NASM sertifikovani personalni trener - Uživo kurs

Kako najbrže dobiti međunarodno priznat sertifikat za Personalnog Trenera? Želite da radite u inostranstvu ali ne znate koju obuku da odaberete?

Započnite karijeru u fitnesu i pomozite klijentima da postignu dugoročni uspeh, ali kako?

NASM sertifikati su najcenjeniji u svetu fitnes trenera, jer sistem i metodologija rada predstavljaju “zlatni standard“ u fitnes industriji.

Kurs Sertifikovani Personalni Trener je zasnovan na Optimum Performance Training™ modelu. Jedinstvenom modelu rada koji je NASM dizajnirao kako bi treneri u svakom momenti znali u kojoj fazi treninga se njihov klijent nalazi.

OPT model, ili model treninga za optimalne performanse zasnovan je na naučnim dokazima i principima koji pojedincu omogućavaju da napreduje kroz pet faza treninga: stabilizaciona izdržljivost, izdržljivost u snazi, hipertrofija, maksimalna snaga i jačina.

Ova metoda se pokazala uspešnom u radu sa opštom populacijom smanjujući telesnu masnoću, povećavajući mišićnu masu i poboljšavajući celokupno zdravlje.

 

Šta dobijate ovim kursom?

Prijavite se za kurs Sertifikovani Personalni Trener koji se održava uživo, i zaslužite svetski priznat sertifikat National Academy of Sports Medicine (NASM) , organizacije koja iza sebe ima više od 35 godina iskustva i liderstva u fitnes industriji. (www.nasm.org). NASM sertifikati imaju punu akreditaciju od strane EREPSa (Evropski registar profesionalaca u vežbanju).

NASM FACTS

Kurs obuhvata  teorijsku i praktičnu nastavu koja se održava na dve lokacije: NASM Sertifikovani personalni trener Beograd i Novi Sad.

Kurs uživo je odličan izbor za sve one koji unapred znaju da mogu da usklade svoje obaveze da bi dolazili da slušaju redovno predavanja. Predavanja su interaktivna, možete da postavljate pitanja. Radite u grupi sa kolegama, sa kojima možete praktično da isprobate sve vežbe uz nadzor i smernice predavača.

Šta ćete naučiti na kursu?

Sadržaj kursa

Najčešća pitanja

1. Da li postoje uslovi da bi se upisao kurs?

Potrebno je da znate engleski jezik. Obuka je na engleskom s tim da postoji transkript (takođe na engleskom) koji mnogo olakšava raumevanje. Neće Vam biti porblem da pratite predavanja ukoliko ste ranije učili ovaj jezik.

2. Da li je neophodno prethodno iskustvo i znanje?

Nije nephodno prethodno iskustvo. Sve što Vam je potrebno naučićete na edukacijama.

3. Kada mogu da počnem sa obukom?

Sa obukom možete da krenete odmah kada kupite svoj kurs.

4. Šta mi je potrebno da ba bih se prijavio/la za obuku?

Potrebno je da nam pošaljete e-mail adresu sa potvrdom za koju se obuku prijavljujete, a mi ćemo Vam poslati obrazac za prijavu.

5. Kako izgleda završni ispit?

Ispit je u obliku testa na kojem prepoznajete tačne odgovore. Test sadrži ukupno 100 pitanja. Da biste položili ispit potrebno je da ostvarite rezultat od 70% ili više tačnih odgovora.  Imate 2 sata da završite ispit.

6. Šta ako ne položim ispit?

Imate pravo na tri pokušaja u roku od godinu dana da položite završni ispit. Ako ne položite prvi put, možete da napravite pauzu, ponovo pređete oblasti  u koje niste bili sigurni i zatim pokušate ponovo.

7. Kada i kako ću dobiti sertifikat?

Kada uspešno položite ispit, sertifikat će Vam biti odmah dostupan u elektronskoj formi. Original će Vam poslati dirketno iz Amerike u roku od 4 do 6 nedelja, na adresu koju imate na svom NASM nalogu.

8. Da li je sertifikat međunarodno priznat?

Sertifikat je međunarodno priznat.

9. Da li se sertifikat obnavlja?

Sertifikat se obnavlja svake dve godine po ceni od 99 evra, ili možete nakon dve godine uplatiti doživotnu resertifikaciju po ceni od 399 evra.

10. Da li sam previše star/stara za vaše kurseve?

Naši studenti su svih uzrasnih dobi i veoma smo ponosni na sve.

Cena edukacije je 1100 evra. Mogućnost plaćanja na rate do kraja obuke. 

Literaturu dobijate u elektronskoj formi i imate konstantu podršku tokom i nakon završene edukacije. Sva dodatna pitanja možete postaviti putem mail-a i u najkraćem roku možete očekivati odgovor.

NASM Sertifikovani Personalni Trener

NOVI SAD

CENA KURSA:

130.000 RSD (1100€)

Mogućnost plaćanja na rate do kraja obuke. 

Ukoliko vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.