NASM sertifikovani personalni trener - Uživo kurs

Kako najbrže dobiti međunarodno priznat sertifikat za Personalnog Trenera? Želite da radite u inostranstvu ali ne znate koju obuku da odaberete?

Započnite karijeru u fitnesu i pomozite klijentima da postignu dugoročni uspeh, ali kako?

NASM sertifikati su najcenjeniji u svetu fitnes trenera, jer sistem i metodologija rada predstavljaju “zlatni standard“ u fitnes industriji.

Kurs Sertifikovani Personalni Trener je zasnovan na Optimum Performance Training™ modelu. Jedinstvenom modelu rada koji je NASM dizajnirao kako bi treneri u svakom momenti znali u kojoj fazi treninga se njihov klijent nalazi.

OPT model, ili model treninga za optimalne performanse zasnovan je na naučnim dokazima i principima koji pojedincu omogućavaju da napreduje kroz pet faza treninga: stabilizaciona izdržljivost, izdržljivost u snazi, hipertrofija, maksimalna snaga i jačina.

Ova metoda se pokazala uspešnom u radu sa opštom populacijom smanjujući telesnu masnoću, povećavajući mišićnu masu i poboljšavajući celokupno zdravlje.

 

Šta dobijate ovim kursom?

Prijavite se za kurs Sertifikovani Personalni Trener koji se odvija uživo, i zaslužite svetski priznat sertifikat National Academy of Sports Medicine (NASM) , organizacije koja iza sebe ima 35 godina iskustva i liderstva u fitness industriji. (www.nasm.org).

NASM FACTS

  • U poslednjih 10 godina NASM akademija je sertifikovala 190.000 personalnih trenera.
  • Zahvaljujući velikom broju različitih edukacija , bez obzira na starosnu dob i interesovanje svako može pronaći odgovarajuću obuku za sebe i postati stručnjak.
  • Model po kome se uči (Optimal Performermance Training) je zasnovan na najnovijim naučnim istraživanjima i dokazima.

Šta ćete naučiti na kursu?

Termini

Novi Sad 05. Novembar

Najčešća pitanja

Potrebno je da imate završenu srednju školu.

Nije nephodno prethodno iskustvo. Sve što vam je potrebno naučićete na edukacijama.

Potrebno je da nam pošaljete e-mail adresu sa potvrdom za koju se obuku prijavljujete, a mi ćemo Vam poslati obrazac za prijavu.

Naši studenti su svih uzrasnih dobi i veoma smo ponosni na sve. U ponudi imamo različite obuke, gde svako može pronaći nešto za sebe.

Sertifikat je međunarodno priznat.

Nije potrebno da imate zavidan nivo fizičke forme ali je bitno da volite i rado trenirate.

Obuka se održava dva puta godišnje, prijave su otvorene tokom cele godine.

Bilo da ste početnik ili se već duže vreme bavite ovim poslom, na našim edukacijama moći ćete da učite i da se usavršavate. Pratite trendove i budete u korak sa najnovijim istraživanjima. 

Cena edukacije je 990 evra. Mogućnost plaćanja na rate do kraja obuke. 

Literaturu dobijate u elektronskoj formi i imate konstantu podršku tokom i nakon završene edukacije. Sva dodatna pitanja možete postaviti putem mail-a i u najkraćem roku možete očekivati odgovor.

NASM Sertifikovani Personalni Trener

NOVI SAD

CENA KURSA:

116.800 RSD (990€)

Mogućnost plaćanja na rate do kraja obuke. 

Ukoliko vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.