NAJPRODAVANIJI TRX PROIZVOD! TRX HOME SYSTEM je savršen za svakoga, bilo da tek započinjete svoje fitnes putovanje ili pokušavate da podignete svoje treninge na viši nivo. Uz prilagodljive držače za stopala i sopstvenu telesnu težinu, ovaj rekvizit će Vam pomoći da izgradite vitke mišiće čitavog tela. Praktičan rekvizit koji možete da koristite kod kuće ili kada ste u pokretu.  

Uz kupljen rekvizit dobijate i BESPLATNU jednogodišnju pretplatu na TRX App (vrednost 49,95 USD). U okviru aplikacije možete da birate trening koji odgovara vašim potrebama kao i različito vreme trajanja treninga (20 minuta, 30 minuta, 45 min, 1 sat…) Pored toga u paketu Vas očekuje i dodatak za lako pričvršćivanje rekvizita za vrata.

Benefiti ovog rekvizita ogledaju se u sagorevanju masnoća, poboljšanju fleksibilnosti, izgradnji mišića, poboljšanju kardiorespiratorne forme, poboljšanju izdržljivosti.

Prilikom rada ovaj rekvizit angažuje mišiće gornjeg i donjeg dela tela uz stalnu aktivaciju kora i mišića stabilizatora.

Kako da podesite Vaš TRX home?

-Najbolja visina na koju bi trebalo da podesite trake jeste 1,8m od zemlje, dok same ručke treba da budu udaljene oko 8cm od zemlje kada se trake potpuno izduže. Prilagođavanjem dužine kaiša ili položaja tela, stvorićete beskrajan broj vežbi. Generalno, što je vaše težište bliže podu – ili što ste direktno pod površinom oslonca to će vežba biti teža. Ako nemate horizontalnu površinu iznad koje možete da postavite vaš TRX, možete ga postaviti na vertikalnu površinu poput grede, stuba ili debla drveta.

Ovih sedam jednostavnih  pokreta pružiće Vam dobru osnovu za vežbanje i omogućiti dalje usavršavanje u radu sa TRX trenažerom.

Kupovinom direktno sa sajta ostvarujete dodatne pogodnosti, 20% popusta na sve naše TRX proizvode.

Prijavite se da biste dobijali nove sadržaje, ekskluzivne ponude i još mnogo toga od HFS-a.

Pogledajte i ostale članke

Kako postati Personalni trener?

Za mnoge ljude fitnes predstavlja stil života, bilo da su u pitanju rekreativci i zaljubljenici u fitnes, ili profesionalci – personalni trener ili fitnes instruktor. Međutim, kako da

Pročitaj više