Utisci sa prve međunarodne Optima konferencije

Change lives, change the world.

Svi koji su posetili ovu konferenciju nisu ostali ravnodušni! Bili smo domaćini prve Optima fitnes konferencije koja je organizovana u Evropi, i to u Beogradu.

U aprilu, 2022., kada smo odlučili da organizujemo ovu konferenciju, nismo bili svesni koliko je to ozbiljan poduhvat. Ispred nas su bili meseci pripreme i bilo je puno neizvesnosti da li će sve proteći kako smo zamislili. Vaši pozitivni utisci nakon konferencije su nam potvrda da je sve što smo radili proteklih 7 meseci imalo svrhu, jer smo ovu konferenciju organizovali zbog Vas i za Vas. Ukratko, možemo reći da je ovu konferenciju obeležilo opšte uzbuđenje i emotivna atmosfera.

Pokušaćemo da Vam prenesemo utiske i delić emocija koji je vladao na prvoj međunarodnoj Optima fitnes konferenciji.

Kao što smo spomenuli, mesecima smo se pripremali za ovaj događaj i plašili smo se da nećemo ispuniti sva Vaša očekivanja. Dobili smo jedinstvenu priliku da Srbija bude predstavnik NASM Optima konferencije u regionu koja ima za cilj da okupi najveće stručnjake iz branše i da prenese najnovije fitnes trendove. NASM je američka organizacija koja je osnivač ove konferencije, a koja se svake godine održava u Americi. Smatramo da je i Srbiji potreban jedan takav događaj na kojem ćemo moći da širimo poznanstva, zanje i podignemo standarde u fitnesu na jedan potpuno nov nivo. Plan je da se Optima održava svake godine a ovo je bio jedan sjajan početak. 😊

Pristupili smo organizaciji sa puno emocija i željom da se svi osećaju prijatno i uživaju u pozitivnoj atmosferi.

Konferencija se održala u Hotelu Mona Plaza, u Beogradu, trajala je od petka do nedelje. U petak, nakon registracije učesnika, zvanično smo otvorili konferenciju, izneli agendu, upoznali učesnike sa nagradama koje ih očekuju (poklonili smo 3 različita online kursa: NASM sertifikovani personalni trener, HFS Pravilna ishrana i suplementacija i HFS Specijalista funkcionalnog treninga) i najavili „pljusak“ korisnih znanja, informacija, saveta i primera. Tempo je bio prilično dinamičan i nikako nije bilo vremena za gubljenje. U subotu i nedelju, predavanja su počinjala u 8h, a završavala se u 17h i 15, i za to vreme učesnici su imali prilike da posete četiri predavanja koja su se održavala istovremeno a na kojima su imali priliku da slušaju najrazličitije teme, od treninga, preko ishrane do najsavremenijih i najdelotvornijih načina vođenja poslovanja, i sve to uz teorijska predavanja i praktične radionice.

Šest sati interaktivnih predavanja i mnogo novih informacija, znanja i načetih tema nikoga nisu ostavile ravnodušnim. Mnogi učesnici su tokom predavanja neumorno hvatali beleške, a nakon izlaganja predavača nisu se ustručavali da postavljaju pitanja i zatraže savete u želji da saznaju i nešto više. Za sva predavanja na engleskom jeziku bilo je obezbeđeno simultano prevođenje kako nikom ne bi promakla ni jedna bitna informacija. Ova konferencija zaista predstavlja retku priliku da se nađete u društvu vrhunskih stručnjaka i da od istih steknete preko potrebna znanja koja su praktična i lako primenjiva.

Pored sticanja novih znanja, podjednako je posvećena pažnja i pružanju prilika za networking odnosno druženje i upoznavanje novih ljudi. Na pauzama za kafu su se razmenjivale ideje, vodili neformalni razgovori i sumirali utisci dosadašnjeg toka konferencije. A ukoliko se desilo da ogladnite ili ožednite na raspolaganju su bile voda Aqua Viva i bonžite Medela u neograničenim količinama, kao i zajdnički ručak. Dok je u subotu organizovana i žurka uz DJa koji je puštao i domaću i stranu muziku, gde su svi uz laganu večeru mogli da uživaju u prijatnoj i opuštenoj atmosferi i razmenjuju utiske i ideje. Na žurci smo obradovali još tri učesnika i poklonili tri online edukacije – NASM Specijalista kondicionog treninga, NASM Specijalista za korektivno vežbanje, kao i HFS Specijalista funkcionalnog treninga. Zaista smo se potrudili da mislimo na sve!

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svima koji su nam ukazali poverenje i pridružili nam se na prvoj Optima fitnes konferenciji a posebno želimo da se zahvalimo našim sponzorima koji su nam pomogli da sve bude organizovano na vrhunskom nivou i da sa nestrpljenjem izčekujemo sledeću. 😊

Prijavite se da biste dobijali nove sadržaje, ekskluzivne ponude i još mnogo toga od HFS-a.

Pogledajte i ostale članke

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.