Uživo kursevi

Kursevi iz oblasti fitnesa

Kursevi se odvijaju vikendima i prilagođeni su studentima kao i zaposlenima. Nastavu izvode vrhunski stručnjaci iz određenih oblasti uz maksimalnu posvećenost. Teorijski i praktični deo obuke će vas osposobiti da uspešno primenite stečena znanja na vaše klijente.
Pratite predavanja uživo, u specijalno prilagođenim multimedijalnim salama. Veštine koje steknete tokom obrazovanja, omogući će vam da, pored primenljivog znanja, dobijete i NASM i AFAA setifikate koji su priznati svuda u svetu.
HFS u saradnji sa Savezom za Rekreaciju i Fitnes Vojvodine organizuje edukacije iz oblasti fitnesa. Edukacije se održavaju u Novom Sadu, Beogradu i Podgorici.

Naši kursevi

Uživo kurs
Ukoliko želite da budete u toku sa najsavremenijim treningom koji doživljava sve veću ekspanziju kako u svetu tako i kod nas, ova obuka je pravi izbor za Vas!
Uživo kurs
Naučite sve o pravilnoj i bezbednoj tehnici osnovnih vežbi snage! Kurs je namenjen trenerima i vežbačima koji žele da se usavršavaju i podignu trening na viši nivo.
Uživo kurs
Na kursu ćete naučiti da sami pravite različite vrste grupnih treninga (kardio, snaga i body and mind). Naučićete da izgradite odnos i poverenje sa velikim broj klijenata, vodite treninge…
Uživo kurs
Nakon pet nedelja obuke bićete osposobljeni da dajete savete i smernice o dijetetskoj ishrani i suplementskim proizvodima. Prijavite se za obuku…
Uživo kurs
Kurs obuhvata teorijski deo predavanja i praktični rad uz smernice i nadzor predavača. Kurs je namenjen za trenere i vežbače koji žele da podignu svoj trening na viši nivo.
Uživo kurs
Volite da provodite vreme u teretani i redovno trenirate? Razmišljate o tome da napravite korak više i postanete fitnes trener?
Uživo kurs
Personalni trener je jedno od najtraženijih zanimanja današnjice! Užurban način života, svakodnevni stresovi ostavljaju dugoročno velike posledice na zdravlje.