Prva Pomoć - Online Kurs

Naučite osnove prve pomoći iz udobnosti svog doma uz CPR/AED kurs Američkog Instituta za Obuku o Bezbednosti (ASTI- American Safety Training Institute).

CPR/AED sertifikat će vam dati znanje i veštine kako da odgovorite na potencijalno, po život opasnu situaciju, koja uključuje odraslu osobu, dete ili bebu, brzo i sa samopouzdanjem koje je potrebno za spasavanje života. Obuka je na engleskom jeziku.

Napomena: ovaj kurs trenutno ispunjava uslove neophodne za polaganje NASM ispita. Ovaj kurs je samo online. Ako vaš poslodavac  zahteva sertifikat Prve Pomoći, trebalo bi da proverite da li je ovaj CPR/AED prihvaćen metod.

Šta dobijate ovom obukom?

Edukacija obuhvata:

✔ 10 video snimaka raspoređenih u devet modula.

✔ Svaki modul sadrži infografike i slike koje vam pokazuju neophodnu opremu, odgovarajuće tehnike i korake za izvođenje prve pomoći.

✔ Završni ispit koji uključuje 25 pitanja i imate neograničen broj pokušaja da položite ispit.

✔Kurs je potpuno onlajn, a praktična provera veština nije uključena.

✔Imaćete pristup sadržaju kursa i ispitu 2 godine (730 dana).

✔ Kada uspešno završite ispit, dobićete digitalni sertifikat na engleskom jeziku.

Prva Pomoć - Online Kurs

CENA KURSA:

5.200 RSD (44€)

Ukoliko vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.