Uživo kursevi

Kursevi iz oblasti fitnesa

Kursevi se odvijaju vikendima i prilagođeni su studentima kao i zaposlenima. Nastavu izvode vrhunski stručnjaci iz određenih oblasti uz maksimalnu posvećenost. Teorijski i praktični deo obuke će vas osposobiti da uspešno primenite stečena znanja na vaše klijente.
Pratite predavanja uživo, u specijalno prilagođenim multimedijalnim salama. Veštine koje steknete tokom obrazovanja, omogući će vam da, pored primenljivog znanja, dobijete i NASM i AFAA setifikate koji su priznati svuda u svetu.
HFS u saradnji sa Savezom za Rekreaciju i Fitnes Vojvodine organizuje edukacije iz oblasti fitnesa. Edukacije se održavaju u Novom Sadu, Beogradu i Podgorici.

Naši kursevi

Uživo kurs

Funkcionalne vežbe aktiviraju mišiće celog tela, što doprinosi stvaranju boljih rezultata! Ukoliko želite da budete u toku sa najsavremenijim treningom koji doživljava sve veću ekspanziju kako u svetu tako i kod nas, ova obuka je pravi izbor za Vas!

Uživo kurs

Kurs je zasnovan na Optimum Performance Training™ , kako bi treneri u svakom momenti znali u kojoj fazi treninga se njihov klijent nalazi. Ova metoda se pokazala uspešnom u radu sa opštom populacijom smanjujući telesnu masnoću, povećavajući mišićnu masu i poboljšavajući celokupno zdravlje.

Uživo kurs

Bilo da ste personalni trener, instruktor grupnih treninga ili tek započinjete svoje fitnes putovanje, ovom edukacijom možete dopuniti svoje znanje, i svojim klijentima ponuditi veći kvalitet.

Uživo kurs
Nakon pet nedelja obuke bićete osposobljeni da dajete savete i smernice o dijetetskoj ishrani i suplementskim proizvodima. Prijavite se za obuku…
Uživo kurs
Personalni trener je jedno od najtraženijih zanimanja današnjice! Užurban način života, svakodnevni stresovi ostavljaju dugoročno velike posledice na zdravlje.
Uživo kurs
Volite da provodite vreme u teretani i redovno trenirate? Razmišljate o tome da napravite korak više i postanete fitnes trener?
Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.