Lider u pokretu - TRX oprema za trening svetske klase!

Zašto TRX?

Trening sa TRX trakama je jedan od najpopularnijih treninga poslednjih godina. Stotine hiljada profesionalaca i amatera širom sveta koriste TRX kao neizostavni rekvizit u svom trenažnom programu.

Zahvaljujući njihovoj jedinstvenoj funkcionalnosti možete poboljšati svoju kondiciju i povećati snagu i izdržljivost.

Ako više volite da vežbate samostalno TRX trake su idealno rešenje za vas. U poređenju sa glomaznom i skupom opremom za kardio i treninge snage, TRX nudi veću funkcionalnost i pouzdanost uz značajnu uštedu prostora, vremena i novca. Za podešavanje traka vam neće trebati više od jednog minuta. Možete da organizujete efikasan trening kako u teretani, tako i kod kuće, pa čak i na odmoru ili poslovnom putu.

Funkcionalne trake utiču na razvoj svih mišića, kombinujući stabilnost, pokretljivost, snagu i fleksibilnost u jedinstvenu celinu. Glavni aspekt ove vrste treninga je akcenat na skladnom i efikasnom razvoju mišića koji stabilizuju core.

Mnoge zvezde sportskog, filmskog i šou biznisa smatraju da su TRX trake neophodan deo opreme za redovne treninge. TRX trake koriste profesionalni sportisti kako bi poboljšali svoje trenažne performanse u sportovima kao što su boks, dizanje tegova, borilačke veštine, hokej na ledu, golf, tenis i mnogi drugi.

TRX Suspension Professional Trainer se sastoji od najlonskih kaiševa koji stvaraju otpor iz dva izvora: vaše telesne težine i gravitacije. Da biste započeli vežbanje, jednostavno treba da zakačite TRX trake na dodatak (npr. šipku, vrata, granu drveta…). Vežbe sa TRX trakama će vam omogućiti da promenite način razmišljanja o uobičajenom funkcionalnom treningu.

Pričvršćivanje opreme se može izvršiti:

– na horizontalnoj šipci
– na kukama za vreće za udaranje
– na grani drveta
– na bilo kojim vratima (pomoću posebnog sidra)

Ispravno podešavanje kaiševa omogućiće vam vežbanje na željenom nivou opterećenja, I omogućiće vam da dobijete željeni intenzitet treninga, pogodan za vašu trenutnu fizičku formu. Zahvaljujući kompaktnosti i maloj težini ovog rekvizita možete vežbati kod kuće ili na otvorenom.

Hiljade ljudi širom sveta već su iskusile efikasnost treninga sa TRX funkcionalnim trakama, a ovo su samo neke od prednosti rada na njima:

– Prenosivost i kompaktnost
– Laka podesivost
– Mogućnost upotrebe bilo gde (na otvorenom ili zatvorenom)
– Razvijanje više motoričkih sposobnosti
– Obuka za sertifkovanje trenera za rad sa TRX trakama
– Visoka efikasnost bilo koje vrste treninga: kardio i snage, grupni i individualni, za stabilizaciju i istezanje mišića…

Proizvodi