Instruktor Joge
Online kurs

Želite da postanete instruktor joge?

Želite da naučite kako da samostalno osmislite i samouvereno vodite siguran i izazovan čas joge?

Želite međunarodno priznat sertifikat i mogućnost zaposlenja u inostranstvu?

Ostvarite ono što ste oduvek želeli!

Naučite različite položaje tela – asane, kao i njihovo povezivanje u celine, vežbe disanja – pranayama, koje blagotvorno deluju na respiratorni sistem, kao i vežbe relaksacije i opuštanja – pratyahara, koje utiču na redukciju stresa.
Unapredite fizičko zdravlje, razvijajte samopouzdanje, snagu volje i sposobnost koncentracije uz pomoć Joge! Kroz Jogu se stimulišu svi delovi našeg tela da bi kao celina funkcionisali u najboljem zdravlju, smireno i opušteno.

Šta dobijate završavanjem ovog kursa?

Upišite online kurs Praktični Pilates, i zaslužite svetski priznat sertifikat jedne od vodećih organizacija u svetu iz oblasti fitnes edukacija – AFAA (Athletics and Fitness Association of America). Organizacija koja iza sebe ima 35 godina iskustva i liderstva u fitnes industriji (www.afaa.com) i predstavlja zlatni standard u sertifikaciji instruktora grupnog fitnesa.

Kako funkcioniše online kurs?

Prednost online kursa je što možete da slušate gde god Vi želite i kada Vi želite, u vreme koje Vama odgovara.

Imate godinu dana pravo da pristupate sadržaju kursa.

Edukacija obuhvata:  video prezentacije, skriptu sa vežbama i njihovim modifikacijama, kao i finalni test.

Obuka je na engleskom jeziku, s tim da imate ispod svake video prezentacije transkirpt (takođe na engleskom) koji mnogo olakšava razumevanje.

Ispit je u obliku testa na kojem prepoznajete tačne odgovore.

Šta ćete naučiti na kursu

Iskustva naših polaznika

Najčešća pitanja

Kurs Instruktor joge vredi 7 AFAA CEU boda.

    AFAA Provider Logo

Potrebno je da znate engleski jezik. Obuka je na engleskom ali postoji transkript (takođe na engleskom) koji mnogo olakšava raumevanje. Neće Vam biti problem da pratite predavanja ukoliko ste ranije učili ovaj jezik.

Sa online obukom možete da započnete kada Vi želite. Sami određujete vreme kada ćete pratiti nastavu u zavisnosti od Vašeg slobodnog vremena. Sadržaju možete da pristupite putem telefona, tableta ili desktop računara, gde god da se nalazite.

Imate ukupno godinu dana pravo da pristupate sadržaju kursa od dana aktivacije i imate ukupno 3 pokušaja da položite ispit.

Ispit polažete online u obliku testa na kojem prepoznajete tačne odgovore. 

Ne brinite! Imate pravo na tri pokušaja u roku od godinu dana da položite završni ispit. Ako ne položite prvi put, možete da napravite pauzu, ponovo pređete oblasti  u koje niste bili sigurni i zatim pokušate ponovo. Možete da kupite i dodatne testove po ceni od 149 evra.

Kada uspešno položite ispit, sertifikat će Vam biti odmah dostupan u elektronskoj formi na Vašem AFAA nalogu.

AFAA Sertifikat za instruktora joge ne ističe i nije potrebno da ga obnavljate.

Cena edukacije sa popustom iznosi 127 evra.

Edukacija obuhvata video prezentacije, skriptu koja prati video lekcije, pitanja za pripremu ispita, kao i završni test.

Nakon završene obuke dobijate međunarodno priznat sretifikat!

INSTRUKTOR JOGE

CENA KURSA:

17.700 RSD (150€)

CENA KURSA SA POPUSTOM:

15.000RSD (127€)

Ukoliko Vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.