Pravilna Ishrana i Suplementacija
Online-live kurs

Kako da postanete Savetnik u ishrani i suplementaciji i pomognete ljudima da se hrane zdravo?

Na kursu Pravilna ishrana i suplemetacija, dobićete potrebne informacije koji idu u korak sa najsavremenijom naukom. Stečeno znanje ćete moći uspešno da primenite kod sebe ili u radu sa vašim klijentima.

Da bi vaši klijenti postigli željene rezultate, i da bi treninzi imali većeg efekta, adekvatna ishrana ima veoma važnu ulogu. Nakon obuke bićete osposobljeni da dajete savete i smernice o dijetetskoj ishrani i suplementskim proizvodima.

Kako funkcioniše kurs?

Kurs ONLINE je odličan izbor za sve one koji ne stanuju u Novom Sadu, Beogradu ili Podgorici a želeli bi da završe ovaj kurs. Predavanja su interaktivna. Učite u grupi sa kolegama, sa kojima možete da razmenjujete ideje i iskustva uz nadzor i smernice predavača. Sva predavanja biće Vam dostupna na platformi mesec dana od završetka edukacije. 

Šta ćete naučiti na kursu?

O nama...

Organizacija HFS Akademija je nastala kako bi objedinila sve fitnes obuke na jednom mestu. Sve što vam je potrebno da biste bili uspešan trener, da biste učili i usavršavali se na polju fitnesa možete pronaći kod nas. HFS akademija se bavi fitnes edukacijama u saradnji sa Savezom za rekreaciju i fitnes Vojvodine, kao i Fakultetom za sport Univerziteta “Union – Nikola Tesla”. Takođe je provajder za američku Nacionalnu Akademiju za Sportsku Medicinu (NASM) za region, kao i za TRX Training (online edukacije i TRX opremu).

Već dugi niz godina naši sertifikovani personalni treneri uspešno grade svoje karijere i rade sa našim sertifikatima kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

Najčešća pitanja

Predavanja se održavaju putem Zoom platforme. Pre svakog predavanja mi Vam šaljemo link na mail putem kojeg možete da pristupite predavanju u zakazano vreme. 

Sva predavanja se snimaju i postavljaju na platformu tako da možete i naknadno da odslušate predavanja ukoliko ste sprečeni da pratite predavananje u unapred određeno vreme.

Sva predavanja se snimaju i postavljaju na platformu. Predavanja će Vam biti dostupna na platformi mesec dana od završetka edukacije.

Potrebno je da imate završenu srednju školu.

Nije nephodno prethodno iskustvo. Sve što Vam je potrebno naučićete na edukacijama.

Možete da se prijavite na dva načina: putem sajta i putem mejla.

Kada se prijavljujete putem sajta možete da izaberete dve opcije: plaćanje platnom karticom, ukoliko plaćate kurs u celosti ili plaćanje uplatnicom ukoliko želite da uplatu izvršite na rate. U tom slučaju Vaša prijava će nam stići na mail a mi ćemo Vam potom poslati instrukcije za uplatu.

Ukoliko se prijavljujete putem mail-a, potrebno je samo da naglasite za koji kurs se prijavljujete. Mi ćemo Vam poslati obrzac za prijavu (word dokument) koji je potrebno da popunite i dan nam vratite putem mail-a, kao i instrukcije za uplatu.

Ispit polažete online u obliku testa na kojem prepoznajete tačne odgovore. Da biste položili ispit potrebno je da ostvarite rezultat od 70% ili više tačnih odgovora. Imate ukupno 3 pokušaja da položite završni ispit.

Ne brinite! Imate pravo na tri pokušaja u roku od mesec dana nakon završetka edukacije da položite završni ispit. Ako ne položite prvi put, možete da napravite pauzu, ponovo pređete oblasti  u koje niste bili sigurni i zatim pokušate ponovo. Možete da kupite i dodatne testove.

Kada uspešno položite ispit, sertifikat na srpskom jeziku će Vam biti odmah dostupan u elektronskoj formi na Vašem HFS nalogu.

Štampanu verziju, na srpskom i engleskom jeziku, ćemo Vam poslati na kućnu adresu.

Cena edukacije je 590 evra. Mogućnost plaćanja na dve rate.

Literaturu dobijate u elektronskoj formi i imate konstantu podršku tokom i nakon završene edukacije. Sva dodatna pitanja možete postaviti putem mail-a i u najkraćem roku možete očekivati odgovor.

Pravilna Ishrana i Suplementacija

CENA KURSA:

69.200 RSD (590€)

Ukoliko Vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.

No fields found, please go to settings & save/reset fields