NASM BUNDLE
Iskoristite popust i kupite jedan od paketa po 20% nižoj ceni. Postanite profesionalac u svom poslu i budite korak ispred svoje konkurencije.
20% OFF

SERTIFIKOVANI PERSONALNI TRENER + SAVETNIK U ISHRANI

20% OFF
Kupite naša dva najpopularnija kursa u paketu i uštedite 20%. Budite korak ispred svoje konkurencije i zaslužite svetski priznat sertifikat.

1899 evra 1519 evra

KONDICIONI TRENER + sPECIJALISTA KOREKTIVNOg VEŽBANJa

20% OFF
Specijalizujte se za rad sa sportistima i pomozite im da održe efikasnost pokreta i da izbegnu povrede jer svakog dana izazivaju svoje telo i guraju preko granica.

1598 evra 1278 evra

SPECIJALISTA ZA MRŠAVLJENJE + SAVETNIK U ISHRANI

20% OFF
Uložite u svoju budućnost, kao i budućnost svojih klijenata. Naučite sve o pravilnoj ishrani, kao i fiziološkim i psihološkim izazovima mršavljenja.

1798 evra 1438 evra

SPECIJALISTA FUNKCIONALNOG TRENINGA + SERTIFIKOVANI TRX INSTRUKTOR

20% OFF
Postanite ekspert u funkcionalnom treningu i zaslužite i savladajte standarde kretanja i ključne indikatore progresije koje je razvio TRX a koje vam pružaju mogućnost da značajno unapredite tehniku i davanje instrucija klijentima.

430 evra 350 evra

Ukoliko Vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.

No fields found, please go to settings & save/reset fields