TRX - LIDER U POKRETU!

Naša misija je da pružimo sistematične edukacije uz rad sa najvećim stručnjacima iz ove oblasti,

kao i opremu visokog kvaliteta na JEDNOM MESTU, kako biste uvek bili sigurni u kvalitet i vrednost usluga.

Zašto TRX?

Trening sa TRX trakama je jedan od najpopularnijih treninga poslednjih godina. Stotine hiljada profesionalaca i amatera širom sveta koriste TRX kao neizostavni rekvizit u svom trenažnom programu.

Zahvaljujući njihovoj jedinstvenoj funkcionalnosti možete poboljšati svoju kondiciju i povećati snagu i izdržljivost.

Ako više volite da vežbate samostalno TRX trake su idealno rešenje za vas. U poređenju sa glomaznom i skupom opremom za kardio i treninge snage, TRX nudi veću funkcionalnost i pouzdanost uz značajnu uštedu prostora, vremena i novca. Za podešavanje traka vam neće trebati više od jednog minuta. Možete da organizujete efikasan trening kako u teretani, tako i kod kuće, pa čak i na odmoru ili poslovnom putu.

Funkcionalne trake utiču na razvoj svih mišića, kombinujući stabilnost, pokretljivost, snagu i fleksibilnost u jedinstvenu celinu. Glavni aspekt ove vrste treninga je akcenat na skladnom i efikasnom razvoju mišića koji stabilizuju core.

Šta je TRX?

TRX Suspension Professional Trainer se sastoji od najlonskih kaiševa koji stvaraju otpor iz dva izvora: vaše telesne težine i gravitacije. Da biste započeli vežbanje, jednostavno treba da zakačite TRX trake na dodatak (npr. šipku, vrata, granu drveta…). Vežbe sa TRX trakama će vam omogućiti da promenite način razmišljanja o uobičajenom funkcionalnom treningu.

Pričvršćivanje opreme se može izvršiti:

– na horizontalnoj šipci
– na kukama za vreće za udaranje
– na grani drveta
– na bilo kojim vratima (pomoću posebnog sidra)

Ispravno podešavanje kaiševa omogućiće vam vežbanje na željenom nivou opterećenja, I omogućiće vam da dobijete željeni intenzitet treninga, pogodan za vašu trenutnu fizičku formu. Zahvaljujući kompaktnosti i maloj težini ovog rekvizita možete vežbati kod kuće ili na otvorenom.

 

Hiljade ljudi širom sveta već su iskusile efikasnost treninga sa TRX funkcionalnim trakama, a ovo su samo neke od prednosti rada na njima:

– Prenosivost i kompaktnost
– Laka podesivost
– Mogućnost upotrebe bilo gde (na otvorenom ili zatvorenom)
– Razvijanje više motoričkih sposobnosti
– Obuka za sertifkovanje trenera za rad sa TRX trakama
– Visoka efikasnost bilo koje vrste treninga: kardio i snage, grupni i individualni, za stabilizaciju i istezanje mišića…

Jednostavan i svestran

Kada naučite osnovne položaje i način na koje možete da podignete i smanjite intenzitet imate doživotno rekvizit s kojim možete da trenirate kod kuće, u teretani, ili na putu, gde god da se nalazite i napredujete bez obzira na trenutni nivo fizičke forme.

Napredujte tamo gde želite

Želite da unapredite mobilnost, fleksibilnost, snagu celog tela, izdržljivost, jačinu, ili jednostavno da unapredite celokupno zdravlje i da se osećate bolje? Zahvaljujući TRX suspenzionim trakama možete sve to da postignete na potpuno bezbedan način.

Trenirajte svojim tempom

Postepeno napredujte ka cilju koji ste oduvek želeli da postignete. Zahvaljujući trx trakama, bez obzira da li ste početnik ili redovno trenirate, uvek možete da napredujete i podignete nivo forme na viši nivo.

Zaboravite na bolove u leđima

Bez obzira da li želite da ojaćate gornji ili donji deo tela, svaki pokret koji izvodite predstavlja izazov za vaš Core-a, što će vam omogućiti bolje drženje tela, veću stabilnost i bolju kontolu pokreta.

ZAHVALJUJUĆI SUSPENZIONIM TRAKAMA

SVAKO MOŽE DA POSTIGNE CILJANI

RAZULTAT

 

SVOJIM TEMPOM

BEZ OBZIRA NA TRENUTNI NIVO

FIZIČKE FORME

BILO GDE DA SE NALAZITE

TRX EDUKACIJE

TRX SUSPENSION TRAINING COURSE

249.00 €

TRX RIP training

47.00 €

TRX Resistent Band

65.00 €

TRX Kettlebell

47.00 €

TRX Battle rope

47.00 €

TRX Medicine and Slam ball

47.00 €

TRX for female athletes

47.00 €

TRX for Pre and Post Natal athlete

95.00 €

TRX Yoga Hip opening

47.00 €

TRX Yoga Inversions

47.00 €

TRX for Golf

113.00 €

TRX for cycling

47.00 €

TRX for Running

47.00 €

TRX OPREMA

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.

No fields found, please go to settings & save/reset fields