Ko je NASM akademija (National Academy of Sports Medicine)?

U poslednjih 10 godina NASM akademija je sertifikovala 190.000 personalnih trenera.

Više 30 godina NASM organizacija poznata je po kvalitetnim edukacijama i profesionalnim, uspešnim trenerima.  

U okviru kompanije, NASM ima ogranak AFAA; organizaciju koja se bavi edukacijama iz oblasti grupnog fitnesa. Njihova zajednička vizija nije samo promena tela, već i unapeđenje kvaliteta života, kako trenera tako i njihovih vežbača.

NASM kursevi koncipirani su na osnovu sveobuhvatnih naučnih istraživanja koja su sprovedena na Istraživačkom Institutu na Univerzitetu Severna Karolina, Chapel Hill.

NASM kursevi koriste model Optimum Performance Training ™ (OPT ™) – sistem zasnovan na naučnim istraživanjima i dokazima. Ovi kursevi poboljšavaju Vaše veštine i sposobnosti da pomognete klijentima da prevazđu svoja očekivanja. Jednostavan, lako razumljiv model otklanja sve nedoumice i usmeren je da klijenti postignu svoje ciljeve, bez obzira na godine ili atletske sposobnosti.

Kao vodeći svetski resurs za informacije o zdravlju i fitnesu, organizacija nastavlja sa usavršavanjem kako bi i dalje pružali izvrsne programe i akreditaciju.

NASM nudi program za Sertifikovane Personalni trenere. A različite NASM specijalizacije mogu Vaše veštine podići na sasvim novi nivo.

Sa NASM i AFAA setifikatima ćete dobiti kvalitetno znanje, sertifikat priznat svuda u svetu kao i mogućnost lakšeg zaposlenja.

 

Zahvaljujući velikom broju različitih edukacija , bez obzira na starosnu dob i interesovanje svako može pronaći odgovarajuću obuku za sebe i postati stručnjak.

Kompletnu ponudu NASM kurseva možete pogledati klikom na dugme ispod 😊

Prijavite se da biste dobijali nove sadržaje, ekskluzivne ponude i još mnogo toga od HFS-a.

Pogledajte i ostale članke

Kako postati Personalni trener?

Za mnoge ljude fitnes predstavlja stil života, bilo da su u pitanju rekreativci i zaljubljenici u fitnes, ili profesionalci – personalni trener ili fitnes instruktor. Međutim, kako da

Pročitaj više