Instruktor joge
Online kurs

Želite da postanete instruktor joge?

Želite da naučite kako da samostalno osmislite i samouvereno vodite siguran i izazovan čas joge?

Želite međunarodno priznat sertifikat i mogućnost zaposlenja u inostranstvu?

Ostvarite ono što ste oduvek želeli!

Naučite različite položaje tela – asane, kao i njihovo povezivanje u celine, vežbe disanja – pranayama, koje blagotvorno deluju na respiratorni sistem, kao i vežbe relaksacije i opuštanja – pratyahara, koje utiču na redukciju stresa.
Unapredite fizičko zdravlje, razvijajte samopouzdanje, snagu volje i sposobnost koncentracije uz pomoć Joge! Kroz Jogu se stimulišu svi delovi našeg tela da bi kao celina funkcionisali u najboljem zdravlju, smireno i opušteno.

Upišite online kurs jedne od vodećih organizacija u svetu iz oblasti fitnes edukacija – NASM (National Academy of Sports Medicine). Organizacija koja iza sebe ima više od 35 godina iskustva i liderstva u fitnes industriji (www.nasm.org).

Već dugi niz godina se bavimo obukama iz oblasti fitnesa i zdravlja. Pružamo vam sistematska znanja podeljena na teorijski i praktični deo.

Od aprila meseca 2019. godine smo provajderi i za sve NASM obuke na teritoriji Balkana i imamo veliki broj zadovoljnih klijenata, koji rade u inostranstvu i kod nas!

NASM akademija je edukovala i sertifikovala preko 1,400,000 fitnes trenera.

Sve specijalizacije su zasnovane na naučnim dokazima i podržane najnovijim istraživanjima i dostignućima nauke. Na taj način možete biti sigurni da učite najtačnije i najpouzdanije metode i da svojim klijentima pružate najbolje smernice.

Šta ćete naučiti na kursu:

Na ovom kursu ćete naučiti:
I Još mnogo toga…

Iskustva naših polaznika

Kako funkcioniše online kurs?

Prednost online kursa je što možete da slušate gde god Vi želite i kada Vi želite, u vreme koje Vama odgovara.

Imate godinu dana pravo da pristupate sadržaju kursa.

Edukacija obuhvata: video prezentacije, skriptu sa vežbama i njihovim modifikacijama, bazu snimaka sa vežbama, pitanja za pripremu ispita, kao i finalni test.

Obuka je na engleskom jeziku, s tim da imate ispod svake video prezentacije transkirpt (takođe na engleskom) koji mnogo olakšava razumevanje.

Ispit je u obliku testa na kojem prepoznajete tačne odgovore.

Najčešća pitanja

1. Da li postoje uslovi da bi se upisao kurs?

Potrebno je da znate engleski jezik. Obuka je na engleskom ali postoji transkript (takođe na engleskom) koji mnogo olakšava raumevanje. Neće Vam biti porblem da pratite predavanja ukoliko ste ranije učili ovaj jezik.

2. Da li je neophodno prethodno iskustvo i znanje?

Nije nephodno prethodno iskustvo. Sve što Vam je potrebno naučićete na edukacijama.

3. Da li moram da budem posebno fizički spreman/a da bih upisao/la ovaj kurs?

Nije potrebno da imate zavidan nivo fizičke forme ali je bitno da volite i rado trenirate.

4. Šta mi je potrebno da ba bih se prijavio/la za obuku?

Potrebno je da nam pošaljete e-mail adresu sa potvrdom za koju se obuku prijavljujete, a mi ćemo Vam poslati obrazac za prijavu.

5. Kada mogu da počnem sa obukom?

Sa online obukom možete da započnete kada Vi želite. Sami određujete vreme kada ćete pratiti nastavu u zavisnosti od vašeg slobodnog vremena. Sadržaju možete da pristupite putem telefona, tableta ili desktop računara, gde god da se nalazite.

6. Da li sam previše star/stara za vaše kurseve?

Naši studenti su svih uzrasnih dobi i veoma smo ponosni na sve. U ponudi imamo različite obuke, gde svako može pronaći nešto za sebe.

7. Da li je sertifikat međunarodno priznat?

Sertifikat je međunarodno priznat.

8. Kako da budem siguran/na da je to prava obuka za mene?

Bilo da ste početnik ili se već duže vreme bavite ovim poslom, na našim edukacijama moći ćete da učite i da se usavršavate. Pratite trendove i budete u korak sa najnovijim istraživanjima.

Cena edukacije je 150 evra.

Edukacija obuhvata video prezentacije, skriptu koja prati video lekcije, pitanja za pripremu ispita, kao i završni test.

Nakon završene obuke dobijate međunarodno priznat sretifikat!

INSTRUKTOR JOGE

CENA KURSA:

17.700 RSD (150€)

Ukoliko Vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.