Pravilna ishrana i suplementacija
Online-live kurs

Kako da postanete Savetnik u ishrani i suplementaciji i pomognete ljudima da se hrane zdravo?

Na kursu Pravilna ishrana i suplemetacija, dobićete potrebne informacije koji idu u korak sa najsavremenijom naukom. Stečeno znanje ćete moći uspešno da primenite kod sebe ili u radu sa vašim klijentima.

Da bi vaši klijenti postigli željene rezultate, i da bi treninzi imali većeg efekta, adekvatna ishrana ima veoma važnu ulogu. Nakon obuke bićete osposobljeni da dajete savete i smernice o dijetetskoj ishrani i suplementskim proizvodima.

Kurs ONLINE je odličan izbor za sve one koji ne stanuju u Novom Sadu, Beogradu ili Podgorici a želeli bi da završe ovaj kurs. Predavanja su interaktivna. Učite u grupi sa kolegama, sa kojima možete da razmenjujete ideje i iskustva uz nadzor i smernice predavača. Sva predavanja biće Vam dostupna na platformi mesec dana od završetka edukacije. 

*Kurs možete da upišete tokom cele godine, i od trenutka aktivacije pristup predavanjima imate narednih 60 dana. 

Prijavite se za ONLINE Live obuku:

Organizacija HFS Akademija je nastala kako bi objedinila sve fitnes obuke na jednom mestu. Sve što vam je potrebno da biste bili uspešan Savetnik u ishrani i suplementaciji ili fitnes trener možete pronaći kod nas. HFS se bavi edukacijama u saradnji sa Savezom za rekreaciju i fitnes Vojvodine, kao i Fakultetom za sport, Univerziteta „Union – Nikola Tesla“. Takođe je provajder za američku Nacionalnu Akademiju za Sportsku Medicinu (NASM) za region.

Naši sertifikati su međunarodno priznati. Veliki broj zadovoljnih klijenata rade u inostranstvu i kod nas.

Šta ćete naučiti na kursu?

Na ovom kursu ćete naučiti:

Najčešća pitanja

1. Da li postoje uslovi da bi se upisao kurs?

Potrebno je da imate završenu srednju školu.

2. Da li je neophodno prethodno iskustvo i znanje

Nije nephodno prethodno iskustvo. Sve što vam je potrebno naučićete na edukacijama.

3. Šta mi je potrebno da ba bih se prijavio/la za obuku?

Potrebno je da nam pošaljete e-mail adresu sa potvrdom za koju se obuku prijavljujete, a mi ćem Vam poslati obrazac za prijavu.

4. Da li sam previše star/stara za vaše kurseve?

Naši studenti su svih uzrasnih dobi i veoma smo ponosni na sve. U ponudi imamo različite obuke, gde svako može pronaći nešto za sebe.

5. Da li je sertifikat priznat u inostranstvu?

Sertifikat je međunarodno priznat.

6. Kada mogu da počnem sa obukom?

Obuka se održava dva puta godišnje, prijave su otvorene tokom cele godine.

7. Kako da budem siguran/na da je to prava obuka za mene?

Bilo da ste početnik ili se već duže vreme bavite ovim poslom, na našim edukacijama moći ćete da učite i da se usavršavate. Pratite trendove i budete u korak sa najnovijim istraživanjima.

Cena edukacije je 590 evra. Mogućnost plaćanja na dve rate.

Literaturu dobijate u elektronskoj formi i imate konstantu podršku tokom i nakon završene edukacije. Sva dodatna pitanja možete postaviti putem mail-a i u najkraćem roku možete očekivati odgovor.

Pravilna ishrana i suplementacija

ONLINE KURS

CENA KURSA:

69.200 RSD (590€)

Ukoliko vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.