TRX ON THE GO – Trenirajte bilo gde i bilo kada

Da bi trening bio vredan truda i da biste postigli željene rezultate više ne morate da provodite sate u teretani dižući tegove ili trčeći na traci. Savremena naučna saznanja pokazuju da kratki intervali treninga mogu biti jednako efikasni kao i dugi treninzi umerenijeg intenziteta. Sa TRX suspenzionim trakama za samo 15 minuta možete da uradite efikasan trening za celo telo — čak i ako idete na poslovno putovanje ili odmor!

Vežbanje na odmoru može biti veoma izazovno. Možete lako da dođete u iskušenje da preskočite nekoliko treninga kada se suočavate sa izazovom oko pronalaženja teretane na nepoznatom mestu. Ili često putujete zbog posla i teško Vam je da održite kontinuitet zbog organizacije vremena, nepristupačnosti teretana ili nedovoljne opremljenosti.

Zato je TRX idealno rešenje za Vas. Teži manje od 900 grama i zauzima otprilike isto prostora u vašoj torbi kao par japanki ili patika. Osim toga, možete ga postaviti praktično bilo gde. Prebacite ga preko vrata svoje hotelske sobe pomoću sidra za vrata, ili ga pričvrstite na drvo ili terensko vozilo pomoću Suspension Anchor-a i Xtender -a. Podešavanje je jednostavno i za 30 sekundi možete biti spremni za rad.

Mogućnosti i kombinacije vežbi su neograničene a intenzitet možete lako da prilagodite tako da Vam trening nikada ne bude suviše lak ili suviše težak.

Pogledajte ovaj 15-minutni TRX trening za celo telo sa internacionalnim master trenerom  Louisom Lopezom. To su samo četiri jednostavne vežbe koje Vam mogu pomoći da unapredite snagu, brzinu i mobilnost celog tela – TRX Chest Press, TRX Speed Lunge, TRX High Row i TRX Pulse Squat Jump.

Od sada svoje omiljene funkcionalne rekvizite možete pronaći kod nas. U pitanju je originalna TRX oprema, modernog dizajna i vrhunskog kvaliteta. Pogledajte celokupnu ponudi klikom na dugme ispod teksta i odaberite rekvizit koji će upotpuniti Vaš trening.

Prijavite se da biste dobijali nove sadržaje, ekskluzivne ponude i još mnogo toga od HFS-a.

Pogledajte i ostale članke

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.