Zašto je važna pravilna ishrana?

Pravilna ishrana predstavlja preduslov dobrog zdravlja.

Kako da bez puno napora i muke, uvedete zdravu ishranu u sve brži i stresniji način života?

U velikom broju informacija koje se plasiraju sigurno ste shvatili da pravilnu ishranu ništa ne može da zameni i da vam je neophodna kao saveznik na putu do ostvarenja različitih ciljeva.

Raznovrsna i zdrava ishrana ne zahteva veliki budžet i ne oduzima puno slobodnog vremena.

Kako smršati? Šta jesti posle treninga? Da li je keto dijeta dobar izbor? Da li je veganska ishrana najbolja za mršavljenje?

Ovo su neka od najpopularnijih pitanja, kako među rekreativcima tako i među sportistima i trenerima.

Svi znamo da je za proces mršavljenja neophodan kalorijski deficit, dok je nasuprot tome za povećanje telesne mase presudan kalorijski suficit. Ali kako napisati dobar plan ishrane i kako rasporediti makronutrijente u obroke?

Mi ćemo vas naučiti kako da planirate dnevnu ishranu, nutritivne vrednosti namirnica i računanje kalorija; kako da odradite dijagnostiku i izračunate energetske potrebe.

Pomoći ćemo vam da u velikom broju informacija čujete one koje su proverene i koje vam garantuju postizanje rezultata. Kroz pet vikenda uz zanimljivu  teoriju i puno primera iz prakse, lako ćete usvojiti znanje koje vam se pruža.

Upišite kurs da biste promenili pre svega svoje navike u ishrani i da biste unapredili svoje zdravlje, da biste dobili sertifikat i imali jednu stavku više u svojoj biografiji.

Kada jednom pravilna ishrana postane vaš stil života možete je iskoristiti kao dodatni posao i pomoći drugima u planiranju ishrane i promeni navika.

Za koga je ova obuka?

Ova obuka je namenjena za sve one koji žele da unaprede svoje znanje u oblasti zdrave ishrane, i koji žele da pomognu sebi i drugima na putu ka zdravijem životu. Bilo da ste trener, lekar, vaspitač, kuvar, ili ste na putu traženja svoje profesije, ova obuka će vas upotpuniti i otvoriti nove vidike u ličnom razvoju.

Prijavite se da biste dobijali nove sadržaje, ekskluzivne ponude i još mnogo toga od HFS-a.

Pogledajte i ostale članke

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.