EREPS akreditacija i rad u inostranstvu

Zahvaljujući ovoj akreditaciji treneri imaju široke mogućnosti za rad u inostranstvu ili rad na brodu. Vaše znanje i veštine biće visoko cenjeni gde god da se nalazite i poželite da gradite svoju fitnes karijeru.

EREPS je skraćenica od “European Register of Exercise Professionals” ili Evropski registar profesionalaca za vežbanje i predstavlja potpuno nezavistan registar trenera koji je priznat širom sveta kao znak profesionalizma i kvaliteta. https://www.ereps.eu/

EREPS prepoznaje kvalifikacije i veštine fitnes profesionalaca, kao važnu garanciju za klijente i poslodavce. Registracija u EREPS-u pokazuje klijentima i poslodavcima da ste Vi, kao fitnes profesionalac, kvalifikovani i kompetentni prema evropskim standardima za vođenje fitnes treninga.

Od ove godine, HFS sertifikat – Sertifikovani Personalni Trener ima punu akreditaciju od EREPS-a za 4. nivo. 4. nivo podrazumeva najviši rang profesionalaca u fitnesu. Takođe, NASM sertifikati imaju punu akreditaciju (online kursevi Nacionalne Akademija za Sportsku Medicinu), koje takođe možete pronaći u našoj ponudi. https://hfs.rs/online-kursevi/

Koji su dodatni benefiti EREPS-a?

EREPS je, takođe, deo EuropeActive-a, vodeće, neprofitne organizacije, koja predstavlja evropski sektor fitnesa i fizičke aktivnosti u Briselu. https://www.europeactive.eu/

Kada završite HFS kurs za Sertifikovanog Personalnog Trenera, ukoliko želite, bićete registrovani na njihovom sajtu što omogućava potencijalnim klijentima i poslodavcima da Vas pronađu i kontaktiraju.

Članovi EREPS-a su priznati širom sveta kroz druge nacionalne registre i organizacije i ne naplaćuje se dodatno za dokaz o prenosivosti – vaš EREPS sertifikat je sve što vam treba.

Ukoliko želite da postanete sertifikovani personalni trener i zaslužite međunarodno priznat sertifikat sa punom akreditacijom od strane EREPS-a za 4. nivo, prijavite se za našu edukaciju koja počinje 2. aprila u Novom Sadu, 14. maja u Podgorici i 21. maja u Beogradu.

Više informacija o kursu možete pročitati klikom na dugme ispod teksta. 🙂

Prijavite se da biste dobijali nove sadržaje, ekskluzivne ponude i još mnogo toga od HFS-a.

Pogledajte i ostale članke

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.