Instruktor grupnog fitnesa - Uživo kurs

Kako da sami napravite dobar grupni fitnes trening?

Niste zadovoljni trenutnim prihodima i želite da proširite poslovanje? Pitate se kako da dođete do većeg broja klijenata?
Kao sertifikovanom instruktoru grupnog fitnesa, otvaraju se veće mogućnosti za zaposlenje. Treninzi su pristupačniji većem broju populacije, imate priliku da proširite bazu klijenata i unapredite svoje znanje i stručnost. Takođe, kurs će vam pomoći da zdržite već postojeće klijente tako što ćete naučiti veštine komunikacije i motivacije.
Na kursu ćete naučiti da sami pravite različite vrste grupnih treninga (kardio, snaga i body and mind). Naučićete da izgradite odnos i poverenje sa velikim broj klijenata, vodite treninge velikim grupama i poboljšate svoje performanse tako da svakom pojedincu to bude jedinstveno i nezaboravno iskustvo.

Zašto kurs za instruktora grupnog fitnesa?

Ovaj kurs će vam pomoći da unapredite svoju karijeru i pružiće vam veće mogućnosti za zaposlenje u fitnes industriji.

Fitnes obuke na jednom mestu

Organizacija HFS Akademija je nastala kako bi objedinila sve fitnes obuke na jednom mestu. Sve što vam je potrebno da biste bili uspešan trener, da biste učili i usavršavali se na polju fitnesa možete pronaći kod nas. Pružamo vam sistematska znanja podeljena na teorijski i praktični deo. HFS se bavi fitnes edukacijama u saradnji sa Savezom za rekreaciju i fitnes Vojvodine, kao i Fakultetom za sport Univerziteta „Union – Nikola Tesla“. Takođe je provajder za američku Nacionalnu Akademiju za Sportsku Medicinu (NASM) za region.

Naši sertifikati su međunarodno priznati. Veliki broj zadovoljnih klijenata rade u inostranstvu i kod nas.

Kurs uživo je odličan izbor za sve one koji unapred znaju da mogu da usklade svoje obaveze da bi dolazili da slušaju redovno predavanja. Predavanja su interaktivna. Radite u grupi sa kolegama, sa kojima možete praktično da isprobate sve vežbe uz nadzor i smernice predavača.

Iskustva naših polaznika

Najčešća pitanja

Potrebno je da imate završenu srednju školu.

Nije nephodno prethodno iskustvo. Sve što vam je potrebno naučićete na edukacijama.

Potrebno je da nam pošaljete e-mail adresu sa potvrdom za koju se obuku prijavljujete, a mi ćem Vam poslati obrazac za prijavu.

Naši studenti su svih uzrasnih dobi i veoma smo ponosni na sve. U ponudi imamo različite obuke, gde svako može pronaći nešto za sebe.

Sertifikat je međunarodno priznat.

Nije potrebno da imate zavidan nivo fizičke forme ali je bitno da volite i rado trenirate.

Obuka se održava dva puta godišnje, prijave su otvorene tokom cele godine.

Bilo da ste početnik ili se već duže vreme bavite ovim poslom, na našim edukacijama moći ćete da učite i da se usavršavate. Pratite trendove i budete u korak sa najnovijim istraživanjima.

Cena edukacije je 385 evra, mogućnost plaćanja na dve rate.

Literaturu dobijate u elektronskoj formi i imate konstantu podršku tokom i nakon završene edukacije. Sva dodatna pitanja možete postaviti putem mail-a i u najkraćem roku možete očekivati odgovor.

INSTRUKTOR GRUPNOG FITNESA

CENA KURSA:

45.000 RSD (385€)

Ukoliko vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.