Specijalista kondicionog treninga - Online kurs

Želite da radite sa sportistima ili sportski orjentisanim rekreativcima na unapređenju njihovih performansi?

Trenirate ceo život, vezani ste za određeni sport, i oduvek Vam je želja da postanete kondicioni trener? Možda ste već personalni trener i želite da proširite poslovanje i uključite u svoj rad i mlade sportiste (osnovna škola, srednja škola, fakultet)?

Sportisti imaju visoka očekivanja, kako od sebe, tako i od svojih trenera. Oni traže najbolje  stručnjake koji im mogu pomoći da dostignu vrhunske sportske rezultate.

Da biste ispunili ta očekivanja, prijavite se za online kurs Specijalista Kondicionog Treninga i savladajte:

  • Tehniku vežbi koje koje su zanimljive i dinamične a koje unapređuju performanse i pomažu u sprečavanju povreda.
  • Naučno dokazane pristupe koje koristi skoro svaki profesionalni sportski tim.
  • Kako da prilagodite program obuke sportistima na svim trenažnim nivoima.
  • Savladajte nauku koja stoji iza ljudskog pokreta i sportskih performansi.
  • Steknite dodatnu stručnost sa znanjima o sportskoj psihologiji, ishrani i ergogenim sredstvima.

Da li znate da NASM Sertifikovani personalni treneri koji imaju specijalizaciju  Specijalista kondicionog treninga zarađuju u proseku 40% više nego ostali personalni treneri bez ove specijalizacije.

Upišite online kurs Specijalista kondicionog treninga, i zaslužite svetski priznat sertifikat Natonal Academy of Sports Medicine (NASM),  organizacije koja iza sebe ima 35 godina iskustva i liderstva u fitness industriji. (www.nasm.org).

Sa obukom možete da započnete kada želite, sadržaju možete da pristupite putem telefona, tableta ili desktop računara, gde god da se nalazite! Dobićete 100% najkvalitetnije iskustvo i vrhunski digitalni sadžaj!

Sami određujete kada ćete slušati nastavu u zavisnosti od vašeg slobodnog vremena. Možete da napravite pauzu ili da se vratite na lekciju u nazad ukoliko ste nešto propustili ili niste bili dovoljno skoncentrisani. Imate godinu dana pravo da pristupite kursu tako da Vam ne promakne ni jedna bitna informacija.

Zahvaljujući velikom broju različitih edukacija, bez obzira na starosnu dob i interesovanje svako može pronaći odgovarajuću obuku za sebe i postati stručnjak.

Šta ćete naučiti na kursu:

Kako funkcioniše online kurs?

Prednost online kursa je što možete da slušate gde god vi želite i kada vi želite, u vreme koje vama odgovara.

Imate godinu dana pravo da pristupate kursu.

 Edukacija obuhvata: digitalnu knjigu, video prezentacije, biblioteku vežbi, primere gotovih treninga, testove znanja, pitanja za pripremu ispita, kao i finalni ispit

Obuka je na engleskom jeziku, s tim da imate ispod svake video prezentacija transkirpt (takođe na engleskom) koji mnogo olakšava razumevanje.

Ispit je u obliku testa na kojem prepoznajete tačne odgovore.

NASM FACTS

Najčešća pitanja

Potrebno je da znate engleski jezik. Obuka je na engleskom ali postoji transkript koji mnogo olakšava raumevanje. Neće vam biti porblem da pratite predavanja ukoliko ste ranije učili ovaj jezik.

Nije nephodno prethodno iskustvo. Sve što vam je potrebno naučićete na edukacijama.

Potrebno je da nam pošaljete e-mail adresu sa potvrdom za koju se obuku prijavljujete, a mi ćemo Vam poslati obrazac za prijavu.

Naši studenti su svih uzrasnih dobi i veoma smo ponosni na sve. U ponudi imamo različite obuke, gde svako može pronaći nešto za sebe.

Sertifikat je međunarodno priznat.

Nije potrebno da imate zavidan nivo fizičke forme ali je bitno da volite i rado trenirate.

Sa online obukom možete da započnete kada Vi želite. Sami određujete vreme kada ćete pratiti nastavu u zavisnosti od vašeg slobodnog vremena. Sadržaju možete da pristupite putem telefona, tablet ili desktop računara, gde god da se nalazite.

Bilo da ste početnik ili se već duže vreme bavite ovim poslom, na našim edukacijama moći ćete da učite i da se usavršavate, pratite trendove i budete u korak sa najnovijim istraživanjima.

Cena edukacije sa popustom je 480 evra, uz mogućnost plaćanja na tri mesečne rate. Akcija važi do 31. maja.

Edukacija obuhvata NASM digitalnu knjigu, prezentacije, video prezentacije, primere gotovih treninga, testove znanja, pitanja za pripremu ispita, kao i NCCA akreditovani ispit.

Nakon završene obuke dobijate međunarodno priznat sertifikat!

SPECIJALISTA KONDICIONOG TRENINGA

 CENA KURSA:

70.800 RSD (600€)

 CENA KURSA SA POPUSTOM:

56.650 RSD (480€)

Ukoliko vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije oko načina kupovine kursa, posetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.