15% POPUSTA
Na SVE online NASM edukacije
Saznaj više

Preko 4700

obučenih polaznika

NASM Provajderi

za ceo region

Učite svojim tempom

plaćate na rate!

EREPS

akreditacija, level 4.

-15%

Sertifikovani personalni trener

Idealna prilika da započnete svoju karijeru u svetu fitnesa sticanjem međunarodno priznatog sertifikata koji ima punu akreditaciju od strane EREPSa. Zakoračite u svet beskrajnih mogućnosti! Prijavite se za edukaciju po 15% nižoj ceni!
-15%

NASM Savetnik u ishrani

Kao NASM sertifikovani savetnik u ishrani poboljšaćete svoje zdravlje i pomoći ljudima da promene životne navike na bolje! Umerena i raznovrsna ishrana predstavljaju preduslov dobrog zdravlja. Jedan od najboljih načina da poboljšate svoje zdravlje, kao i ishranu jeste da unapredite svoje znanje.
-15%

Specijalista korektivnog vežbanja

NASM specijalizacija za korektivno vežbanje je dokazani program koji se može primeniti za smanjenje mišićne disfunkcije. Možete da primenite na svim klijentima, što će dodatno povećati vrednost vašem poslovanju. Dobijanje sertifikata Specijalista Korektivnog Vežbanja pokazuje vašu kontinuiranu strast i ulaganje u obrazovanje, pomažući vam da se bolje uspostavite kao lider u fitnes industriji.

Postanite ekspert u svom poslu

Izaberite kurs koji najviše odgovara vašim ciljevima, prioritetima i slobodnom vremenu.

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja u vezi kurseva i drugih informacija budite slobodni da nas kontaktirate putem telefona ili email-a.

Kontaktirajte nas

Budite bolja verzija sebe! Izaberite kurs koji vam najviše odgovara i započnite edukaciju već sada!

PARTNERI

Postanite profesionalni trener

Ove obuke su za sve one koji žele da unaprede svoja znanja i veštine. Da steknu sigurnost i samopouzdanje. Ako niste trener, uz pomoć naših obuka možete da se profilišete u trenera. Ako ste već trener, naši kursevi će vam razjasniti sve nejasnoće i unaprediti postojeća znanja.

Kako do sertifikata?

U zavisnosti od toga za koju obuku se opredelite, dobićete jasne instrukcije i smernice kako da savladate sve što se očekuje od vas. Bilo da se odlučite za online obuku ili obuku uživo, imate obezbeđenu kontinuiranu podršku kroz odgovaranje na sva vaša pitanja.

O nama...

Ova organizacija je napravljena na osnovu višegodišnjeg iskustva držanja obuka u ovoj oblasti u celom regionu. Pružamo vam sistematska znanja podeljena na teorijski i praktični deo.

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.

No fields found, please go to settings & save/reset fields