ranije učili ovaj jezik.

Nije nephodno prethodno iskustvo. Sve što vam je potrebno naučićete na edukacijama.

Potrebno je da nam pošaljete e-mail adresu sa potvrdom za koju se obuku prijavljujete, a mi ćem Vam poslati obrazac za prijavu.

Naši studenti su svih uzrasnih dobi i veoma smo ponosni na sve. U ponudi imamo različite obuke, gde svako može pronaći nešto za sebe.

Svi sertifikati su međenarodno priznati i u svetu prepoznati kao najbolji.

Nije potrebno da imate zavidan nivo fizičke forme ali je bitno da volite i rado trenirate.

Sa online obukom možete da započnete kada Vi želite. Sami određujete vreme kada ćete pratiti nastavu u zavisnosti od vašeg slobodnog vremena. Sadržaju možete da pristupite putem telefona, tablet ili desktop računara, gde god da se nalazite.

Bilo da ste početnik ili se već duže vreme bavite ovim poslom, na našim edukacijama moći ćete da učite i da se usavršavate. Pratite trendove i budete u korak sa najnovijim istraživanjima.

Cena edukacije je 150 evra.

Edukacija obuhvata video prezentacije, skriptu koja prati video lekcije, pitanja za pripremu ispita, kao i završni test.

Nakon završene obuke dobijate međunarodno priznat sretifikat!

INSTRUKTOR JOGE

CENA KURSA:

17.500 RSD (150€)

Ukoliko vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.